Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sermaye arttırımı yapıp duruyor 10 milyon bonservis verecek he kimlerin eline kaldık biz sen bu sezon ligden kaç tl gelir kazandın ne yaşıyoruz biz.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

fifa dünya kulüplklerde japon takımına karşı verdiği asist​
      En son faysal tarafından düzenlendi; Dün, 12:50.

Yorum

İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adamın neresinden bakarsan bak topçu tipi var uzun bacvaklıların olduğu ligde şakır şakır top oynuyor bu takıma heyecan katar çok sevinrim olursa.
        bu adam belçika liginden güney afrikaya nasıl düşmüş . çin , arap ya da katar ligi olsa anlarım da güney afrika ne alaka anlamadım . türkiye liginde ayakta kalamaz gibi duruyor , 21 yaş altı kontenjanına uysa denenebilir ama büyük bir kumar gibi duruyor 3 sene önce gelen faslı eleman gibi .
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• jpositve
          jpositve yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          lahtimi fena topçu değildi. Naci ğnğvar ile beraber bu ikisi Avcı harcadı. Tabi oyuncuda biraz gamsızlık da vardı.

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu adam belçika liginden güney afrikaya nasıl düşmüş . çin , arap ya da katar ligi olsa anlarım da güney afrika ne alaka anlamadım . türkiye liginde ayakta kalamaz gibi duruyor , 21 yaş altı kontenjanına uysa denenebilir ama büyük bir kumar gibi duruyor 3 sene önce gelen faslı eleman gibi .
        O takimin sahibi Milyarder para sorun degil onun icin.Begenmis almis. Bi nevi kücük arap takimina gitmis iste.

Alinir mi bilemiyorum. Vücut olarak güclü görünüyor Afrikali topculara karsi ayakta kaliyor .Afrika stoperler sakar olur sert girsr ama ayakta kaliyor gördüm kadar birde vurus Stili fena degil.2,5 mio Bonservisi varsa 1,5 Mio maas icin denerim ben.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

adam cerin hakan yoloğlu bunu söyledi

ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

1 ay oldu daha alabildikleri bir oyuncu yok onuahcu ve pinayı saymıyorum.

100 yıldır konusuyoruz şampiyonluk kovalayacaksan kuvvetli ortasahan olacak diye nerede bizim 8 numara yıldız ?

Yönetim beş para etmez yine klübün 1 senesini yiyecekler belli oldu

Yorum

Boga'ya 10 verilmez bize şöyle , 1.5 - 2 milyon bonservisli 600-700 bin euro maaş alan 20-25 yaş aralığında dünya starları lazım ancak öyle baş edebiliriz yukarıyla 1-2 sene oynatıp 15-20 milyon arasına satarsak her yıl ve avrupa da başa oynarsak tamam bu iş. Bu fikri dünyada hiçbir takım düşünmemiştir ilk düşünen biziz bence ha bide Bodo
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Lundsram , barisic , ozan vb isimlere verilen paralarla Afrika , Asya ve Avrupa bölgelerinde bulunan liglere scout yollayıp fiilen orda izleme yapıp futbolcu transferi yapsak , şunlardan aldığımız verimin daha fazlasını daha uygun bir maliyete ve gelecekte de getiri sağlayabilecek şekilde sağlamış olurduk.

Ama biz ne yaptık , menajer kaktırması Lundstram ve Barisic isimleri ile yangından mal kaçırır gibi sözleşme imzaladık. Neden ? Çünkü dünyada bir akıllı biziz.

Sanırsın adamları çok fazla takım istiyor

Yorum

Chico Lamba, 8 Milyon Euro karşılığında St. Étienne'e transfer oldu
                Oyuncu Trabzonspor'a yazılıyordu. Neden sadece yazılmakla kaldığı belli oldu.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

Geçen senenin çöpleri ile bu seneye de hazırlanıyoruz ya kafayı yemek elde değil. Bir de sanki bir b*ka yarıyormuş gibi sabah akşam antreman yapıyorlar yalandan.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

oyuncu satmadan oyuncu almakta oyuncu göndermekte kolay iş değil sıcak para olmadı mı bunlar zor

Kardeşim iş bilen insanlar için bunların hiçbiri zor değil. Önce işi bileceksin. Bilmiyorsan her iş zor gelir.
                    Konunun parayla doğrudan ilgisi yok. Bu iş akıl ve planlama işidir. Zamanında kararları alıp uygulamaya geçeceksin.
                    Mesela Barisic'i zarar etmeden gönderme durumu var mı? Yok. Adam sakat ve kimse talip olmaz. Bu zararı göze alacaksın.
                    Mesela Serdar'ın yetersiz olduğunu defalarca gördük. Bu çocuğu tıpkı Serkan ve Hüseyin gibi gönderecek veya kiralayacaksın.
                    Saydığım diğer oyuncular için yol haritanı belirleyeceksin. Ligin ilk maçına 33 gün var ve kimlerin kalacağı/gideceği belirsiz.
                    İletişim anlamında da sorunlu bir yönetim ve teknik ekip var. Kamp başladığında çıkıp taraftara bilgi vermeleri gerekirdi.
                    Bunu yapmadılar çünkü hiçbir şeyi planlamadıkları için söyleyecekleri bir şey de yoktu. Bu plansızlığı açıkça görebiliyoruz.
                    Başkan ve yönetim baştan sona beceriksizlik kokuyor.

Yorum

Güney Afrika liginin en değerli oyuncusu bu çocuk, nasıl bir ligde star olduğu da biraz önemli bence.

18 Yaşında brezilya u19 lardan fransaya transfer oluyor
                      2 sene sonra belçika 2. ligine bonservisiyle gidiyor
                      4 senesin birinde 8-10 maç belçika 1. liginde yedek, kalanını 2. ligde as oyuncu olarak geçiriyor,
                      Sonra Güney Afrika ligine gidiyor.

Bu lig şöyle bir lig kardeşlerim, abilerim. 1 tane milli oyuncu yok içerde Güney Afrika hariç. Böyle bir lige, bu boyutta liglerden kim giderse süper star muamelesi görür. Ben 1'den aşağı bonservis +150-200 bin euro maaş sıkacaksak karşı değilim, kiralama + satın almaya karşı değilim. Ama 3-5 verelim biz alalım yarışına girmeye karşıyım. Şimdi oynadığı turnuvada bir piyasası olur, bunlara balıklama atlama taraftarı değilim, bu işler de öyle basit işler değil. O ligi oturup 5 maç izlemiş 1 tane insan evladı yok bulunduğumuz yarım kürede, hemen kendimize 100 milyon liralık maliyetler yaratmayalım, rica ediyorum.

O ligden alınan kimi gördünüz futbolcu olabilmiş acaba? Var mı bir örnek? 10 dakika major bir lig maçı yok bu çocuğun
                      En son bilginsem tarafından düzenlendi; Dün, 16:01.
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• Arif Timurcioğlu
                        Arif Timurcioğlu yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        Nwakame de major liglerde oynamadı ama bize katkısı ortada, bence istisna performanslar vasat liglerde keffedilmeyi bekliyor.

Gidecek oyuncuları göndermediğimiz için açıklamıyoruz yoksa kulübe maddi zarar veririz demiş. Akıl var izan var ha getirmişsin sonra göndermişsin ha çıkıp bu lafı söyleyip bekletip göndermeye çalışmışsın ne fark ediyor? İkisinde de zorla göndereceğin adamın elini güçlendirmiş oldun. Bari getir adamları kampa çıksınlar takıma alışsınlar bir şey elde etmiş olalım.

Bu kadar kabiliyetsiz ve zihinsel olarak yetersiz başka bir yönetim görmedim.

Yorum

Savic gecenlerde düğün yapmıştı evlenmişti. Şimdi yeni katılmış kampa. Bu tip düğün müğün işlerini seezon biter bitmez yapmazlar da kamp başlayınca yaparlar, birkaç gün daha izin koparabilmek için. Sanıırm kampa gelmeyen oyuncu yok. Belki Barisic gelmemiş olabilir.

Yorum

Şimdiden stoper hattımızı görebiliyorum. Bata Okay ikilisi mük olacak mük mük. Ortada Maestro Ozan. Koca g.tünü rakibi perdelemekte kullanıyorken tribünlerin kendinden geçişi. Bomba gibi bir sezon bizi bekliyor arkadaşlar. İyi ki Ertuğrul Doğan gibi bir başkanımız var Allah sebep olan herkesten razı olsun. Önceden kulübümüz yoktu Ertuğrul Doğan geldi de artık kulübümüz var.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• jpositve
                            jpositve yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Adanademirdeki Meastro Alanyaya transfer oldu. Şanlıurafadaki forvet Uchenna Ogundu da Alanyaya transfer oldu. Alanyanın hocası da eski oyuncumuz Joao Pereira
                        Çalışıyor...
                        X