Doğan alemdar 1.2 milyona başakşehirde. Gerçekten komedi. Artık ben yönetimin ödediği paralara güvenmiyorum. Başka işler dönüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bouchouari, pina, sikan, agusto iyilesti takimla beraber antremanlara cikiyorlarİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kasım sonu gibi döner Oulai de 2 haftaya döner o zamana kadar bakalım ne rezillikler yaşayacağız.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam olacak çocuk b.kundan belli olur arkadaşlar. Bunlar donlarına üstlerine başlarına sı.ıp sıvıyalı çok oluyor. Yine diyorum. Siz şimdiden 4. 5. tercihlere, 3 liralık adamların 15 liraya alınıp kurtarıcı diye önümüze sürülmelere, 10 numara alıp sol kanatta oynatmalara, alırlarsa bir tane orta saha öpüp başınıza komalara, transferin son dakkalarına kadar transfer bekelemelere, borcun 10 milyarlara çıkıp borcu sıfırladık çok şükürlere ve çok daha fazlasına kendinizi hazır edin.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yeni küfürler öğrenin arkadaşlar. Bildikleriniz yetmeyecek diyorum sizlere. Bu kulübün bu "şebekeyle" hiç bir geleceği yoooooooook. Bu taraftarın azıcık onuru haysiyeti varsa takımına sahip çıkar ve tribünlerde Ertuğrul Doğan ve tayfasını protestodan stada gömer. Trabzonspor Trabzonspor olmaktan çıktı. Herkes transfer peşinde koşuyor. Bu kulübün ana temel sorunu bir "şebeke" tarafından ele geçirilmiş ve sömürülüyor olmasıııııııı. Uyanın milllet! Kıçımıza öyle bir yılan giricek ki çıkarma çıkaramıcaz.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İsyan etmemek elde değil,İlk olarak okb61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğan alemdar 1.2 milyona başakşehirde. Gerçekten komedi. Artık ben yönetimin ödediği paralara güvenmiyorum. Başka işler dönüyor.
Doğan belli seviyesi olan bi kaleci,
8 aylık kaleciye 5 milyon verene kadar 1.2 ye Doğanı alsanız ya lan hainler.
Tutarsa 10 sene kaleci sorunun olmaz,
Tutmazsa geçiş için 1 yıllığına en ideal isim, bu sene idare eder, seneye bi kaleci bulursun, Doğan da 2. kalecin olur.
Utanmaz, arlanmaz yüzsüzler😡😡😡
- Beğen 1
Yorum
-
samsunspor ve başakşehir'in trabzonspor'dan daha az para harcayarak daha iyi kadro kurması incelenmeli. özellikle samsunspor'un yaptığı transferlere bakın. 2 hafta önce izledik taş gibi takım yapmışlar. herkes kafa kafaya oynarlar. bizimkilerde dünya üzerinde kimsenin keşfedemediği adamlara bol keseden maaş verdi.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 12.09.2025, 20:55.
Yorum
-
Son sermaye artirimindan sonra verilen bilgileri baz alirsak borcumuzun 2,8 milyar TL olmasi gerekir ama resmi aciklama yok henüz sanirim..Sene sonu aciklanir herhalde..O zamanda krizler gecirilir burda..Ugurcan dan gelecegi bonservis bir cok taksite bölünmüs..Sak diye ödenecek diye düsünenler var..Bakalim nasil korkunc bir bilanco ile karsilasacagiz..
Bazi transferlerden umutluyum ama ödenen bonservislerin normal olmadigini hepimiz biliyoruz..Ulasabilecegi en büyük hedefin konferans liginin ön elemeleri olan batik bjk nin transfer hamlelerine bakinca sükretmekte gerekir..Sadece Orkun un bonservisine 25 milyoncuk baydilar..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 12.09.2025, 21:44.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bouchari iyi çıkabilir diyenler!
Standart bir hıza ve çabukluğa sahip. (Bardhi kadar yani)
Aman aman bir tekniği yok!
İyi bir pasör değil! (Ortalama)
Müthiş şutları yok!
İyi bir dripling yeteneği yok!
Bizi şaşırtabilmesi için bunlardan en az birine sahip olmalıydı, ama yok... Nesi iyidir belki aidiyeti. Nesi iyi olabilir her maç koşmaya savaşmaya çalışabilir. O kadar malesef o kadar....
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
YouTube görüntülerine göre bouchari fena değil ancak oulai çok toy çok pas hatası yapıyor ikiside topla adam eksilterek ilerlemek isteyen cesaretli çalımci oyuncular bize lazım olan sosa hamsik benzeri oyuncu değiller evet top bizdeyken! orta sahaya bir tempo kazandirirlar top rakipteyken defansif olarak ne kadar yararlı olurlar pek belli değilİlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBouchari iyi çıkabilir diyenler!
Standart bir hıza ve çabukluğa sahip. (Bardhi kadar yani)
Aman aman bir tekniği yok!
İyi bir pasör değil! (Ortalama)
Müthiş şutları yok!
İyi bir dripling yeteneği yok!
Bizi şaşırtabilmesi için bunlardan en az birine sahip olmalıydı, ama yok... Nesi iyidir belki aidiyeti. Nesi iyi olabilir her maç koşmaya savaşmaya çalışabilir. O kadar malesef o kadar....
Hoca bu oyuncuları kanatta kullanırsa şaşırmam!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
insallah kendini gosterirde satariz..
Yorum