Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
Muci olayı skandal ve %100 eminim ki Fatih Tekke denen futbol özürlüsü istediği için bu paralar ödeniyor,ya adamların ıskartaya çıkardığı topçunun maaşını veriyoruz artı kiralamasını ve de 8,5 opsiyon.
Lan böyle bir mallık yok,bu mallığı Zeyyat Kafkas denen embesil bile yapmaz,kim yaptı bu sözleşmeyi,hiç mi haysiyetiniz şerefiniz yok sizin,bu nasıl bir mallık.
Muci şimşi Cham veya Sikan.'dan daha mı güçlü,daha mı hızlı oynayacak Fatih Tekke?Allah seni bildiği gibi yapsın.
O kadar cahil o kadar cahil ki sakat futbolcuya kefilim diyor,zaten kendisini bilse TD olarak şu anda hatır gönül işi ile oraya getirildiğini bilir,sen kimsin be,ne başardın da kefil olmalara abşaladın.
Ama varya hep bizim çok bilmiş taraftarın halt yemesi,ne yaptığını ne ettiğini bilmeden Fatih tekke diye tutturdular,küllün zarar bizim taraftar.
Lan bari eski futbolcu işler peşindesiniz Osman Özköylü diye tutturun ama olmaz.Yemin ediyorum Hami Mandıralı'yı bile deneyen bu kulüp şu kulüp de aklı başında bir Özkan Süöer vardı,o da gitti hepten şapa oturduk.
Şimdi de üzerine tüy dikecekler,Onana'yı alacakmışlar,olum siz malmı sınız,ya sizin etrafınızda bir tane insan evladı yok mu sizi seven,ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Tam delirmelik bu kulüp.
Yapilan hangi sözlesme skandal degil ki? Suana kadar KAP aciklamalarini baz alarak bir tanecik bile mantikli sözlesme örnegi verebilirmisin E.D döneminde? 60 küsür sözlesmeden sadece 1 tanecik ? Mantikli oyuncu seciminden bahsetmiyorum. Mesela önceki klübünden 200 bin Euro alipta bizim klübün 2 milyon maas vermesi gibi..
Yillarca durum böyleyken olayi F.Tekke ye baglamak saglikli bir degerlendirme degil. F.Tekke nin teknik direktörlük yeterliligini bir kenara koyalim. Transfer konusunda dönen ranta hicbir sekilde müdahele etme yetkisi yok..Belki oyuncu tercihlerinde cok kisitli bir hareket alani vardir. Alinan 10 puanin da etkisiyle rica üzerine sacma sapan aciklamalarla kendisini rant delisi vurgunculara siper etmesi profesyonel olamayacaginin bir göstergesi ama Türkiye deki ortamda da ahim sahim bir profesyonellige gerek yok zaten..
F.Tekke nin islevi haftaya resmen bitiyor..Orda fazla kalacagini da sanmiyorum..Ilk devreyi bitirmesi cok büyük bir süpriz olur..Ara transfer dönemine yabanci bir teknik direktörle gelecek yaz transfer sezonuna bir Türk teknik direktörle mesala A.Turan gibi girilir..Daha bir takim kuracak kadar transfer ranti var bu isin icinde..Asil hedefleri kesinlikle Kartal projesi..Onun rantini götürdükten sonra 2026 Aralik ayinda giderler bence..
Muci olayı skandal ve %100 eminim ki Fatih Tekke denen futbol özürlüsü istediği için bu paralar ödeniyor,ya adamların ıskartaya çıkardığı topçunun maaşını veriyoruz artı kiralamasını ve de 8,5 opsiyon.
Lan böyle bir mallık yok,bu mallığı Zeyyat Kafkas denen embesil bile yapmaz,kim yaptı bu sözleşmeyi,hiç mi haysiyetiniz şerefiniz yok sizin,bu nasıl bir mallık.
Muci şimşi Cham veya Sikan.'dan daha mı güçlü,daha mı hızlı oynayacak Fatih Tekke?Allah seni bildiği gibi yapsın.
O kadar cahil o kadar cahil ki sakat futbolcuya kefilim diyor,zaten kendisini bilse TD olarak şu anda hatır gönül işi ile oraya getirildiğini bilir,sen kimsin be,ne başardın da kefil olmalara başladın.
Ama varya hep bizim çok bilmiş taraftarın halt yemesi,ne yaptığını ne ettiğini bilmeden Fatih tekke diye tutturdular,küllün zarar bizim taraftar.
Lan bari eski futbolcu işler peşindesiniz Osman Özköylü diye tutturun ama olmaz.Yemin ediyorum Hami Mandıralı'yı bile deneyen bu kulüp şu kulüp de aklı başında bir Özkan Sümer vardı,o da gitti hepten şapa oturduk.
Şimdi de üzerine tüy dikecekler,Onana'yı alacakmışlar,olum siz malmı sınız,ya sizin etrafınızda bir tane insan evladı yok mu sizi seven,ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Tam delirmelik bu kulüp.
Peki senin gibi çok bilen pro lisanslı bir futbol dahisine mi danışmalılar?
Fatih hocayi suana kadar elestirmedim ama azacikda oyuncu kazanmaya çalış..bu ne herkesi yolluyor yenisini aliyor..seneye çoğu geri gelecek..nasil planlama bu....
Dragus, Cham, Mendy, Sikan etc.
Devre arasida Olaigbeyi Oluai Augusto yu kiralariz..
Fatih hocayi suana kadar elestirmedim ama azacikda oyuncu kazanmaya çalış..bu ne herkesi yolluyor yenisini aliyor..seneye çoğu geri gelecek..nasil planlama bu....
Dragus, Cham, Mendy, Sikan etc.
Devre arasida Olaigbeyi Oluai Augusto yu kiralariz..
Aynı ligde forma giyen Augusto'yu beş verip aldık. Bana göre daha potansiyelli olan ve 6 milyon € yatırım yaptığımız topçuyu kaça bırakacağız bakalım. Olmadı, bir tur da Anderlecht kazıklar artık. Alıştık ne de olsa...
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx анархія-мама
Yorum