Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baktı para yiyemicek Avrupa kulüplerinden yurtiçine döndü ibre. Allah seni kahru perişan eylesin ertuşş
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• erdo yu gene kazıklayacaklar diye tahmin ediyorum

kiralık ise 2 milyon avro kiralama bedeli 2 milyon avro maaş verir erdo, seneliği 4 milyon avroya gelir,banzada da aynı şeyi yaptı

sonra gelecek yaz bi daha 10 no aramaya başlar, takım uyumu bozulur vs
      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 05.09.2025, 17:01.
      TEKKEBALL

Yorum

• hahaha , bizimle çok ama çooook büyük maytap geçiliyor. 😁
        Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• Muçi şu durumda Visca'dan kat kat fazla yararlı olur bize. Sol kanat yedeği olarak alsınlar eğer Nwaekeme ile fesih gelecekse. 3-4 milyon da opsiyon olursa maksimum, faydalı olabilir. Yoksa gereksiz transfer olur ki bu yönetim şaşırtmaz. Rezil yönetim rezilllll.

Yorum

• Daha iyisini alamayacaklarını bilmiyormuyuz?

Bu yönetimin , harici oyuncu alabilmesi mümkün değil, gidip sakat ve idmansız oyuncuları toplayacağına MUçi, iyidir abi)

Keşke Şmanskiyi de alsak
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Sol kanat rotasyonuna alıyoruzdur inşallah

Yorum

• Bunlar ağlaya ağlaya dayak yiye yiye gidene kadar kulüpten elini ayağını tamamen çekene kadar desteklemiyorum bu klübü yeter lan artık yeter..
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Kimseyi alamıyorlar. Ukrayna pazarında Oleksandr Nazarenko vardı bir ara, eğer 2-2,5 civarına bitirebiliyorlarsa onu alsınlar bari sola.

Yorum

• Biz yönetimden kaliteyi yukarı çıkaracak adamlar bekliyoruz. O ne yapıyor.
                    Önce kalecisi ve kapatanini satıyor. Yetmiyor bjknin kontenjan açmak için yollayacagi yabancı oyuncuyu kiralamaya çalışıyor.
                    Bu ne kadar düşük bir başkan profili. Biri artık şunun kulağını çeksin. Burası Trabzonspor desin.
                    Sahi bizim bu seneki hedefimiz ne .
                    Muci miydi bizim aylardir beklediğimiz, yabancı kontenjanı açmak iicn uğraştığımiz, bizi daha üst seviyeye çıkartacak oyuncu .
                    Resmen komedi, rezalet .
                    Acil istifa .

Yorum

• Fener-BJK- ve GS de ki her yedek oyuncu bizde ilk 11 de banko oynar. Daha kalitelisini bulmamız mümkün değil. Gelecek senelerde de onların postalamaya çalıştıklarını alacağız zahmet etmeden Tıpkı başakşehir gibi
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz yönetimden kaliteyi yukarı çıkaracak adamlar bekliyoruz. O ne yapıyor.
                        Önce kalecisi ve kapatanini satıyor. Yetmiyor bjknin kontenjan açmak için yollayacagi yabancı oyuncuyu kiralamaya çalışıyor.
                        Bu ne kadar düşük bir başkan profili. Biri artık şunun kulağını çeksin. Burası Trabzonspor desin.
                        Sahi bizim bu seneki hedefimiz ne .
                        Muci miydi bizim aylardir beklediğimiz, yabancı kontenjanı açmak iicn uğraştığımiz, bizi daha üst seviyeye çıkartacak oyuncu .
                        Resmen komedi, rezalet .
                        Acil istifa .
                        😁
                        Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• panik transferi yapmaları gerek normal şartlarda
                          mesela kargalar gibi
                          ama yapmıyorlar
                          ya çok büyük Trabzonsporlular
                          ya beyinsiz beceriksizler
                          ya da eldeki parayı alıp kaçacaklar

3. seçenek olduğunu 14 eylül akşamı öğreneceğiz
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Fatih Tekke açıklama yapacakmış birazdan

Gideceksen git hocam eldeki transferlere sende onay verdiysen Muçiye onay verdiysen zaten git
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yine Fatih Tekke açıklama yapacakmış ulan insan içine çıkacak yüzünüz yok lan yüzünüz...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Ben böyle bi transfer sezonu görmedim. Her gün 5 yeni oyuncu gündem oluyor, sonuç 0. Fatih Hoca'nın 300 oyuncu izledim sözü, abartı değilmiş. Bu kadar ne yaptığını bilmeyen, bir günü diğer gününe uymayan yönetim mi olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X