Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nereye lime lime doğrandık agücü maçı penaltı bize verilse penaltı der geçersin. Diyelim hatalı sen 10 kişi agücüne pozisyona giremedin. Antalya maçı yine 2 tane penaltı golün dışında baskı bile kuramadın son bölümde abdulkadir parmak ceza sahası yayından rövaşata falan atıyordu.

Ayrıca boş kadıköyde son yılların en leş fenerine 3 atmış aman büyük hocaymış.

O sezonun en büyük günahkarı Ağaoğlu'dur sonra siyaset gelir.

Çimşir çobanı ilk defa pandemide takımı hazırladı onda da pişmaniye gibi dağıldı takım. İyi bir hoca şampiyonluğu söke söke alırdı
    Senin kafa 2011 de rakibinin şike yapmadigi maci tesvik gondermedigi takim oyuncu kalmamisken sadri sener brozeklerin yerine baska adam alsaydi sampiyon olurdugu savunanlarla ayni kafa Hirsizin hicmi sucu yok derler adama.a.gucu macindaki penalti karari yanlistir o gunki kurallara gore butun spor yorumculari ayni sekilde konustular tek tek ac ozetlerini izle maclarin bunlar konusuldu defalarca yazildi burada bize inanmiyorsun balik hafizalisin bari acda mac sonundaki yorumlari krtikleri izle spor programindaki sadece son 6 maci izlemen yeterli olacak ,bagimsiz tarafsiz spor yorumcusu ayagina yatanlari gectim sikecilerin amigosu seytan ridvan dilmen bile cikip sezon sonu sampiyonluk trabzonsporun hakkiydi ciddi hakem hatalarina maruz kaldilar dedi sen hala hoca konusmaya devam et.o sezon huseyin cimsirlede sampiyon olacaktik bizim onumuz net sekilde kesildi,akbil ittirildi son maclarda bir sene once secimler nedeniyle gayseyin acik acik siyaseti tehdit etmesi sebebiyle sampiyonluk akbilden alinip gayseye verildi diye diyetini bize odettiler.aksini iddaa edenle tartismam bile..kimse huseyin buyuk hoca demiyor yigidi oldurup hakkini yemeyeceksin coban falan diye aklinca asagaladigin adamla sampiyonduk onumuz kesilip akbil itilmeseydi hakemler tarafindan, gercekleri saptirma yeterli..
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Arkadaş Onuralp e şimdi güvenip forma vermeyeceksen niye transfer ettin yaa😡

Bıraksaydın çocuk işine baksaydı,
      İnsan ne diyeceğini bilemiyor isyan etmemek elde değil.

Yabancı kaleci hariç yerli kaleciye para verip almak bildiğin ihanet,

potansiyeli var diye Deniz i alıyım diyorsan, sen potansiyeli var diye Onuralp i aldın ya zamanında.

Şengezer i hiç saymıyorum bile,
      Ha bizim giden Taha ha Şengezer.

Yorum

• Tarihli, belgeli mesajı alıntılayıp cevap verecek kültürü olmayan akp çocuklarının yalanlarını düzeltmeyecektim de...

"Sayın Trabzonspor başkanının havalimanı ile ilgili ifadeleri çok tuhaftı. Şehri tehdit edercesine konuşmak kabul edilemez. Burada bir irade oluşmuş ve devlet bu projeyi acil ve geçerli görmüştür. Proje çalışılmıştır." (Dönemin Ortahisar Bld. Bşk. Ahmet Metin GENÇ)

Neymiş, bir proje varmış!

Peki bu proje sonra neye dönüşmüş?

Ulaştırma Bakanının daha bir ay önce açıkladığı üzere, kuzeye yani denize dolgu şeklinde revize edilmiş.

Bakanlık, bunu şöyle duyurmuş:

DENİZ ÜZERİNE YENİ HAVALİMANI GELİYOR

Belediye başkanı (ki sonradan Büyükşehir için seçildi) ve bakan da "deli" olmalı bu akpliye göre... Önüne gelene "deli" demiş ya. Kim deli, kim akıllı, kim rezil ve sefil millet görüyor.

İşte ülkeyi böyle cahil bürokratlar yönetiyor. Ne okuduğunu anlar, ne yazdığını bilir... Yalanı, doğru diye size yutturacak ki, millet doğruyu bilmesin.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Brais Méndez için klübü ve oyuncu ile anlaştık diye Elsnik'den vazgeçmişiz sonra Mendez ben vazgeçtim diye haber yollamış şaka gibi klübüz vallaha billaha.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Brais Méndez için klübü ve oyuncu ile anlaştık diye Elsnik'den vazgeçmişiz sonra Mendez ben vazgeçtim diye haber yollamış şaka gibi klübüz vallaha billaha.
            Bize göre A klass oyuncuymuş yazık olmuş.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Senin kafa 2011 de rakibinin şike yapmadigi maci tesvik gondermedigi takim oyuncu kalmamisken sadri sener brozeklerin yerine baska adam alsaydi sampiyon olurdugu savunanlarla ayni kafa Hirsizin hicmi sucu yok derler adama.a.gucu macindaki penalti karari yanlistir o gunki kurallara gore butun spor yorumculari ayni sekilde konustular tek tek ac ozetlerini izle maclarin bunlar konusuldu defalarca yazildi burada bize inanmiyorsun balik hafizalisin bari acda mac sonundaki yorumlari krtikleri izle spor programindaki sadece son 6 maci izlemen yeterli olacak ,bagimsiz tarafsiz spor yorumcusu ayagina yatanlari gectim sikecilerin amigosu seytan ridvan dilmen bile cikip sezon sonu sampiyonluk trabzonsporun hakkiydi ciddi hakem hatalarina maruz kaldilar dedi sen hala hoca konusmaya devam et.o sezon huseyin cimsirlede sampiyon olacaktik bizim onumuz net sekilde kesildi,akbil ittirildi son maclarda bir sene once secimler nedeniyle gayseyin acik acik siyaseti tehdit etmesi sebebiyle sampiyonluk akbilden alinip gayseye verildi diye diyetini bize odettiler.aksini iddaa edenle tartismam bile..kimse huseyin buyuk hoca demiyor yigidi oldurup hakkini yemeyeceksin coban falan diye aklinca asagaladigin adamla sampiyonduk onumuz kesilip akbil itilmeseydi hakemler tarafindan, gercekleri saptirma yeterli..
              Burada defalarca yazılmış hala hala.. burada yani belli bi taraftar grubunun ister istemez subjektif yaptığı yorumlar.. öyleyse kesin doğrudur

Pozisyon net penaltı, kol açık havadan gelen top. o dönem formanın bittiği yerden itibaren kola çarpan her top el kabul ediliyordu. Top da dirsek içine geliyor.

Ligin son sırasındaki takım gelmiş senden fazla şut çekip pozisyona girmiş, son bölümde 10 kişi kalmasına rağmen kendi yarı sahasına bile itememişsin ama penaltı yanlış lime lime doğrandık diye ağlayalım. Oldu

O sözde şampiyon hocan kupa finaline bile çıkamadı. Çıksa onu da verirdi zaten.

Ha illa çobanı makul çerçevede savunayım dersen, Mikel sözleşmesini feshetti, Sosa Nwakaeme sakattılar, performansımız bu yüzden düştü A.gücü o yüzden bizden iyi oynadı. Antalya'ya karşı o yüzden pozisyona giremedik dersin. Yok siyaset yapmış mış leş performansları hatırlamasak yiyeceğiz.

Yorum

• sizin konunuz transfer degil. hadi baska piste alalim ikinizi. burayi isgal etmeyin lütfen.

Yorum

Brais Méndez için klübü ve oyuncu ile anlaştık diye Elsnik'den vazgeçmişiz sonra Mendez ben vazgeçtim diye haber yollamış şaka gibi klübüz vallaha billaha.

onun bizle alakası yok

arabistan kulübü teklif vermiş , gitmemiş

sosyal medyada ise arabistan kulübünü trabzonspor diye tercüme ediyorlar
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bize göre A klass oyuncuymuş yazık olmuş.
                    Aynen bende şaşırdım eli ayağı düzgün bir adam almışlar gibi olmuş ama yazık olmuş.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• wooh beleşe spartak moskova ya gitmiş

erdo nun fransaya gidip alamadığı oyuncu

erdo fransaya tatile gitmiş olmasın ?
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

onun bizle alakası yok

arabistan kulübü teklif vermiş , gitmemiş

sosyal medyada ise arabistan kulübünü trabzonspor diye tercüme ediyorlar
                        Real Sociedad hocası basın toplantısında açıklamış durumu izlemedin mi ???
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tarihli, belgeli mesajı alıntılayıp cevap verecek kültürü olmayan akp çocuklarının yalanlarını düzeltmeyecektim de...

"Sayın Trabzonspor başkanının havalimanı ile ilgili ifadeleri çok tuhaftı. Şehri tehdit edercesine konuşmak kabul edilemez. Burada bir irade oluşmuş ve devlet bu projeyi acil ve geçerli görmüştür. Proje çalışılmıştır." (Dönemin Ortahisar Bld. Bşk. Ahmet Metin GENÇ)

Neymiş, bir proje varmış!

Peki bu proje sonra neye dönüşmüş?

Ulaştırma Bakanının daha bir ay önce açıkladığı üzere, kuzeye yani denize dolgu şeklinde revize edilmiş.

Bakanlık, bunu şöyle duyurmuş:

DENİZ ÜZERİNE YENİ HAVALİMANI GELİYOR

Belediye başkanı (ki sonradan Büyükşehir için seçildi) ve bakan da "deli" olmalı bu akpliye göre... Önüne gelene "deli" demiş ya. Kim deli, kim akıllı, kim rezil ve sefil millet görüyor.

İşte ülkeyi böyle cahil bürokratlar yönetiyor. Ne okuduğunu anlar, ne yazdığını bilir... Yalanı, doğru diye size yutturacak ki, millet doğruyu bilmesin.
                          Öyle bir yalan konuşuyorlar ki kendileri bile doğrusu neydi diye unutuyor. Sonra çıkıp deli taklidi yapıp palavra sıkıyorlar.
                          Yazık bu ülkeye. Derdimiz Trabzonspor ama ülke ülke olmaktan çıktı. Şimdi de bize dadandılar. 3 senedir yalan dinliyoruz.

Yorum

Real Sociedad hocası basın toplantısında açıklamış durumu izlemedin mi ???

evet izledim, trabzonspor adı geçmiyor

haberin metni bu, kimse tıklayıp bakmadığı için sosyal medyada çok rahat trabzonspor olarak çevrilmiş, teklif veren diye

La oferta de Arabia Saudí a Brais Méndez para salir de la Real Sociedad "le cambiaba la vida" al jugador, según apunta el director deportivo.
                            TEKKEBALL

Yorum

• Timi Max Elsnik: "Trabzonspor'a transferim %99 tamamlanmıştı, neredeyse yola çıkmıştım bile. Ama bu futbol. Neden olmadığını bilmiyorum. Belki Kızılyıldız kararını değiştirdi, belki sorun karşı tarafta çıktı. Artık önemi yok."
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şöyle bir mesele var; yurtiçi piyasadan birilerine 10 milyon €'luk harcama yaparsak kdv yükümlülüğümüz kalmıyormuş, bu sayede Uğurcan'ın bonservis bedeli 29-30 milyona denk geliyormuş. Harcama yapmazsak gs'nin açıkladığı 27 milyon + kdv kısmındaki kdv tutarını yıl sonuna dek sanırım devlete ödemekle mükellef olacakmışız.

Yani yurt içi piyasadan biri ya da birilerine ederinin üstünde bonservis bedeli ödememiz çok olası duruyor.
                                Duyulan yer neresi bilmiyorum ama Türkçesi şu,
                                Kdv yalanı ile 3lük adama 10 vericez. Aradaki 7yi biz yiyecez. Afiyet olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X