Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
Onana'nın fm oyununda birebir puanı çok düşüktü. Karşı karşıya kaldığı an yiyor, Manu da izlediğim maçlarda da öyleydi son milli maçında da yediği golle yine alay konusu olmus.
Adamla bütün dünya dalga geçiyor. Bütün dünya salak, biz akıllıyız ya gittik ön tarafta Onuachu ve Zubkov haric yildiz denilecek oyuncu yokken 2 genc kaleci önüne tavan ücreti verip bu kovayı getirdik.
Şu transferde kasadan 2m euro uzeri para çıktıysa hırsızlık var diye yorumlarım. Menajerler millete yildiz getiriyor, bize dalga gecer gibi bozuk ve pahali oyuncu getiriyor. Menajerin de kötüsüyle çalışıyorlar.
Bu arada twitleri buraya direkt nasil atıyoruz acaba, linki şunun arasina yazmıyor muyuz? Copy paste yapiyorum bende olmuyor niyeyse.
Şuraya kopyaliyorum olmuyor gozukmuyor. Yine olmadi gozukmuyor neyse direkt link atmaya devam, tıklayın ne olacak
En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Onana'nın fm oyununda birebir puanı çok düşüktü. Karşı karşıya kaldığı an yiyor, Manu da izlediğim maçlarda da öyleydi son milli maçında da yediği golle yine alay konusu olmus.
Adamla bütün dünya dalga geçiyor. Bütün dünya salak, biz akıllıyız ya gittik ön tarafta Onuachu ve Zubkov haric yildiz denilecek oyuncu yokken 2 genc kaleci önüne tavan ücreti verip bu kovayı getirdik.
Şu transferde kasadan 2m euro uzeri para çıktıysa hırsızlık var diye yorumlarım. Menajerler millete yildiz getiriyor, bize dalga gecer gibi bozuk ve pahali oyuncu getiriyor. Menajerin de kötüsüyle çalışıyorlar.
Bu arada twitleri buraya direkt nasil atıyoruz acaba, linki şunun arasina yazmıyor muyuz? Copy paste yapiyorum bende olmuyor niyeyse.
Şuraya kopyaliyorum olmuyor gozukmuyor. Yine olmadi gozukmuyor neyse direkt link atmaya devam, tıklayın ne olacak
Hayır hiç kaleci almasak, Onuralp, Ahmet ile oynasak Onananın parasına da bir tane yıldız Kanat yada 8-10 karışımı birini alsak kimse gıkını çıkartmazdı, şimdi 1 kontenjan gitti ona mı yanarsın kanata kimseyi almayacaklar, birde millete rezil olup 8-10 m euromuz çöpe gidexek ona mı yanarsın, bakın hala vazgeçme şansımız varsa vazgeçelim bu tranaferden ey başkan duy sesimizi.
Bu saatden sonra transfer olmaz..en fazla yerli gelir..bakalim fatih hoca burdan özel bir hikaye cikarabilecek mi ünal hoca gibi..kagit üstünde zor gibi duruyor...
Hayır hiç kaleci almasak, Onuralp, Ahmet ile oynasak Onananın parasına da bir tane yıldız Kanat yada 8-10 karışımı birini alsak kimse gıkını çıkartmazdı, şimdi 1 kontenjan gitti ona mı yanarsın kanata kimseyi almayacaklar, birde millete rezil olup 8-10 m euromuz çöpe gidexek ona mı yanarsın, bakın hala vazgeçme şansımız varsa vazgeçelim bu tranaferden ey başkan duy sesimizi.
hiç kaleci almamak kumar oynamaktır
kumar iyi bişey değildir, sonuçları vahim olabilir
ya deniz ertaş a yatırım yapılmalı idi, (bence en makul işlerden biri olurdu) , yada eskihellaç tarzı düşük maliyetli idare eder tecrübeli bir kaleci alınabilirdi, ( misal konyaspordan bahadır)
biz ikisinide yapmadık ve maliyetli çöp aldık, daha doğrusu menejerler çaktılar, manu 1 yıllık maaşından kurtuldu
Kimse cesaret edip aday oldu mu olamadı, sonunda tekrar başkan oldu mu oldu. Yarın seçim olsun, adı geçen isimlere karşı yine başkan olur. Ayrıca ben ortada rezillik falan görmüyorum. Kendi adına konuş.
Bir hocamız var ve bu hocanın istediği transferler yapılıyor.
Memnun değilsen al Pro lisansını sen hocalık yap.
Gidişattan memnun değilsen başkan ol, farklı yol izle. Elde klavye yazmak işin en kolayı. İcraate geçin o zaman.
(Ertuğrul Doğan destekçisi de değilim)
Basarili olsun ama hicbir zaman tam mutlu olamasin. Artik nasil bir dua ise oyle kabul olsun. Kendi kardesini transfer islerine alet etmeseydi Altayin as kalecilige yukseldigi Manchester dan daha iyi kuluplerde oynardi.
Niye başarılı olsun yaa ? Başarısızlıktan başarısızlığa koşsun beter olsun... kalbine götürdüğü eli dikeyim onun, bi metin oktay hareketi yapmadığı kalmıştı o da oldu
Bence bu Onana Fatih Tekkenin de Erdo nunda ipini çekecek, bizim yapamadığımızı Onana tek başına yapacak
onana tekke nin ipini çeker ama erdo nun ipini çekmesi imkansız,
erdo yu normal bir başkan olarak görüyoruz , bu yanlış, bu tür başkanların (paralı başkan fb ali koç örneği erdo vs), gitmesi oldukça zordur, ancak kendisi isterse başkanlığı bırakır, bu şöhreti ve pahalı oyuncağı kimse bırakmak istemiyor günümüzde
Onana'nın mental/psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..Hani şu Old Trafford'un korner köşesine yakın yere konumlandırılan deplasman takımlarının taraftarları var ya, top Manchester'lı stoperlerden pas olarak Onana'ya yuvarlanırken tuhaf sesler çıkarıp Onana'nın hata yapmasını topu kaptırmasını beklerler Onana da onların inadına topu ayağında fazla tutar baskıya gelen rakip forvetin topu kapmasına davetiye çıkarıp kırmızı şeytanlarin yüreğini ağzına getirirdi..Sakar bi kaleci fakat tam motive olup tribün ve medya tepkisi almadığı zamanlarda da inanılmaz kurtarışlar yapabilecek potansiyeli de var..7 8 milyon euron varsa git Sommer'i al kardeşim..Sommer daha net kaleci ve değeri yavaş yavaş düşenlerden...Bana göre hiç kaleci alınmaması lazım tabi o başka..Böyle paranın salakça yerlere harcanması beni deli ediyor. Eskiden "param var yağ yok" ne yapayım parayı klişesi vardı..Bizim akılsızların transfer politikası da aynen böyle...Param var ama aklım yok ne yapayım parayı dememiz lazım aslında ama bunlar kendi paralarını da harcamıyorlar gelecekte borç olarak karşımıza çıkacak sonra kul Ahmet isyanı tecelli edecektir...Halbuki E.D'nin biraz futbol aklı olsaydı bu taraftar vasat Ağaoğlu'nun adını bile anmayacaktı..Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduk anlayacağınız..
Onana bu! Yenilmeyecek golleri yiyen zor topları kurtaran bazen kendini kaleci değilmiş gibi ayaklarini konuşturan maç alıp maç veren deyisik bir tip bence en büyük artisi akıl almaz goller yiyip hiç birsey olmamış gibi güven veren vücut dili😀
Hadi A.Koc icin neden parali baskan denildigini anliyoruz da E.D ne yapmista "parali" baskan olmus..Agaoglu döneminde parayi "bulan" kisi olarak anilirdi. O zamanlar para koyanlar simdi misli misli götürüyor onun baskanliginda. Feci bir soygun bu..
Yorum