Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk nin yenilgisini direkt abraham a baglarim korkunc kotu bir forvet
    61

Yorum

• Sabah Pellegriniyi alın yazdım siz gidip kimi aldınız oyuncuyu hiç tanımıyorum inş iyi çıkar ne diyim.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Şu yaptığımız genç transferlerin 2-3 tanesi tutsa her sene üstüne koyarak gitsek 3 sene sonra bu lige ambargo koyarız. Aklını peynir ekmekle yemiş bunlar şampiyonlar ligine dördüncü torbadan giriyor 75 milyon euro oyuncuya para veriyor keza diğerleri de aynı. Beşiktaşı eleyen takım yürüye yürüye eledi.

Yorum

• Dünyanın en salak takımları Türk takımları..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gayseyin yaptigi transferler ellerinde patladi avrupa adina o nasil grup bizde kura sansi yok derdik bu ne
            city ve liverpool haricindekilerden en kotu beraberlik almasi lazim

Liverpool (Evinde)
            Manchester City (Deplasman)
            Frankfurt (Deplasman)
            Atletico Madrid (Evinde)
            Bodo/Glimt(Evinde)
            Ajax(Deplasman)
            Monaco(Deplasman)
            Union SG(Evinde)​

Yorum

• Futboldan anlamayan yöneticilerin para hırsı, menajerlerin kulüpleri parmağında oynatması, ülkeye gelen yabancıların emeklilik havası birleşince Beşiktaş gibi oluyorsunuz.

Şimdi Alanya'yı yensinler, çok büyük olay gibi çıkıp anlatacaklar.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Avrupa'da başarı için ligdeki maçları ertelemek bizden başka kimsenin düşünemediği dahiyane bir fikirmiş.

Hahahaa 😊😊😊
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Ünal Karaman'ın önce sparta prag sonra aek gibi iki dişli takımı eleyip gruplara kalması Türk futbolunda nadir görülecek başarılardandır bunu bilir bunu söylerim özellikle temmuz ağustos gibi takımlarımızın leş attığı dönemde.

Sonra noldu diye sazan gibi atlayacak arkadaşlar Ömür ve Ekuban'ın sakatlığını hesaba katıp 3 kulvar kaldıramayacak kadroyu göz önünde bulundursunlar. Doğan Erdoğan merkez rotasyonundaki ilk alternatifimizdi. Ahmet Canbaz Avdijaj Koray falan giriyordu oyuna. Bakmaya üşeniyorum 2. ligde bile oynamıyordur çoğu
                  En son castillo61 tarafından düzenlendi; 28.08.2025, 22:23.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim izlediklerimde de hep geriden oyun kurucu pozisyonundaydı. Sürekli rahat ve ya geride tırıs tırıs paslaşırken. Bize 8 10 tarzı bir adam lazım. 6, 6, 6, 6 artık içimiz dışımız 6 oldu. Bu adam bizim aradığımız topçu değil ya.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Bazı takip ettiğim oyuncuları sizinle paylaşmak isterim.
                      Alan Lescano - Argentinos Juniors
                      Jhon Jhon - R. B. Bragantino
                      Leonardo Fernandez - Penarol
                      Martin Ojeda - Orlando City
                      Agustin Palavecino - Necaxa​
                      Bülbül her mevsim; gül bir mevsim...
                      Gül bir mevsim açsa da, bülbüle sorsan, kokusu her mevsim...

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        city ve liverpool haricindekilerden en kotu beraberlik almasi lazim

Liverpool (Evinde)
                        Manchester City (Deplasman)
                        Frankfurt (Deplasman)
                        Atletico Madrid (Evinde)
                        Bodo/Glimt(Evinde)
                        Ajax(Deplasman)
                        Monaco(Deplasman)
                        Union SG(Evinde)​
                        Burdan gayse en fazla 9 puan alır bu burda kalsın 😉😉
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• 10 numara için Toni Fruk diyorlar...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim izlediklerimde de hep geriden oyun kurucu pozisyonundaydı. Sürekli rahat ve ya geride tırıs tırıs paslaşırken. Bize 8 10 tarzı bir adam lazım. 6, 6, 6, 6 artık içimiz dışımız 6 oldu. Bu adam bizim aradığımız topçu değil ya.
                            Ben de ilk defa görüyorum adamı sanki geriden oyun kuran oyuncu gibi duruyor bu da. Bilen biri aydınlatırsa iyi olur ama bizim tempolu bir sekize ihtiyacımız yok muydu anlamadım ben
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Brocum hoşgeldin yav bu kadar uzak durma BMN'den
                              hosbulduk bro sagol sen de hosgeldın

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal Karaman'ın önce sparta prag sonra aek gibi iki dişli takımı eleyip gruplara kalması Türk futbolunda nadir görülecek başarılardandır bunu bilir bunu söylerim özellikle temmuz ağustos gibi takımlarımızın leş attığı dönemde.

Sonra noldu diye sazan gibi atlayacak arkadaşlar Ömür ve Ekuban'ın sakatlığını hesaba katıp 3 kulvar kaldıramayacak kadroyu göz önünde bulundursunlar. Doğan Erdoğan merkez rotasyonundaki ilk alternatifimizdi. Ahmet Canbaz Avdijaj Koray falan giriyordu oyuna. Bakmaya üşeniyorum 2. ligde bile oynamıyordur çoğu
                                gerçekten bu ön-eleme meselesi inanılmaz sıkıntılı bizim ülkemizde.

gs young boys da tarihi bir hezimet bence. sürekli aynı şeyler oluyor sürekli şaşırıyoruz... avcı'nın şampiyonluk sezonunda da hataları vardı ama bağın dönüşsüzce kopuşu copenhag maçıydı.

şöyle bir bakınca ünalın yaptığı gerçekten istisnai duruyor.

transfere gelince, eylülü bekleyeceğimiz kesin gibi. dengeleri bozmayacak, 1'i as 1'i rotasyon 2'si yedek bareminde 4 oyuncu olursak pekala yarışacağımız bir sezon geçirebiliriz.
                                futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X