Bjk nin yenilgisini direkt abraham a baglarim korkunc kotu bir forvet
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şu yaptığımız genç transferlerin 2-3 tanesi tutsa her sene üstüne koyarak gitsek 3 sene sonra bu lige ambargo koyarız. Aklını peynir ekmekle yemiş bunlar şampiyonlar ligine dördüncü torbadan giriyor 75 milyon euro oyuncuya para veriyor keza diğerleri de aynı. Beşiktaşı eleyen takım yürüye yürüye eledi.
Yorum
-
city ve liverpool haricindekilerden en kotu beraberlik almasi lazimİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGayseyin yaptigi transferler ellerinde patladi avrupa adina o nasil grup bizde kura sansi yok derdik bu ne
Liverpool (Evinde)
Manchester City (Deplasman)
Frankfurt (Deplasman)
Atletico Madrid (Evinde)
Bodo/Glimt(Evinde)
Ajax(Deplasman)
Monaco(Deplasman)
Union SG(Evinde)
Yorum
-
Futboldan anlamayan yöneticilerin para hırsı, menajerlerin kulüpleri parmağında oynatması, ülkeye gelen yabancıların emeklilik havası birleşince Beşiktaş gibi oluyorsunuz.
Şimdi Alanya'yı yensinler, çok büyük olay gibi çıkıp anlatacaklar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ünal Karaman'ın önce sparta prag sonra aek gibi iki dişli takımı eleyip gruplara kalması Türk futbolunda nadir görülecek başarılardandır bunu bilir bunu söylerim özellikle temmuz ağustos gibi takımlarımızın leş attığı dönemde.
Sonra noldu diye sazan gibi atlayacak arkadaşlar Ömür ve Ekuban'ın sakatlığını hesaba katıp 3 kulvar kaldıramayacak kadroyu göz önünde bulundursunlar. Doğan Erdoğan merkez rotasyonundaki ilk alternatifimizdi. Ahmet Canbaz Avdijaj Koray falan giriyordu oyuna. Bakmaya üşeniyorum 2. ligde bile oynamıyordur çoğuEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 28.08.2025, 22:23.
Yorum
-
Benim izlediklerimde de hep geriden oyun kurucu pozisyonundaydı. Sürekli rahat ve ya geride tırıs tırıs paslaşırken. Bize 8 10 tarzı bir adam lazım. 6, 6, 6, 6 artık içimiz dışımız 6 oldu. Bu adam bizim aradığımız topçu değil ya.İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
Bazı takip ettiğim oyuncuları sizinle paylaşmak isterim.
Alan Lescano - Argentinos Juniors
Jhon Jhon - R. B. Bragantino
Leonardo Fernandez - Penarol
Martin Ojeda - Orlando City
Agustin Palavecino - NecaxaBülbül her mevsim; gül bir mevsim...
Gül bir mevsim açsa da, bülbüle sorsan, kokusu her mevsim...
Yorum
-
Burdan gayse en fazla 9 puan alır bu burda kalsın 😉😉İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecity ve liverpool haricindekilerden en kotu beraberlik almasi lazim
Liverpool (Evinde)
Manchester City (Deplasman)
Frankfurt (Deplasman)
Atletico Madrid (Evinde)
Bodo/Glimt(Evinde)
Ajax(Deplasman)
Monaco(Deplasman)
Union SG(Evinde)S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Ben de ilk defa görüyorum adamı sanki geriden oyun kuran oyuncu gibi duruyor bu da. Bilen biri aydınlatırsa iyi olur ama bizim tempolu bir sekize ihtiyacımız yok muydu anlamadım benİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim izlediklerimde de hep geriden oyun kurucu pozisyonundaydı. Sürekli rahat ve ya geride tırıs tırıs paslaşırken. Bize 8 10 tarzı bir adam lazım. 6, 6, 6, 6 artık içimiz dışımız 6 oldu. Bu adam bizim aradığımız topçu değil ya.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
hosbulduk bro sagol sen de hosgeldınİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Brocum hoşgeldin yav bu kadar uzak durma BMN'den
Yorum
-
gerçekten bu ön-eleme meselesi inanılmaz sıkıntılı bizim ülkemizde.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'ın önce sparta prag sonra aek gibi iki dişli takımı eleyip gruplara kalması Türk futbolunda nadir görülecek başarılardandır bunu bilir bunu söylerim özellikle temmuz ağustos gibi takımlarımızın leş attığı dönemde.
Sonra noldu diye sazan gibi atlayacak arkadaşlar Ömür ve Ekuban'ın sakatlığını hesaba katıp 3 kulvar kaldıramayacak kadroyu göz önünde bulundursunlar. Doğan Erdoğan merkez rotasyonundaki ilk alternatifimizdi. Ahmet Canbaz Avdijaj Koray falan giriyordu oyuna. Bakmaya üşeniyorum 2. ligde bile oynamıyordur çoğu
gs young boys da tarihi bir hezimet bence. sürekli aynı şeyler oluyor sürekli şaşırıyoruz... avcı'nın şampiyonluk sezonunda da hataları vardı ama bağın dönüşsüzce kopuşu copenhag maçıydı.
şöyle bir bakınca ünalın yaptığı gerçekten istisnai duruyor.
transfere gelince, eylülü bekleyeceğimiz kesin gibi. dengeleri bozmayacak, 1'i as 1'i rotasyon 2'si yedek bareminde 4 oyuncu olursak pekala yarışacağımız bir sezon geçirebiliriz.futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
- Beğen 1
Yorum
Yorum