Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Villarreal köy diyen arkadaşlar Valencia'ya araçla bir saat, İspanya ve Fransa'ya uçakla 1 saat mesafede olduğunu dikkate alsınlar.

Ama şu var ben Amerikalı bir oyuncunun Trabzon şehrine hayır diyeceğini düşünmüyorum. Amerikalı sporcular para veya kariyer için Fizan'a bile giderler.
    Kesinlikle katılıyorum.

Kendini göstermek için UEFA da da katkı sağlayacaktır bence.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Villarreal köy diyen arkadaşlar Valencia'ya araçla bir saat, İspanya ve Fransa'ya uçakla 1 saat mesafede olduğunu dikkate alsınlar.

Ama şu var ben Amerikalı bir oyuncunun Trabzon şehrine hayır diyeceğini düşünmüyorum. Amerikalı sporcular para veya kariyer için Fizan'a bile giderler.
      Bak burada haklısın...

Bir filmde Al Pacino'nun repliği şuydu:

"Amerikalılar iki durum da Amerika'dan vazgeçer biri kariyer diğeri Poker.
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Fener forvet transferine hiz vermis.. Yeni isimler Gomis ile santa cruz mus..Yakin galiba Semihi almamiz..

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu tür mesajları ne kadar da çok görüyoruz son zamanlarda, dejavu gibi...
          Çünkü herkesin korkusu bu olsa gerek

Yorum

• Lig Tv'den ne haber?
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• ligtvde ne beklerken ne dinledik arkadaş.. 4. olarak bizim haberi verirler dedim bursanın stepanovla anlaştığını söylediler bizden bişey yok hala .. bakalım acele etmeyelim haber balon olabilir yoksa can karyağdı bağlanırdı kesin..

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Altıdorenin tipi bana Kevin Campell'ı anımsattı nedense
                Benziyorlarmu yoksa banamı öyle geldi
                Oh be sonunda.

Banada bi tanıdık geldi.

Yorum

• Trabzonun 40000 kişilik ilcesi yok, arkadaşlar aman orası 40000 kişilik kasaba zaten diye küçümsüyorlar.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İsim ne ?..
                    servet senin ?

Yorum

• İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ligtvde ne beklerken ne dinledik arkadaş.. 4. olarak bizim haberi verirler dedim bursanın stepanovla anlaştığını söylediler bizden bişey yok hala .. bakalım acele etmeyelim haber balon olabilir yoksa can karyağdı bağlanırdı kesin..
                      Ben böyle durumlarda dümdüz gidiyorum ligtv'ye. Bundan dolayı artık haberlerini izlemeyi de bıraktım.

Yorum

• Bu Konuyu 187 Aktif Üye Görüntülüyor 187 (187 Üye ve 0 Misafir)

Sanki bu saatlerde gelicek güzel bi haber (:
                        Herkesde o umut var galiba .(:
                        Dozer CemiL

Yorum

• İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ligtvde ne beklerken ne dinledik arkadaş.. 4. olarak bizim haberi verirler dedim bursanın stepanovla anlaştığını söylediler bizden bişey yok hala .. bakalım acele etmeyelim haber balon olabilir yoksa can karyağdı bağlanırdı kesin..
                          Böylesine önemli bir oyuncu bizimle anlassaydi neden dördüncü haber olarak verilsin?
                          Mansetten birinci haber olarak verilmesi gerekmez mi?
                          Bursa anlasti onun haberini verdi,sen anlas seninkini versin.
                          Yönetimin balonlarindan bir balon daha.
                          Fol yok yumurta yok.
                          Gelecekmis te görecekmis te imza atacakmis.
                          Roman Bednar Trabzon`u mu gördü ki anlasiyorlardi az kaldi????

Yorum

• İlk olarak LaZBull61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Konuyu 187 Aktif Üye Görüntülüyor 187 (187 Üye ve 0 Misafir)

Sanki bu saatlerde gelicek güzel bi haber (:
                            Herkesde o umut var galiba .(:
                            Abi tam yatmaya hazırlanırken söylenir mi bu

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi
                              Tokat etkisi yarattı ama iyi geldi .
                              Teşekkürler abi .
                              bugun lıgtv de soyledı can karyagdı
                              ben dınledım
                              altıdore ve semıh ıle gorusuyoruz dedı
                              2 agustosta acılısa yetısecek sozu verıldı dedı
                              umıtsız olmayın bence altıdore ı alcaz
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Saat'in gece 12'yi geçmesiyle 30 Temmuz'a yani benim doğum günüme girdik Umarım Altidore 30 Temmuz içerisinde transfer edilir bu da bana bir doğum günü hediyesi olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X