Başkan söz verdiyse tutar o kadar yatın uyuyun heyecan yapmayın(!)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -2-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
.....
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaat'in gece 12'yi geçmesiyle 30 Temmuz'a yani benim doğum günüme girdikUmarım Altidore 30 Temmuz içerisinde transfer edilir bu da bana bir doğum günü hediyesi olur
İnşallah doğum gününde çok güzel haberler alırsın
Yorum
-
İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun lıgtv de soyledı can karyagdı
ben dınledım
altıdore ve semıh ıle gorusuyoruz dedı
2 agustosta acılısa yetısecek sozu verıldı dedı
umıtsız olmayın bence altıdore ı alcaz
Kafalar allak bullak oldu .
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöylesine önemli bir oyuncu bizimle anlassaydi neden dördüncü haber olarak verilsin?
Mansetten birinci haber olarak verilmesi gerekmez mi?
Bursa anlasti onun haberini verdi,sen anlas seninkini versin.
Yönetimin balonlarindan bir balon daha.
Fol yok yumurta yok.
Gelecekmis te görecekmis te imza atacakmis.
Roman Bednar Trabzon`u mu gördü ki anlasiyorlardi az kaldi????
Bitek medyatrabzon geçmiş haberi bide htspor..
Ulusal basında hiçbiyerde yok.. Nasıl bir iştir bu anlamıyorum..
Birileri aldık diyor başkan dedi diyor ama başkan ona dediyse gazetecilere niye demiyor veya demesin??"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaat'in gece 12'yi geçmesiyle 30 Temmuz'a yani benim doğum günüme girdikUmarım Altidore 30 Temmuz içerisinde transfer edilir bu da bana bir doğum günü hediyesi olur
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi tam yatmaya hazırlanırken söylenir mi buDozer CemiL
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöylesine önemli bir oyuncu bizimle anlassaydi neden dördüncü haber olarak verilsin?
Mansetten birinci haber olarak verilmesi gerekmez mi?
Bursa anlasti onun haberini verdi,sen anlas seninkini versin.
Yönetimin balonlarindan bir balon daha.
Fol yok yumurta yok.
Gelecekmis te görecekmis te imza atacakmis.
Roman Bednar Trabzon`u mu gördü ki anlasiyorlardi az kaldi????
biz bile öss ye girerken bir gün öncesinde gittik gördük sınav yerini yani bunda yadırganacak bişey yokki.
Yorum
-
İlk olarak LaZBull61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Konuyu 187 Aktif Üye Görüntülüyor 187 (187 Üye ve 0 Misafir)
Sanki bu saatlerde gelicek güzel bi haber (:
Herkesde o umut var galiba .(:
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
coğrafi problemden kasıt eğer şehri beğenmeme durumuysa yönetim kusura bakmasın ama bahaneleri daha baştan çürür daha iyi bişey bulsunlar bence...çünkü villereal de oynamış bu adam...
taraftarlarımız tarafından kevin campell a benzetilen altidore, kevin in trabzondaki yaşadıklarını öğrenince gelmekten vazgeçti...daha inandırıcı bir bahane...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene oldu altidore mu aldık...sağ bek,sol bek transferleri ne alemde
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildiolumsuz konuşmak ve olumsuz hava yaratmak hiç sevmediğim birşeydir ama abi sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına...malesef durum bu...
Ne hale geldik, bunca kaliteli isimden sonra artık Umut, Alan, Teo, Murat hangisine sıcak bakabiliriz. Kendi kendimizi bitiriyoruz, takımda hala ortalama bir sağ ve sol bek yokken yalan haberlerle hayaller kuruyoruz.
Acilen gerçeklere dönmeliyiz..En son asimetrik tarafından düzenlendi; 30.07.2010, 00:29.
Yorum
Yorum