Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja fizik olarak iyiyse ki iyi bir kaç taktik idmanda yer alıp hocanın istediklerini yapıyorsa elbette ilk maçta oynar. Neden oynamasın ki? Ayıp mı olur

Yorum

• guti de Q7 de yakında başlarlar ense yapmaya. kimbilir nasıl şartlar koymuşlardır sözleşmelerine. bjk nin işi hiç kolay değil. bu sezon trabzonspor um geliyor gümbür gümbür...

Yorum

• Gürcan abi...Top Ceyhun a gelince tribünler başlıyor ya "vur vur vur" diye...Yemin ediyorum bundan ala tezahürat olmaz...Böyle 10 gol olsun 11 den sonra inanın bna o vur vur vur sesi kalecinin konsantrasyonunu bozar....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada bir şeyi demeliyim...Umut öyle Teo yu kıskanacak falan bir uşak değil...İnanın bana değil...

Kıskanmasın abi, ben yıllardır kıskanıyor muyum onu? Umut'un oynadığı futbolu her şekilde oynayabilitem olduğu halde..

Yorum

• - İnşallah Trabzondaki Seyircide aynı Çoşkuyu sağlar..
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Alanzinho yu isteyen çıkmaz mı satarız üçe beşe bakmadan ....
              Alanzinho`yu sattırmaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

Yorum

Bu arada bir şeyi demeliyim...Umut öyle Teo yu kıskanacak falan bir uşak değil...İnanın bana değil...
                teo gol attıkça umut kendi kendini yemiştir. hangi maç olduğunu tam hatırlayamıyorum ama iki net pozisyonda teo ya pas vermeyip kendi dışarı vurmuştu. sonra da teo ile tartışmıştılar. bu maç bile umut un teo yu istemediğinin göstergesidir. jaja nın gelişi ve teo nun bursa maçındaki performansı umut un rüyalarına giriyordur...

Yorum

• - Abi Bursa Maçında Alanzinhoyu Çok Beğendim Ben , Urfada'da Beğenmiştim Olmazsa Olmazlarımızdan
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Jaja, fizik olarak hazırsa Şenol Hoca onu oynatır.Eskiden Şota ve Şimek'i oynattığı gibi.Bence de en az yarım saat oynamalı.
                    Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• Ne yapacağı bilindiği halde önlem alınamayan adamlar ve takımlar....Bundan tehlikelisi yoktur...Şimdi üç adam oldu vur vur vur diye bağıracağımız.....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Alanzinho gibisi var mi ya satilir mi hic bagzi maclarda maca damgasini vuran oyuncularimizdan biri
                        SAMSUN UNDERGROUND RAP
                        55

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alanzinho`yu sattırmaaaaaaaaaaaaaaaaaam.
                          irfan abi kusura bakma da zaten talip olan da yok olsa çoktan satardı bu yönetim
                          '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            teo gol attıkça umut kendi kendini yemiştir. hangi maç olduğunu tam hatırlayamıyorum ama iki net pozisyonda teo ya pas vermeyip kendi dışarı vurmuştu. sonra da teo ile tartışmıştılar. bu maç bile umut un teo yu istemediğinin göstergesidir. jaja nın gelişi ve teo nun bursa maçındaki performansı umut un rüyalarına giriyordur...
                            İkinci yarıdaki kasımpaşa maçındaydı.
                            En son Uğur Demircioğlu tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 21:52.
                            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben öyle değil diyorum...Kesinlikle öyle değil...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ceyhun ile Jaja'yı koy takıma önüne gelene vursunlar. Sekeni de kim olsa tamamlar. Teo Umut Burak farketmez. Sistemle filan uğraşmayalım
                                Düz mantık bazen en iyisidir Gürcan abi
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X