Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi yazar mısın buraya da ?
    evet abi burayada yaz da bizde bilginelelim uyku yok bize ztn

Yorum

• Beşikdüzü İMKB mi adulyan7

Yorum

• Bu adamın bonservisi dşük neden kiralık geliyor ?
        FIRTINA

Yorum

• Altıdorenin tipi bana Kevin Campell'ı anımsattı nedense
          Benziyorlarmu yoksa banamı öyle geldi
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Bu aralar Sadri Başkan açıklama yapmıyor neden acaba
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Futbolcunun Trabzona kadar gelecegini sanmıyorum açıkçası..

Kesin biyerlerde fiyat anlaşmazlığı oldugu duyurulur ve transfer yatar..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• ortaligi yakariz vallahi

Yorum

• altidore'a twitter'dan ulaştım,cevap bekliyorum.
                  ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ARkadaşlar çok coşup da sonra yere çakılmayasınız. aman beklentileri çok yükseltmeyin
                    yok abi inş. öle bi olayak olmaycak çoluğa çocuğa karışmış koskoca adam bu kadarda yalan konuşamaz heralde

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beşikdüzü İMKB mi adulyan7
                      evet adulyan orda efsane ) sen de mi ??

Yorum

• Villarreal köy diyen arkadaşlar Valencia'ya araçla bir saat, İspanya'nın güzel yerlerine ve Fransa'ya uçakla 1 saat mesafede olduğunu dikkate alsınlar.

Ama şu var ben Amerikalı bir oyuncunun Trabzon şehrine hayır diyeceğini düşünmüyorum. Amerikalı sporcular para veya kariyer için Fizan'a bile giderler.
                        En son Ali İhsan tarafından düzenlendi; 30.07.2010, 00:14.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu aralar Sadri Başkan açıklama yapmıyor neden acaba
                          Fırtına öncesi sessizlik mi desek ?

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ARkadaşlar çok coşup da sonra yere çakılmayasınız. aman beklentileri çok yükseltmeyin
                            Bu tür mesajları ne kadar da çok görüyoruz son zamanlarda, dejavu gibi...

Yorum

• İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet adulyan orda efsane ) sen de mi ??
                              İsim ne ?..

Yorum

• Amerikalı Altidore ile anlaşmışlar diyolar arkadaşlar bi bilgisi olan var mı?

Yorum

Yükleniyor...
                                X