Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sondan başlamayı severim..

saygılarımla Sayın Poetricus yazmanızın özel bi sebebi varmıdır?yani burda yazılarınız Poetricus'un dikkatine mi gidiyor.eğer amacınız öyleyse çok ''kasmayın'' kendinizi..düşüncelerinizi özelden kendisine iletebilirsiniz diye düşünüyorum..ha eğer başka bir sebebi varsa(mesela ben onun müridiyim diyorsanız-tamamen ''espri''dir,bu saatte ancak bu kadar çıkıyor benden-o ayrı tabi)

direk-t- diye bi müzik grubu vardı,kendilerini hiç beğenmediğim hatta hatta nefret ettiğim için resmi yazışmalar dışında direk-t- kelimesini kullanmamaya dikkat ediyorum.ha bunun yanında mesela ''el alışkanlığı'' da diyebilirim,ya da klavye sürçmesi (mesela şu yazınızdaki ''girlmesi'' kelimesi gibi)..çok imla hatası bulmaya ''kasmayınız'' diye naçizane bi tavsiyede bulunayım da söylediğimi dikkate alıp almamak size kalsın..

başkalarının beğenmeme hakkı olduğunu bilecek yaş,olgunluk ve zeka seviyesine sahip olduğumu düşünüyorum.kaldı ki kimse şenol güneşi beğenemez gibi bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum.söylediğim şey yazılarını severek okuduğum Cyzio hocamızın bu konuda biraz aşırıya kaçtığıydı ki buna cevabı da yine kendisi verebilirdi diye düşünüyorum.yani sizdeki bu Poetricus hocaya saygı,Cyzio hocaya avukatlık olayını (sokak ağızlı bi cümle oldu kusura bakılmasın) da çözmek baya bi zaman alacak.rahat olunuz, Cyzio hocanın vereceği cevap önemli benim için..

gelen teklifler konusunda afaki konuştuğumu da nerden çıkardın anlamadım..hangi hocaya hangi takımın teklif yapıp yapmadığına nasıl böyle kendindenemin bi şekilde karar veriyorsun anlamadım.ha şenol güneş'e teklif varmıydı,evet kendisinin açıklamadığı teklifler vardı..kendisi bu teklifleri tam olarak açıklamadıysa ben hiç açıklayamam.

kendinizden çok emin konuştuğunuz başka bir nokta da korede çalışmış teknik direktörler konusu..dick advocaat desem,kalitesi (hani orta sınıf dediniz ya) bir çok futbol otoritesi tarafından tescil edilmiş desem yeterli olur sanırım..(şimdi eşsiz bilgi kaynağımız guuugıla bi göz attım..guus hiddink çalışmış korede,kötü bi hocadır kendisi vesselam ) futbol bilginizi tartışacak değilim de böyle kesin ve keskin ahkamlar bazen insanı rezil edebiliyor..bunun yanında şenol güneş'in koreye gitmesini ''matah'' bişey olarak lanse etmek istediğimi zannetmiyorum.belli bir felsefik düşünceye sahip olduğunu bildiğim şenol güneş'in dünya futbolunda yükselen bir grafiğe sahip koreye gitmesi bana göre onun kariyerinde güzel bir noktadır.belki zirve değildir ama artık fazla beklentisi kalmamış bir insan için iyi bir tercihtir diye düşünüyorum..

espri ve küçümsemenin aynı şey olmadığını da biz naçiz insanlara öğrettiğiniz için de bilahare teşekkür ediyorum.(!) çok aydınlatıcı ve açıklayıcı yazılarınız bizlere tabir-i caizse ışık saçıyor..küçümsemeye gelince,insan başka insanları küçümserken önce biraz oturup düşünmeli.ben ne yaptım bu dünyada demeli,küçümsediğim insan neler yapmış demeli..eleştiriye kapımız her zaman açık da küçümseme biraz ''haddini bilmekle'' alakalı diye düşünüyorum..

geçen sene itü'de sorularımla sıkıştırdığım şenol hocayı bir çok konuda eleştirmiş birisiyim.her insan gibi onun da hataları var.olmaya da devam edecektir.şu durumda şenol güneş'in haksız yere (7-1i hepimiz biliyoruz,biliyoruz da bu da şu anda gündeme getirilecek kadar değerli bir olay değildir diye düşünüyorum mesela) küçümsenmesini,tabir-i caizse yerden yere vurulmasını da sindiremiyorum..

ps:cümle başlarında büyük harfle başlamadım,bazı kelimeleri tamamen salladım,imla kurallarına çok takılma derim.hatırlatmadan geçmiyim sen de cümle başlarında büyük harfe dikkat etmemişsin.bunlar Türkçemizde yok malesef...

imza:imlakurallarınıtakmayandirekyazanforumüyesi

zerre kale almıyorum
    hakikaten cevap yazmaya bile değmezmiş...

Yorum

• Cyzio üstadım, nereden nereye? 8 ay geçmiş biz hala aynı şeyleri tartışıyoruz

Neyse adamcağız gitti taa Seul'e, sizin içiniz rahat olsun diye. Hala daha rahat bırakmadınız şu adamı
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zerre kale almıyorum
        hakikaten cevap yazmaya bile değmezmiş...
        boşu boşuna fikirlerimi yazdığıma hiç bu kadar üzülmemiştim..zamanımı fuzuli yere harcamışım..

dik advocaat ve guus hiddink'e selamlar olsun.tek avuntum gugıldan öğrendiğim bir iki bilgi oldu o kadar...

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cyzio üstadım, nereden nereye? 8 ay geçmiş biz hala aynı şeyleri tartışıyoruz
          Eeee, ne demişler? Küçük beyinler insanları, vasat beyinler olayları, büyük beyinler fikirleri tartışırmış.

Ben şimdi hangi sınıfa giriyorum?

Neyse üstadım. Konuştukça batacağız.

Size kendi yazdığım bir şiirin son mısraı ile cevap vereceğim:

"Konuşmak hakkın ama, sükûtun da manidar."

Muhabbetle kalın.
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

boşu boşuna fikirlerimi yazdığıma hiç bu kadar üzülmemiştim..zamanımı fuzuli yere harcamışım...
            belki fuzuli değildir harcadığın zaman arkadaşım, belki yazını okuyup beğenenler vardır benim gibi ... saygılar ...
            yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• senol hocanın basarılarının dewamını beklıyoruz...
              "Tabelada Lider Yusuf RİZELİ"

Yorum

adı geçen kişi "bilmem kaç aydır işsiz"di
                Bunun nesi espri...
                doğruyu arka arkaya söylemek "baysa" da (tabir bana ait değil, alıntı yaptığım üyeye ait) gerçek, gerçektir.

Saygılarımla Sayın Poetricus
                Avukatlık ücretini peşin mi yatırıyoruz yoksa taksitte yapıyomusunuz? Bu aralar bi avukata ihtiyacım var da.
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avukatlık ücretini peşin mi yatırıyoruz yoksa taksitte yapıyomusunuz? Bu aralar bi avukata ihtiyacım var da.

daha çok espri yapmasını öğretecek ve nezaketi anlatacak bir öğretmene ihtiyacınız var..

daha önce de belirttiğim gibi ayrıca bir de dilbilgisi öğretmeni lazım size.
                  "takistte" değil taksit de
                  www.dahianlamindakideayriyazilir.com
                  ve ayrıca "yapıyomusunuz" değil "yapıyor musunuz"

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hasancım çok esprili olduğunu daha önceDE söyleyen olmuşmuydu...

Yorum

hasancım çok esprili olduğunu daha önceDE söyleyen olmuşmuydu...

sizi zaten kale almıyorum.
                      birbirinizi ağırlayın

Yorum

sizi zaten kale almıyorum.
                        birbirinizi ağırlayın
                        almıyosanız sizinle alakası olmayan bir mesajımı alıntı yaparak niye cevap veriyorsunuz ki

imza:kalealınmayandeyibirleşikyazanforumüyesi

ps:almıyosanız değil almıyorsanız diye yazılır.lise edebiyat hocam ahmet bayraktar'a selamlar olsun
                        En son kuzey_lee tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 23:43.

Yorum

almıyosanız sizinle alakası olmayan bir mesajımı alıntı yaparak niye cevap veriyorsunuz ki

imza:kalealınmayandeyibirleşikyazanforumüyesi

ps:almıyosanız değil almıyorsanız diye yazılır.lise edebiyat hocam ahmet bayraktar'a selamlar olsun

aynen selam olsun. sizi ancak bu kadar yetiştirmiş...

Yorum

• Tamam ya. Sakin olun. Basit mevzular için birbirimizi kırmaya değmez...
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• Şenol Güneş'e Seul'de başarılar diliyorum.

Kendisini insan olarak çok seviyorum... İnşallah, Seul onun için faydalı ve başarılı olur... Yolun açık olsun Şenol Abi...

Yorum

daha çok espri yapmasını öğretecek ve nezaketi anlatacak bir öğretmene ihtiyacınız var..

daha önce de belirttiğim gibi ayrıca bir de dilbilgisi öğretmeni lazım size.
                                "takistte" değil taksit de
                                www.dahianlamindakideayriyazilir.com
                                ve ayrıca "yapıyomusunuz" değil "yapıyor musunuz"
                                Evet şimdi karar verdim sen piyangodan amorti niyetine çıkmışsın, ama niye bu kadar kendini kastığını anlamıyorum tamam işte hem öğretmenim olursun hem avukatım fenamı olur ne dersin? Sabah sabah aspirin niyetine geldin başımın ağrısı geçti
                                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim