Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artık ders alınması lazım. birini getirin. ama dursun 3-4 sene. nasılsa hiç bir fark yok senelerdir olan şeyin yapılışında. gel şenol hocam. kulağını tıka da gel. 5 yıl boyunca dur gitme. naparsan yap. ilk 5e gireme. ama yine de gitme.

Yorum

• kaptan tekke gelene kadar,umut olmalı,umut olmazsa yine umut olmalı,olmadı yine umut olmalı,naşka ihtimal yok
      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence de öyle...

bence de ....

Yorum

• Kim gelirse gelsin hiçbirşey değişmeyecek..
          Önemli olan isimler değil sistem.
          Senin uzun vadeli planların bir stratejin olmadıktan sonra kim gelirse gelsin bir arpa boyu yol katedemezsin.
          -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
          suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
          disruption it would bring with it
          -

Yorum

• şenol'la 5 senede 5 şampiyonluk

hiç sevmem bu lafı ama ben demiştim..hugo bross geldiği zaman..aynen şu ifadeyi yazmıştım...devre arasını göremez ve yerine şenol güneş gelir demiştim..inanmayan arşive bakabilir...zaten şenol hocadan başkası da bu takımı şampiyon yapamaz..lakin en az 5 yıllık kontrat yapacaksın ve arkasında duracaksın...ben inanıyorum ki bu 5 yıl içinde şampiyonluk gelecek...zaten gelse iyi olur yoksa ben göremeyebilirimsaygılarımla....

Yorum

• terim gelir mi acaba??
              TS SamsunlU

Yorum

• İlk olarak wizard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                terim gelir mi acaba??
                he he avni akerde maça bakarken benimde terim geliyo)

Yorum

• ne önemi var gelen 3-5 ay durup gdiyo...

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne önemi var gelen 3-5 ay durup gdiyo...
                    bence hüseyini başkan yapıp yanınada tayfunu hasan üçüncüyü yönetici olarak verecen..

Yorum

• İlk olarak wizard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      terim gelir mi acaba??
                      Allah göstermesin diyorum, öyle Artistlere hic gerek yok.
                      #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                      Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• ...........Alınan karar gereğince gündeme gelen kaptanlık konusu ve kadrodan ayrı çalışacak olan oyuncular hakkındaki nihai karar yeni göreve başlayacak olan teknik direktörün tasarrufuna bırakılacaktır. Kamuoyuna duyurulur”

resmi site
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak ozayarda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence hüseyini başkan yapıp yanınada tayfunu hasan üçüncüyü yönetici olarak verecen..
                          en az mevcut yonetımın yaptgını yapabilirler..

Yorum

• İlk olarak Sinem Yılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah göstermesin diyorum, öyle Artistlere hic gerek yok.
                            bende onu diorum karizması yeter ama tabii ilk tercih şenol haca
                            TS SamsunlU

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tekke gelmediği sürece bu takımın kaptanı Umut Bulut olmalıdır. Diğer ihtimaller bir yalanı yaşamaktır.

Yanyana iki kelimeyi dogru durust getiremeyen, uc dakikalik konusmasinda Turkce'yi katledebilen Umut Bulut mu?

Yorum

• Oyunun her bolgesinde yardimci olan Selcuk kaptan olmali.

Senol Guneside tekrar harcamiyalim. Takimin basina Ahmet hoca gelsin.

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim