Resmen açıklandı. Şenol Güneş dönemi bitti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hiç olmaması gereken bir hamleye sırf tecrübe lazım bize filan saçmalıkları yüzünden aylarca katlandık. Bir ara transfer dönemi kaybettik. Avrupa kupalarına katılımı kaybetmek üzereyiz. Hoca moca getirmesinler daha artık. Başkan da gitsin bir an önce sıfırdan başlayalım.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Zaten biz en başından beri Şenol Güneş'le sadece teknik direktörlük için anlaşmamıştık, birden fazla rolü vardı diyorlar. Bu rollerden biri olan teknik direktörlük rolünü kendisinden alıyoruz ancak diğerlerine devam edecek diye de yumuşacık bir açıklama yapıyorlar.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu yönetimden kurtulmanın tek yolu birkaç maç üst üste maçın başından sonuna kadar sadece yönetim istifa diye bağırmak.
Bu vasatlığa artık tahammül etmemeliyiz.En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 17:52.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Açıklama kurumsallıktan oldukça uzak. Hoca'nın imkanlar doğrultusunda elinden geleni yaptığını düşünsem de takımla kimyası bir türlü uyuşmadı. Bence kötü bir final yaptı ve teknik direktörlük kariyerini noktaladı. Kulüpte görev almaya devam edecekse de bence uzun soluklu olmaz. Hayırlısı olsun...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Meali:İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Hocamız Beşiktaş'la oynamamız muhtemel Türkiye Kupası maçını çok sevdiği renklere vermeden ayrılmak istemediği için kovamadık. Hem kovsak, Avcı ve Güneş kadar bize kalkan kim olur? Tekke'yi getirelim de ilk maçta bizi istifaya mı davet etsinler? O yüzden hoca kenarda köşede dursun. Uydururuz ona bir makam. Ben bile başkan oldum. Hem bu yaştan sonra Kore'ye gitmez. Beşiktaş akıllandı, bir daha almaz. Alemin tek salağı olarak üç hocaya tazminat mı vereyim? Yanına Ali Kemal'i, dayımı, Mehmet Hoca'yı ve Turgay Amcayı veririz. Okey oynarlar.
Trabzonspor mu? O ne? Haa, dayılarımın oynadığı takım.
Bu arada borç sıfırladım. Bakmayın her hamlede zarar etmemize. Borç sıfır. Deplasmanda galibiyet de sıfır. Büyük resmi göremiyorlar.
Sayın Cumhurbaşkanım ve Berat Abi'ye teşekkürler...
Saygılarımla..."En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 18:01.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İmkanlar doğrultusunda elinden geleni yaptığına dair elimizde hiç bir kanıt yok. Ben doğru dürüst çalıştığına bile inanmıyorum ama o kısmı bilemediğim için günahını almayayım.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklama kurumsallıktan oldukça uzak. Hoca'nın imkanlar doğrultusunda elinden geleni yaptığını düşünsem de takımla kimyası bir türlü uyuşmadı. Bence kötü bir final yaptı ve teknik direktörlük kariyerini noktaladı. Kulüpte görev almaya devam edecekse de bence uzun soluklu olmaz. Hayırlısı olsun...
Gördüklerime gelince.
Trabzonspor'un en büyük problemi Ertuğrul Doğan yönetimi. Başkanlığa geldiğinden beri yokuş aşağı gidiyoruz. Şenol Güneş Türk futbolu denen fırtınalı ortamda gemisini 72 yaşına kadar yüzdürmeyi becermiş, manevra kabiliyeti üst düzey bir karakter. Kime yanlayacağını çok iyi biliyor. Trabzonspor'u hızla batırmakta olan Ertuğrul Doğan yönetimine övgüler yağdırarak kendi çıkarını sağlama aldı ama kulübe bir darbe de o vurdu. Kendini değil Trabzonspor'u düşünse Ertuğrul Doğan'la bu işin olmayacağını mertçe söyleyebilirdi.
Bununla da bitmedi. Yönetimi savununca başarısız sonuçlar için futbolculardan başka suçlanacak kimse kalmadı. On milyonlarca Euro yatırım yaptığımız futbolcuları sürekli olarak kötüleyip taraftarın önüne attı. Yaptığımız yatırımları çamura batırdı. Draguş'a, Cham'a, Bardhi'ye filan yanlayacak hali yoktu tabi. Bu çocuklardan ne çıkarı olacak.
Özetle, teknik direktör olarak hiç bir fayda sağlamayıp takımı küme düşme hattına soktuğu gibi, diğer taraftan yukarıda bahsettiğim zararları oldu.
Bu mudur elinden geleni yapmak? Trabzonspor'a zarar vermek için elinden geleni yapsa ancak bu kadar olurdu zaten.En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 18:15.
Yorum
-
Senol Günes transfer ettirdigi adami sürekli oyundan aliyor ve prensi Visca 90 dakika sahada kaliyor.
Altyapidan yeni bir isme 1 dakika sans verememis.
Bu adam nasil sportif direktörlük yapacak? Sportif vizyonu 0. Zaten yillardir 'transferlere karismiyor, ne kadro gelirse yönetirim' dendi kendisi icin. Hicbir sey'e karismayan adam sportif direktör felan olamaz.
Senol Günes bu saatten sonra gitsin TFF'de görev alsin belki orada birseyleri düzeltir. Ama Trabzonspor'da artik asla olmaz.
FrancescoTotti
Yorum
-
Hay agzına saglık. İşin özünün özü budurİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmkanlar doğrultusunda elinden geleni yaptığına dair elimizde hiç bir kanıt yok. Ben doğru dürüst çalıştığına bile inanmıyorum ama o kısmı bilemediğim için günahını almayayım.
Gördüklerime gelince.
Trabzonspor'un en büyük problemi Ertuğrul Doğan yönetimi. Başkanlığa geldiğinden beri yokuş aşağı gidiyoruz. Şenol Güneş Türk futbolu denen fırtınalı ortamda gemisini 72 yaşına kadar yüzdürmeyi becermiş, manevra kabiliyeti üst düzey bir karakter. Kime yanlayacağını çok iyi biliyor. Trabzonspor'u hızla batırmakta olan Ertuğrul Doğan yönetimine övgüler yağdırarak kendi çıkarını sağlama aldı ama kulübe bir darbe de o vurdu. Kendini değil Trabzonspor'u düşünse Ertuğrul Doğan'la bu işin olmayacağını mertçe söyleyebilirdi.
Bununla da bitmedi. Yönetimi savununca başarısız sonuçlar için futbolculardan başka suçlanacak kimse kalmadı. On milyonlarca Euro yatırım yaptığımız futbolcuları sürekli olarak kötüleyip taraftarın önüne attı. Yaptığımız yatırımları çamura batırdı. Draguş'a, Cham'a, Bardhi'ye filan yanlayacak hali yoktu tabi. Bu çocuklardan ne çıkarı olacak.
Özetle, teknik direktör olarak hiç bir fayda sağlamayıp takımı küme düşme hattına soktuğu gibi, diğer taraftan yukarıda bahsettiğim zararları oldu.
Bu mudur elinden geleni yapmak? Trabzonspor'a zarar vermek için elinden geleni yapsa ancak bu kadar olurdu zaten.
"Trabzonspor'u hızla batırmakta olan Ertuğrul Doğan yönetimine övgüler yağdırarak kendi çıkarını sağlama aldı ama kulübe bir darbe de o vurdu. Kendini değil Trabzonspor'u düşünse Ertuğrul Doğan'la bu işin olmayacağını mertçe söyleyebilirdi."
O kadar dogru ki. Sen bu kulübün efsanesiysen,içinde bir yerlerde hala Trabzonspor sevgisi kalmışsa kalkıp başarısızlık abidesi rezil bir başkan müsveddesini yıkayıp yağlayıp o koltuga oturmayacaktın.Geldiği günden bugune taraftara sevenine sevmeyenine bir gün yüzü göstermemiş bu adamı güzellemek yerine karşısında dursaydın. Bu kulübün akil kişilerisiniz ya efsanesiniz ya. Ama para tatlı tabi. Sadri Şener boşuna konuşmuyor senin hakkında.
Yorum
-
Yıllardır eskiden beri diyorum ztn, en çok kızdığım 2 3 noktadan biri bu, adam mezara götürecek herkesin bilmesi gerekenleri... devam hoca sen 85 yaşında da bir şey açıklama ona buna yaranma çabasında ol aferin büyük adamsın !Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Trabzonspor'un durumu içler acısıydı şimdi de farkı yok.
Devre arası transferi ile yara bandı yapıştırıldı ama tam kadro olunmaması ve birlik sağlanamaması malesef bizi bölük pörçük bir performans serisine soktu.Ayrıca kalitesinden bağımsız yaratıcı oyuncu eksiğini iliklerine kadar hisseden bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Derbileri kötü oynayarak kaybetmedik, Hatay maçını da kötü oynadık diyemem, ancak futbolcuların maç seçtiğini ve hocayı yemeyi denediklerini düşünüyorum. Bu tavır karşısında en azından bugünlük güçlü bir açıklama ile dedikoduların önü kesilip gözdağı verilerek sezon sonuna kadar devam edileceği açıklanmalıydı.
Yanlışları olabilir evet. Uzaklaşmış olabilirsiniz evet. Ama Şenol Güneş, Fatih Terimle birlikte türünün şu aşamada tek örneği . Fenerbahçe Trabzonspordan 60 sene daha eski bir kulüp iken ellerindeki mukayese edilebilecek evlat İsmail Kartal şu anda. Böyle devasa bir uçurum var ve bu kulüp kültürü açısından önemli bir husus. Böyle bir değere sahip olmak Trabzonspor bir futbol takımından öte bir kulüp bir şehre ve halkına ait bir oluşum ise bunu göz önüne almalı Şenol Güneş'e sahip çıkmak bizim en önemli işlerimizin başında gelmeliydi. Çünkü ancak bu insanlarla biz diğerlerinden farklı oluruz, çünkü sadece hemşehrilik dışında bağlılığı sağlayan kültürü oturtabiliriz. Taraftarlık için biraz da geniş gönüllü olabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum.
Ama ben Trabzonspora gönül verdiğimden beri belki de 96'yla başlayan etkiyle Şenol hocaya "Ev danası öküz olmaz" minvalinde bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Bizdeki bu yaklaşımın dışarıya da sirayet ettiğini ve aynı davranışın yolunu açtığını zannediyorum. 2002 dünya kupasındaki ve öncesindeki yaklaşım güzel bir örnek bu konuda.
Her neyse çok çene çaldım. Şenol Hocam ben ve benim gibi düşünen taraftarlar adına ne yazık ki son kez ve tekrarı olmayacak şekilde seni bağrımıza basıyoruz;
Güneş seninle doğdu hocam!.."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum