İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
yok artik bu sekilde dememistir herhaldeİlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş :” Biz kaybetmedik, Beşiktaş kazandı.Şerefiyle oynadı hakkıyla kazandı, keşke tüm büyük kulüpler bu niyetle oynasa. Böyle büyük bir takım ve camia karşısında iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum.” demiş hazreti filozof
her sey olabilir, neyse bjkye gitmesinde skinti yok fbye gitse kizardin he... bjk ile sampiyonluk ve yildiz sayilarin neredeyse ayniydi kendisi oraya gidip hizmet vermeden önce, sampiyon olamasalardi sergen ile sampiyonluk da olmazdi, su an "15 senedir sampiyon olamayan bjk" diye konusulurdu... gurur duysun bjksiyle kupa kazandigi için...İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı sattı yani
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
agaaaaİlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş maçı tamamen hocaya ve teknik ekibe yazar. Elimizdeki maçı rakibe gümüş tepside ikram ettik. Vişça ikinci yarı dili dışarıda gezdi, Mendy bütün pozisyonlarda rakibe hamle şansı tanıdı, hiç bir şekilde kenardan müdahale gelmedi.
Kayserispor ve Beşiktaş maçlarının ikinci yarılarını oynayamadık. Hocaya olan güvenim 49%-51% oranına gerilemiş durumda. Eğer önümüzdeki haftalarda oyuna ve ilk 11'e bazı radikal değişiklikler gelmezse maalesef şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gerekecek.
Eğer istifa edersen de sade istifa etmeyeceksin. Bütün masayı ters çevirip yönetimi de topun ağzına koyup öyle gideceksin. Bütün bir ilk yarı bu takımın ne ihtiyacı olduğu ayan beyan ortadayken transfleri son dakikaya bırakan yönetimin altına bombayı bırakıp öyle istifa edeceksin.
Bunu bu kulübe ve taraftara borçlusun hocam.
kupadaki müzelerden bahsetmissin yorum degerlendirmede
ne alâkasi var ? tek basina mi kazandi kupalari ? bu câmia ondan daha fazla kupa kazanan hem de hoca olarak kazanan Ahmet Suat hocaya o kadar deger verdi mi veriyor mu hayir... Senol'un sampiyon oldugu kadrolarda 20 30 farkli isim vardir onlardan biri takimin basina gelip kötü hocalik yapsa "müzede elinin degdigi kupalari çikar Sivas'dan farkin kalmaz" mi diyecegiz ?
Senol efendiyi savunmak için zorlama cevaplar vermeye gerek yokTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Mahkum etti dediğin adamlardan birisi ilk yarıda kaptığı topla aklıyla sana sıfırdan gol attırdı. Yukarıdaki eleştirimi tekrardan okumanı tavsiye ediyorum.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübü ve taraftarları bir gram umursayan adam bizi Ozan'la Visca'ya mahkum etmez, alay eder gibi Visca ile sözleşme uzattırmazdı.
Geçen sezon jk'yı 3-0 yendiğimiz maçta "Şenol pabucu yarım çık dışarıya oynayalım" diye tezahürat yapmamızın intikamını alıyor olabilir. Bu arada jk'yı en son yendiğimizde jk'nın başında bu ihtiyarın olması tesadüf olamaz.
Gerçek hayat bilgisayar oyunlarına benzemez. Fransa ikinci liginden gelen adamı daha üçündü günden senin bir önceki maçta tek gölünü atan, az çok premier lig ve Glasgow Rangers kariyeri olan oyuncunun önünde başlatırsan elindeki oyuncunu da kaybedersin. Kaldi ki yeni gelenlerin daha ne vereceklerini tam bilemiyoruz.
Adam yönetmek kolay değil. Futbolcu tayfasının çoğu eğitimsiz duygusal insanlar. Kendilerini bizim dışarıdan gördüğümüz gibi objektif göremiyorlar. Sen yeni transferi üç gün sonra ilk 11 başlattığın anda eğer o transfer o maçta muazzam performans göstermezse - ki göstereceği de garanti değil - çok büyük kumar oynamış olursun.
Yıllarca bu hocanın oyunculara dokunabilmesini, elindekilerden maksimum verimi alabilmesini övdük. Bazı aklımızın ermediği şeylere yorum yapmasak keşke.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
bjkye yalakalik yapacagina u19 takiminin önemli bir basarisi sonrasi tff'den bile saygi görmeyip Cumartesi sabah deplasmana maç koymasini elestirsene... yedeklerle çikip yalandan yere lîderligi kaybedecegiz bundan sebep, ondan sonra gitsin çöp Istanbullular temsil etsin Avrupa'da ülkeyi senin yerine...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleagaaaa
kupadaki müzelerden bahsetmissin yorum degerlendirmede
ne alâkasi var ? tek basina mi kazandi kupalari ? bu câmia ondan daha fazla kupa kazanan hem de hoca olarak kazanan Ahmet Suat hocaya o kadar deger verdi mi veriyor mu hayir... Senol'un sampiyon oldugu kadrolarda 20 30 farkli isim vardir onlardan biri takimin basina gelip kötü hocalik yapsa "müzede elinin degdigi kupalari çikar Sivas'dan farkin kalmaz" mi diyecegiz ?
Senol efendiyi savunmak için zorlama cevaplar vermeye gerek yok
Ben onu senin bana yaptığın değerlendimedeki "Bjk'li Şenol" ifadene binaen yazdım. Kimseyi savunduğum da yok, kimse babamın oğlu değil. Burada aslolan Trabzonspor. Hocanın yaptığı hataları çıkıp söylüyoruz. Şu anki gidişat iyi değil, düzeltilmesi gereken şeyler var. Kayseri ve Bjk maçlarındaki puan kayıplarının bir numaralı sorumlusu da hocadır.
Bazı kötü giden şeyleri düzeltebileceğine inancım olmasa bugün istifa derdim. Bende bir kaç maç kredisi daha var. Eğer hala bazı şeyler düzelmezse de çıkıp istifa etmesi gerektiğini söyleyeceğim.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Aklının ermediği şeylere yorum yapan sensin bence. Bizim futbolcular eğitimsiz duygusal insanlar da 2 alt ligdeki İskenderunspor'un futbolcuları profesör mü? Şenol Güneş bu işi beceremedi, eline yüzüne bulaştırdı, hatalarında inat ve ısrar ediyor. Açıkça görülen gerçek bu. Fi tarihinde ona dokunmuş buna değdirmiş edebiyatı yapıyorsun. Madem dokunmayla oluyordu şimdi niye dokunmuyor? Dokunmayı mı unuttu?İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahkum etti dediğin adamlardan birisi ilk yarıda kaptığı topla aklıyla sana sıfırdan gol attırdı. Yukarıdaki eleştirimi tekrardan okumanı tavsiye ediyorum.
Gerçek hayat bilgisayar oyunlarına benzemez. Fransa ikinci liginden gelen adamı daha üçündü günden senin bir önceki maçta tek gölünü atan, az çok premier lig ve Glasgow Rangers kariyeri olan oyuncunun önünde başlatırsan elindeki oyuncunu da kaybedersin. Kaldi ki yeni gelenlerin daha ne vereceklerini tam bilemiyoruz.
Adam yönetmek kolay değil. Futbolcu tayfasının çoğu eğitimsiz duygusal insanlar. Kendilerini bizim dışarıdan gördüğümüz gibi objektif göremiyorlar. Sen yeni transferi üç gün sonra ilk 11 başlattığın anda eğer o transfer o maçta muazzam performans göstermezse - ki göstereceği de garanti değil - çok büyük kumar oynamış olursun.
Yıllarca bu hocanın oyunculara dokunabilmesini, elindekilerden maksimum verimi alabilmesini övdük. Bazı aklımızın ermediği şeylere yorum yapmasak keşke.En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 15.02.2025, 23:05.
Yorum
-
öncelikle golü yemeden oyuncu değişikliği yapmaYARAK oyuncularına duyduğun güven duygusu için teşekkür ederim. SİKamı daha erken alman çok iyi bir karar oldu. Son olarak 5 oyuncudan sadece 3 oyuncu değiştirmiş olman ne kadar doğru bir 11 ile çıktığını bir kez daha gözlerimize soktu. Gerekli müdahaleleri yerinde yatarak gösterdin. Bjk tirbünleri seni bağrına koydu. Sen de karşı kalmadın. Çok güzel bir atmosfer maç boyu uğurcana yapılan teşekkürler ve atılan çiçekler için teşekkür bekliyorum.
Yorum
-
Bu arada; skordan ve maçtan bağımsız, sırf hocaya sallayabilmek için Trabzonspor'un yenilmesini bekleyen içimizdeki kripto Avcıcıların da canı cehenneme.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen onu senin bana yaptığın değerlendimedeki "Bjk'li Şenol" ifadene binaen yazdım. Kimseyi savunduğum da yok, kimse babamın oğlu değil. Burada aslolan Trabzonspor. Hocanın yaptığı hataları çıkıp söylüyoruz. Şu anki gidişat iyi değil, düzeltilmesi gereken şeyler var. Kayseri ve Bjk maçlarındaki puan kayıplarının bir numaralı sorumlusu da hocadır.
Bazı kötü giden şeyleri düzeltebileceğine inancım olmasa bugün istifa derdim. Bende bir kaç maç kredisi daha var. Eğer hala bazı şeyler düzelmezse de çıkıp istifa etmesi gerektiğini söyleyeceğim.
Not: Yukarıdaki cümledeki canı cehenneme ifadesini lügatinizdeki en gün görmemiş küfürlerle değiştirebilirsiniz.
Herkese iyi forumlar.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
You are kidding?İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok artik bu sekilde dememistir herhalde
her sey olabilir, neyse bjkye gitmesinde skinti yok fbye gitse kizardin he... bjk ile sampiyonluk ve yildiz sayilarin neredeyse ayniydi kendisi oraya gidip hizmet vermeden önce, sampiyon olamasalardi sergen ile sampiyonluk da olmazdi, su an "15 senedir sampiyon olamayan bjk" diye konusulurdu... gurur duysun bjksiyle kupa kazandigi için...
13 şampiyonluğu(2 yıldız), biz 7(1 yıldız)
Şenol olmasa, Ahmet olurdu.Bir şekilde şampiyon oluyorlar...
Yorum
-
Sen kendi takımının attığın gole bjk ye jest için sevinme, o p.çler maç boyu senin kaptanına sövsünler, gerçekten tuhaf adamsın hocam.
Şike sürecinde de bu garip hallerinden nefret etmiştim. Tekniğini, taktiğini geçtim hiç içimizden birisi gibi değilsin.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 16.02.2025, 00:13.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum