Aynı senaryolar bozuk plak gibi dönüyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gabriç Broos'un Listesinde kaçıncı sıradaydı? ÖnceLikLiLer neredeLer? Ayrıca yetenkLi forvetLerimiz oLsaydı şuan ne Broos gitmişti, nede biz bunLarı konuşuyorduk. 3.-4. sırada faLandık zaten.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle diyorsun da Gabric'i kim aldırdı.
Transferin hepsini de Bross'a bıraksaydık sonuç yine bundan farksız olmayacaktı.Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
-
Sen ne yapardın ?İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakıyorum dsa arkadaşlar kadro kurmaya başlamışsınız yine.
Biz bu gidişle daha çok kadrolar kurarız.Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
Walla kardeş çok doğru söylüyosun.. Bizim Trabzonspor taraftarı böyle işte, o kadar bağırırlar F.Tekke diye Gökhan'ı yuhalarlar.. Ama alınan en ufak radikal kararda herşeyi unuturlar.. Herkes çok mutlu olmuş, oysaki takım tam bir kaos'a gitti...İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakıyorum dsa arkadaşlar kadro kurmaya başlamışsınız yine.
Biz bu gidişle daha çok kadrolar kurarız.
geçen senede böyledi... ondan öncede.. ondan öncede.. .... ve şimdi de böyle.. gelecekte de biz bu KAOS ortamından kurtulamayacağız..
Yorum
-
Yorum
-
Selcuk kaptan olsun diyen arkadaslari anlamiyorum.
son 1 sene de ne yapti bu adam ?
begenmedigimiz Tayfun'dan ne farkli özelligi var ?
gecen sezon IBB macinda ki süper oynundan sonra birsey göremedik ondan.!!
TD olarak Rubin Kazan'in hocasini istiyorum.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Kaptan kesinlikle Selçuk olmalı, hırsı var en azından adamın. Ayrıca kaldırabileceğini de düşünüyorum.
Teknik direktör ise Samet Aybaba , Şenol Güneş olabilir. Bilmiyorum ama oynattığı hırslı futbolda Bülent Uygun düşünülebilir. Çünkü Samet Aybaba ve Şenol Güneş denendi.
Neden Şenol Güneş olmaz, şu durumda Şenol Güneşin başını hemen yerler çünkü...
Neden Samet Aybaba, zamanında küme düşme seviyesinde olan Trabzonsporu alıp şampiyonluğa kadar kaldırdığı için...Şenol Güneş
Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum