Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynı senaryolar bozuk plak gibi dönüyor
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle diyorsun da Gabric'i kim aldırdı.

Transferin hepsini de Bross'a bıraksaydık sonuç yine bundan farksız olmayacaktı.
      Gabriç Broos'un Listesinde kaçıncı sıradaydı? ÖnceLikLiLer neredeLer? Ayrıca yetenkLi forvetLerimiz oLsaydı şuan ne Broos gitmişti, nede biz bunLarı konuşuyorduk. 3.-4. sırada faLandık zaten.
      Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• tayfun olurmuş? tolga olurmuş? neye göre olacak. kıstasınız nedir. neden onlara yakıstırıyorsunuz. ben profesyonel futbolculugu bile yakıstırmazken onlara...

Yorum

• şenol güneş-fatih tekke
          HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

Bakıyorum dsa arkadaşlar kadro kurmaya başlamışsınız yine.

Biz bu gidişle daha çok kadrolar kurarız.
            Sen ne yapardın ?
            Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

Bakıyorum dsa arkadaşlar kadro kurmaya başlamışsınız yine.
              Biz bu gidişle daha çok kadrolar kurarız.
              Walla kardeş çok doğru söylüyosun.. Bizim Trabzonspor taraftarı böyle işte, o kadar bağırırlar F.Tekke diye Gökhan'ı yuhalarlar.. Ama alınan en ufak radikal kararda herşeyi unuturlar.. Herkes çok mutlu olmuş, oysaki takım tam bir kaos'a gitti...

geçen senede böyledi... ondan öncede.. ondan öncede.. .... ve şimdi de böyle.. gelecekte de biz bu KAOS ortamından kurtulamayacağız..

Yorum

• Bu takımda Hasan Üçüncü bile kaptanlık yaptı Tayfun'a verir bunlar kaptanlığı.

Yorum

• Kaptan dediğin takımın yenildiğinde arkadaşını sırıtarak çıkarmayandır.

O otoriteyi kurandır.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Senol Günes teknik direktör olmali ve onunla istikrarli olmaya yemin etmeliyiz, en azindan bes sene takimin basinda kalmali.

Kaptanlik en çok Fatih Tekke ye yakisir. Su an ki futbolcular arasinda ise Selçuk veya Colman.

Yorum

• haberlerı yeni okudum ni oliyoor yawwww
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Egemen'in Kaptan olduğu takımda Tayfun da hayli hayli Kaptan olur.Benim düşüncem Selçuk'un olması yönünde o ayrı.
                        Bordomavi.net

Yorum

• yeni hoca halil atalay

yeni kaptan halil atalay

Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• şenol güneş hem başkan hemde teknik direktör olmalı istediği oyuncuyu istediği kadroyu başı agrımadan kimsenın ağız kokusunu çekmeden yapar.
                            şenol güneş hem başkan hem teknik direktör olsun.
                            5 maçlık kaptan olarak tolga iyidir 5 maşlık idare et tolga

Yorum

• Selcuk kaptan olsun diyen arkadaslari anlamiyorum.

son 1 sene de ne yapti bu adam ?

begenmedigimiz Tayfun'dan ne farkli özelligi var ?

gecen sezon IBB macinda ki süper oynundan sonra birsey göremedik ondan.!!

TD olarak Rubin Kazan'in hocasini istiyorum.

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kaptan kesinlikle Selçuk olmalı, hırsı var en azından adamın. Ayrıca kaldırabileceğini de düşünüyorum.

Teknik direktör ise Samet Aybaba , Şenol Güneş olabilir. Bilmiyorum ama oynattığı hırslı futbolda Bülent Uygun düşünülebilir. Çünkü Samet Aybaba ve Şenol Güneş denendi.

Neden Şenol Güneş olmaz, şu durumda Şenol Güneşin başını hemen yerler çünkü...

Neden Samet Aybaba, zamanında küme düşme seviyesinde olan Trabzonsporu alıp şampiyonluğa kadar kaldırdığı için...
                                Şenol Güneş
                                Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim