Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fúser 'in dediklerine katılıyorum. Yeni gelecek hocanın kontratında öyle bir madde olmalıki, kaosa sürüklensekte, kötü sonuçlar alsakta, yönetim dahi istese en az bi 3 sene takımda durmalı Sonuç gözlemlenmeli
    Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• 1- Fatih TEKKE
      2- SeLçuk İNAN
      3- Ceyhun GÜLSELAM
      Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• yeni hocanın yine yabancı olmasından yanayım ama sıradan bir isim olmayacak tabi..
        tayfun'un kaptan yapıldığı bu durumda Trabzonspor'un ne hale geldiğini üzülerek izliyorum..

Colman'ın kaptanlık görevini en iyi şekilde yapacağından şüphem yok ve kaptanlık Colman'a çok yakışır.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          son 1 sene de ne yapti bu adam ?
          Göremediyseniz yapacak bir şey yok. Eğer Tayfun ile Selçuk'un skorsal ya da oyun sahası içerisinde yaptıklarını, verdiklerini kıyaslayacak durumdaysanız çok vahim olarak nitelendiriyorum.

Bir orta saha oyuncusu ile bir sağ bek(gerçekte stoper) oyuncusunun verdiklerini birbiriyle mukayese edecek ya da etmeyi düşünen birisinin Selçuk'un geldikten sonra yaptıklarını görememesi kadar normal bir olay olamaz.

Tebrik ediyorum

.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şenol güneş hem başkan hemde teknik direktör olmalı istediği oyuncuyu istediği kadroyu başı agrımadan kimsenın ağız kokusunu çekmeden yapar.
            Şenol Güneş öyle dünya futbolunda lobisi olan bi hoca değil.. Tamam oyuncuyu araştırıp alabilir ama kendisi de daha önce bu konularda başarısız oldu.. Araştırarak oyuncu alınmıyor. Bu konuda işi bilenlerin gelmesi gerekir.

Yorum

• Bu arada unutmuşum.

Hoca kim olursa olsun yönetim 2-3 sene arkasında dursun.

Hugo Broosu yollamak tamamen hatadır. Günah keçisi sürekli hocalar olmamalı.
              Şenol Güneş
              Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• Şuana kadar yapmış olduğu gerek açıklamalar gerek duruş bakımından ,

Sahada ki lider özellik'i bulunması oyuncuları bu yönde yönlendirmesini düşüneceğimden dolayı ;

1.Kaptan Gustavo Colman.

2.Kaptan Selçuk İnan.
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• askaptan tayfun diğerleri colman ve selçuk

Yorum

• şenol güneş hoca selçuk kaptan
                    KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• Şenol Güneş gelsin ama ne olur sezon sonuna kadar ne olursa olsun ona güvenelim sabredelim.

önümüzdeki sezon da sabredelim.Yoksa herşey hep aynı olacak.

Yorum

• Hoca olarak ne desek boş, Hz. Musa'nın asasını bir yerlerden bulup ilgili yerlere dokundurmaktan başka şansımız yok gibi duruyor. Eh, ondan sonra da kaptana gerek yok zaten.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selcuk kaptan olsun diyen arkadaslari anlamiyorum.

son 1 sene de ne yapti bu adam ?

begenmedigimiz Tayfun'dan ne farkli özelligi var ?

gecen sezon IBB macinda ki süper oynundan sonra birsey göremedik ondan.!!

TD olarak Rubin Kazan'in hocasini istiyorum.

.
                          Ne yaptı derken ciddisin sanırım Harun abi.Ayrıca bu sezon iyi oynadığı bir çok maçı sayarım.Geçen sezon İBB maçında ise iyi futbol oynamadı.He gol attı, siz iyi futbolu skora endeksli değerlendiriyorsanız tartışmayı devam ettirmenin bir manası yok.

İnsaf diyorum...

Yorum

• Şenolla Fatih..

Yorum

• hoca şenol güneş kaptanımız tabiki Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni hoca halil atalay

yeni kaptan halil atalay

Abi hoca olursan,beni de Stopere ya da Sag beke aldırır mısın??
                                Kendimi bildim bileli Trabzonsporda oynama hayalim var,kadro çok dar,isyan falan da etmem.....

Bu arada Hocayı bilmem ama Kaptan Tekke olmalı...
                                Hoca da Tolunay olursa iyi olur..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim