Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet şimdi karar verdim sen piyangodan amorti niyetine çıkmışsın, ama niye bu kadar kendini kastığını anlamıyorum tamam işte hem öğretmenim olursun hem avukatım fenamı olur ne dersin? Sabah sabah aspirin niyetine geldin başımın ağrısı geçti

.. aferin ....

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet şimdi karar verdim sen piyangodan amorti niyetine çıkmışsın, ama niye bu kadar kendini kastığını anlamıyorum tamam işte hem öğretmenim olursun hem avukatım fenamı olur ne dersin? Sabah sabah aspirin niyetine geldin başımın ağrısı geçti
      hasancım imla kurallarına dikkat etmemişsin..sıfır verdim sana,kaybol gözüm görmesin

Yorum

• Trabzonspor'un gelmiş geçmiş en beyefendi insanı olan Şenol Hocamıza Seul'da başarılar diliyorum. İnşallah orda ulaşır şampiyonluğa her hafta maçlarının sonucunu takip edeceğim.
        '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• Yakışır hocama devam yola....

Yorum

• inşallah orada başarılı olur

Yorum

• Şenol Güneş hocamıza destek verenler hepinizi saygı ile selamlıyorum.
              Umarım bazıları öyle alıntı yaparak değilde hiç alıntı yapmadan gelen desteklerle gerekli dersi almışlardır. Hiç inanmıyorum ya neyse. Sözüm meclisten taaaaaaaa içeri. (anlayana)

Yorum

• Pardon bu arada bende belki bir avukat isteyebilirdim ama benim Amcaoğlum avukat. Yani bu işe soyunanlar vardıya gerek kalmadı.

Yorum

• Trabzon hakkında böyle konuşmalar adamı nası seversiniz anlamam
                  Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• Şenol Güneş hakkında benim görüşme göre tek kelime etme hakkımız olduna inanmıyorum bizim o söyledimiz Trabzonspor efsanesini yaratanlardan..Hepsinde izi var..Onu eleştirecek ya da bi laf diyebilecek birinin Trabzonspora en az onun kadar katkı yapmış olması gerekir..Tabii anlayanlara bu sözüm..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Dunyanın en ıyı kalecılerınden ve ınsanlarından bırı oldugunu bılıyorum..
                      ama bu cok ıyı bır teknık dırektor oldugu anlamına gelmıyor neyazıkkı..

seulde basarılı olmam dılegıyle senol hoca..
                      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dunyanın en ıyı kalecılerınden ve ınsanlarından bırı oldugunu bılıyorum..
                        ama bu cok ıyı bır teknık dırektor oldugu anlamına gelmıyor neyazıkkı..
                        Ben de bu görüşteyim. Bunun isbatı da, forumda "Spor Extra - Milli Takım - Milli Takıma En Çok Fayda Sağlamış Oyuncumuz Hangisiydi?" başlığında bana ait olan 35 numaralı mesajda görebilirsiniz.

Üstelik, sizi orada bir de sürpriz bekliyor. Bakın bakalım altımda kim var? Yani 36 numaralı mesaj kime ait? Sanki mesajında da, benden bir esinlenme söz konusu.

Yani "Yiğidin hakkı, yiğide...". Bu başlıkta en çok tartıştığım kişilerden biri olan değerli arkadaşımdan daha önce davranarak, bu konudaki objektifliğimi göstermişim.

Sapla samanı karıştırmamak lâzım. Kaleci Şenol başka, teknik direktör Sayın Şenol Güneş başka.
                        En son Cyzio tarafından düzenlendi; 23.12.2006, 12:41.
                        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                        -"Burada klima yok mu?"
                        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onu eleştirecek ya da bi laf diyebilecek birinin Trabzonspora en az onun kadar katkı yapmış olması gerekir..Tabii anlayanlara bu sözüm..
                          Anlıyorum, değerli arkadaşım; anlıyorum.

O zaman, Trabzonspor'da kimseyi eleştirmememiz gerekir.

Meselâ Hüseyin en az bir kere bizim defansımızdan bir top uzaklaştırmıştır. Ben ise, hiç Trabzonspor defansından hiç top uzaklaştırmadım. O zaman, Hüseyin'i eleştiremem. Çünkü Trabzonspor'a onun kadar katkım olmadı.

Ziya Doğan'ı da eleştiremeyiz. Çünkü Kayseri Erciyesspor'u yendi. Sormazlar mı adama, "Sen hiç Kayseri Erciyesspor'u yendin mi?" diye?

Bu lâftan sonra, BMN, her türlü eleştiriye kapanmıştır, artık.
                          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Güneş hocamıza destek verenler hepinizi saygı ile selamlıyorum.
                            Ben de öyle. Aramızdaki en büyük fark da bu zaten. Karşıt görüşe saygı göstermek.

İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Umarım bazıları öyle alıntı yaparak değilde hiç alıntı yapmadan gelen desteklerle gerekli dersi almışlardır.
                            Bu alıntı meselesi sizi çok sarsmışa benziyor. Ama üzülmeyin; bakın ben sizi sık sık alıntılıyorum.

Hiç inanmıyorum ya neyse.
                            İnanın, lütfen. Bakın, gene alıntıladım.

Sözüm meclisten taaaaaaaa içeri.
                            Eğer bu meclis bensem, yerine ulaştı.

(anlayana)
                            Cümleleriniz düzgün olduğu müddetçe, hep anlayacağım, inşaallah.
                            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anlıyorum, değerli arkadaşım; anlıyorum.

O zaman, Trabzonspor'da kimseyi eleştirmememiz gerekir.

Meselâ Hüseyin en az bir kere bizim defansımızdan bir top uzaklaştırmıştır. Ben ise, hiç Trabzonspor defansından hiç top uzaklaştırmadım. O zaman, Hüseyin'i eleştiremem. Çünkü Trabzonspor'a onun kadar katkım olmadı.

Ziya Doğan'ı da eleştiremeyiz. Çünkü Kayseri Erciyesspor'u yendi. Sormazlar mı adama, "Sen hiç Kayseri Erciyesspor'u yendin mi?" diye?

Bu lâftan sonra, BMN, her türlü eleştiriye kapanmıştır, artık.
                              Eleştiriler yeterince yapılmadımı sizce de diğer şenol güneş ile ilgili başlıklarda da ama bu güzel bir haber hoca gitmiş kore de bi takımla anlaşmış ama hala eleştiriler devam ediyor güzel bir haberde bile benim ve bazı arkadaşlarımın sitemide budur. Herşeyin yeri ve zamanı vardır siz daha iyi bilirsiniz.
                              İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Bak Sevgili Cyzio abi; demek sende eleştirilerden ders almışsınıs. Daha önce yaşınızı yazmamıştınız şimdi yazmışsınız. Sizin bu tavrınızla maalesef ben sizi asla anlayamıyacağım anlamakta istemiyeceğim hiçbir zaman. İnsanların fikirlerine saygı gösteriniz diyorum siz cümle hataları aramaya çalışıyorsunuz, onda birşey bulamayınca eski mesajlara atıfta bulunuyorsunuz. İyiki benim çocukluğumu bilmiyorsunuz yoksa sen çocukkende böyle yapmıştın deyip oralardan alıntılar yapardınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim