Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göksu Alhas

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu çocukta tam futbolcu tipi var.Barış ve Göksu gümbür gümbür geliyor.
    Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Ilk maci hayirli olsun. Insallah cok basarili ve faydali olacak.
      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• sanırım bir 10 sene daha gökdenizin tarzı dışı futbolcu çıkmıycak.hepsi bi tornadan çıkmış gibi :boy ,kilo,teknin,hız ve tarz --gökdeniz-barış-göksu )

Yorum

• Oyuna sonradan girmesine karşı,oyundaki birçok oyuncudan daha iyiydi.

Umarım daha da iyi olur.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Eğer oyuna sirmezse yazık olur çocuğa..
            Sık sık kendisini sahalarda görmek isterim..
            Son 10 dakika da olsa oynamalı..
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Sık sık şans bulmalı.Barış ile birlikte.İleride daha iyi olacaktır ama bunun da boyu kısa.
              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sık sık şans bulmalı.Barış ile birlikte.İleride daha iyi olacaktır ama bunun da boyu kısa.
                boyu hep öyleydi ya
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oyuna sonradan girmesine karşı,oyundaki birçok oyuncudan daha iyiydi.

Umarım daha da iyi olur.
                  Abartmaya gerek yok!! 10 dk içinde 2 - 3 kere top ayağına geldi senin çıkardığın sonuca bak.. Herşey zamanla olucak daha uzun süreler oyunda kaldığı zaman anlarız nasıl olduğunu.. Yorum yapılıcak bi durumu yoktu o kısa zaman içinde...

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abartmaya gerek yok!! 10 dk içinde 2 - 3 kere top ayağına geldi senin çıkardığın sonuca bak.. Herşey zamanla olucak daha uzun süreler oyunda kaldığı zaman anlarız nasıl olduğunu.. Yorum yapılıcak bi durumu yoktu o kısa zaman içinde...
                    aynen sana katiliyorum 10 dakkada hic birsey göremedik yorum yapmak icin, ins. iyi olacaksin yüzünde o hirs var bile

Yorum

• numara 2 yi almis sasirdim bu adam forvet degilmi??? öyle herhalde ama numara 2yi alip tayfunun da yerine girince sasridim

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        numara 2 yi almis sasirdim bu adam forvet degilmi??? öyle herhalde ama numara 2yi alip tayfunun da yerine girince sasridim
                        benim bildigim bu göksü defansin sag tarafinda oynuyordu zaten pafdada, bu sene haric

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim bildigim bu göksü defansin sag tarafinda oynuyordu zaten pafdada, bu sene haric
                          ama pafda numarasi 10 du bu sene gece sezon hatirlamiyorum herhalde sag beke 10 numarayi vemediler

Yorum

• ben goksuyu kayserıde paf macında ızlemıstım bu adam cok ıyı topcu olacak demıstım ama eklemıstım ersun yanal engelıne takılmazsa bence bu sezon paf takımda oynamalı sezon sonuda durumuna bakılarak ya kıralık verılmelı pısmesı ıcın yada takımda oynayacak oyuncu olmalıdır barıs memıse yapılan umarım bu cocuga yapılmaz

Yorum

• öylesine almıştır iki numarayı ben 90 numara giyer diye düşünüyorum barış gibi

Yorum

• Kerameti kendinden menkul ergin bu kadar uzun süre alirken göksu nun 81.dakikada oyuna girmesini anlamak mümkün degildi.
                                Bu yüzden performansini degerlendirmek mümkün olmadi.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim