Bu çocukta tam futbolcu tipi var.Barış ve Göksu gümbür gümbür geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Göksu Alhas
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
boyu hep öyleydi yaİlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSık sık şans bulmalı.Barış ile birlikte.
İleride daha iyi olacaktır ama bunun da boyu kısa.
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Abartmaya gerek yok!! 10 dk içinde 2 - 3 kere top ayağına geldi senin çıkardığın sonuca bak.. Herşey zamanla olucak daha uzun süreler oyunda kaldığı zaman anlarız nasıl olduğunu.. Yorum yapılıcak bi durumu yoktu o kısa zaman içinde...İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuna sonradan girmesine karşı,oyundaki birçok oyuncudan daha iyiydi.
Umarım daha da iyi olur.
Yorum
-
aynen sana katiliyorum 10 dakkada hic birsey göremedik yorum yapmak icin, ins. iyi olacaksin yüzünde o hirs var bileİlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartmaya gerek yok!! 10 dk içinde 2 - 3 kere top ayağına geldi senin çıkardığın sonuca bak.. Herşey zamanla olucak daha uzun süreler oyunda kaldığı zaman anlarız nasıl olduğunu.. Yorum yapılıcak bi durumu yoktu o kısa zaman içinde...
Yorum
-
benim bildigim bu göksü defansin sag tarafinda oynuyordu zaten pafdada, bu sene haricİlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenumara 2 yi almis sasirdim bu adam forvet degilmi??? öyle herhalde ama numara 2yi alip tayfunun da yerine girince sasridim
Yorum
-
ama pafda numarasi 10 du bu sene gece sezon hatirlamiyorum herhalde sag beke 10 numarayi vemedilerİlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bildigim bu göksü defansin sag tarafinda oynuyordu zaten pafdada, bu sene haric
Yorum
-
ben goksuyu kayserıde paf macında ızlemıstım bu adam cok ıyı topcu olacak demıstım ama eklemıstım ersun yanal engelıne takılmazsa bence bu sezon paf takımda oynamalı sezon sonuda durumuna bakılarak ya kıralık verılmelı pısmesı ıcın yada takımda oynayacak oyuncu olmalıdır barıs memıse yapılan umarım bu cocuga yapılmaz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum