Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göksu Alhas

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ismi ilk olarak Trabzonspor (PAF) - Eskişehirspor (PAF) maçında attığı 4 golle takımının maçı 4-0 kazanmasını sağlayan futbolcu olarak duydum. Biraz takip ettiğimde yetenekli ve gelecek vaadeden bir oyuncu karşıma çıktı. Benim kendi tabirime göre bir Gökdeniz-Tekke karışımına benzeyen stili var. Bir futbolsever olarak onu sahalarda görmek isterim...

Ülkemizde Batuhan Karadeniz, Arda Turan gibi medyatik olmayan genç oyuncular maalesef forma giyemiyor. Onlara böyle bir şans dahi verilmiyor. Ülke olarak bu savletimizi kırmalıyız. Gelecek gençlerdedir. Bu her alanda böyledir. Bunu bir Milli politakaya dönüştürmeliyiz.

Yorum

• Yetenekleri Barış kadar olmasa da Barış'tan daha fazla faydalı olacağı kesin.

Umarım diğer kaybolan yıldızlarımıza benzemez sonu..

Yorum

• kendisini yakın zamana kadar nostalji sayfalarında görecegimiz trabzonsporun umut vaadedip nedeni anlasılamayan sekilde kadrosuna katmamamakta ısrar ettigi genc futbolculardan biri....
        ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kendisini yakın zamana kadar nostalji sayfalarında görecegimiz trabzonsporun umut vaadedip nedeni anlasılamayan sekilde kadrosuna katmamamakta ısrar ettigi genc futbolculardan biri....

böle genç oyuncumu hala kadromuzda görmemekte ısrarlıyız yönetimi ve trabzonsporu anlamak zor trabzonspor adına çıktığı 4 maçtada maçın en iyi adamı seçildi hem kupa hem hazırlık maçlarında ama sonradan çoçuğu gönderdiler anlayamıyorum ... !

Yorum

• çok kaliteli kumaş

Yorum

• Hiç canlı izlemedim Antalya maçı hariç ama takımda olması lazım..
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• göksuda göksuuu çok ümitliym

Yorum

• göksu ya şans verilmedi hiç

Yorum

• Şenol Güneş izlemiş midir Göksu'yu?

Göksu'nun bir yerlere gelme aşamasında, Şenol Güneş'in Trabzonspor Teknik Direktörü olmasını önemsiyorum.
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İzlemiş olsaydı eğer A takım kampına getirmesi gerekirdi

Yorum

• Göksu'yu Broos da istemişti ama apar topar gönderdiler..
                        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• goksunun suan pilot takimda oynamasi daha mantikli. iki uc mac iyi oynadiktan sonra barisi super star ilan etmistik ama hali ortada, goksuyu iki de bir cagirip sonra sen daha pismemissin git iki tur at sonra gel demektense profesyonel bir ligde uzun sure surekli oynayip tecrube kazandiktan sonra alinmasi daha hayirli olur,

Yorum

• göksu çok iyi bir oyuncu bence yazık oldu umut kadar en az koşuyo yazık oldu

Yorum

• bu cocugun konusu karadenizsporlu futbolcularla ilgili bölümüne hic yakismiyor nedense

Yorum

• kısa boyuna rağmen oldukça mücadeleci ve yüksek toplarda etkili
                                ilk yarı etkili maclar oynadı.
                                Değişken dünya...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim