Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göksu Alhas

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Pişecek edecek saçmalıklarını bir kenara bırakıp eğer ışığı görürsek ya direkt oynayabileceği bir takımdaya da kendi takımımızda şans bulmasını sağlamalıyız.

ergin keleş olmasına izin vermemeliyiz. bu tüm gençlerimiz için geçerli. ben göksu'dan sadece hissi bir şekilde umutluyum. hiç izlemedim.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barış ile yanyana geldiğinde daha bir futbolcu gibi duruyor. Bunu Barış ile kıyaslamak için demiyorum ama Göksu'nun daha bir kendinden emin duruşu var ya da bana öyle gelmiş olabilir. Fizik olarak süper lig için yeterli olmayabilir ama bu çocuk paf ligine 2-3 gömlek üstün geliyor.
      Bence yanılıyorsun İlhan.İkiside "wonderkid" değil

Yorum

İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu pişme işini anlayamıyorum.

messi barcelonada kaç yaşında oynamaya başladı? ronaldo manchester de kaç yaşında oyanamaya başladı?
        direkt takımda oynasın bence.

sinoplu kardeşim çok haklısın ilk 11 olmasa bile sezon sonunda 2. 45 te şans verilebilir böle gençlere değer veren ersun hoca bu çocuğu da değerlendircektir yanlız isaac gibi son 5 dk oyuna sokmasın
        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu pişme işini anlayamıyorum.

messi barcelonada kaç yaşında oynamaya başladı? ronaldo manchester de kaç yaşında oyanamaya başladı?
          direkt takımda oynasın bence.
          onlarla kıyaslamaman gerek onlar olaganüstü yetenek nereye koysan oynar...bizimkiler türkiyeyi kaldıracak oyuncular...o yüzden tecrübe istiyor biraz..serbar bali de demisti ya eski. macında barısın tecrübesi olsa o gölü atardı diye....yani messi dedigin oyuncunun yetenegi oyun ve pozisyon bilgisi geniş.onlar pişmesede oynar..eğitimden kaynaklanan bişey de olabilir...
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Ayrıca Avrupa'da çok ama çok iyi standartlar altında eğitim alıyorlar...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

kısa sürede heyecanlı izlenimi verdi. 3-2 olunca daha çok ortasahada oynamaya çalıştı. zaten o boyla nasıl forvet oynadığını anlamadım. bi gariplik var bu işte
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Erdem,

wonderkid değilmiş.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Göksu 'nun asıl mevkiisi forvet , forvet dışında her yerde gözüktü son dakikalarda Hiçbir şey anlamadım , çünkü çok kısa süre oynadı . Umarım önümüzdeki maçlarda ilk 11 'de başlarda bizde test etme şansını yakalarız Göksu'yu ...

Yorum

Başlık #2 - Göksu Alhas olarak değiştirilebilir.

Yorum

• yine göremedik seni ergine o kadar süre verecegine sana verseydi...
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• izleyemedim fırsatım olmadı inş. az da olsa umut vermiştir
                        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• inşallah o da parayı görüp azıtan futbolcular listesine girmez en büyük dileğim odur:
                          ama kendine çok iyi ve sağlıklı bakması lazım inşallah başarılı olacaktır
                          bu formanın hakkını versinler yeter bize

Yorum

• 1.66 boyu ile 2 -3 kere topla buluştu... son 10 dk da....
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• kendisii tebrik ederim herkese layik olmaz o forma..
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Takıma alındığı ilk maçta forma yüzü gördü...Bence ilk olmasına rağmen iyi bir istatistik...En azından sezon boyunca Ergin,Abdülaziz,Buğra ve Fatih 1 dk şans bulamamışken sözleşme imzalandıktan sonraki ilk maçında formayla buluştu...İnşallah devamı gelir...
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim