Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göksu Alhas

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sadi Tekelioğlu'nu çok sevmemekle birlikte doğru şeyler söylemiş altyapıya olan güvenim biraz daha attı.
    Bordomavi.net

Yorum

İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gökdenizin gol atanı.
      abi gökdeniz gol krallığına oynuyodu en son gitmeden genelde takımın gol yükünü çekti adam..
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

Acaba yarinki mata oynayacakmi cook merak ediyorum
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Göksu'yu son oynadığı Eskişehirspor paf maçında canlı olarak izledim. Maç 4-0 bitti ve 4 golü de göksu attı. Oldukça seri, çalışkan ve hırslı bir çocuk. Ölümüne oynuyor, kendisinden 20 cm uzun stoperlerden kafa topunu alıyor, düşüyor, kalkıyor, gol kaçırıyor, atıyor ve top sürekli kendisinde ve sahada sürekli aktif. Ancak Trabzonsporda oynayabilmesi için en az 2 yıl daha başkaca bir takıma verilmeli, tabiri caizse pişmeli, olgunlaşmalı. Bu haliyle Trabzonsporda oynayamaz. Ama 2 yıl sonra ve kendini geliştirirse, güçlenirse elbette Gökdeniz kadar hırslı ve seri ama ondan daha fazla gol koklayan birini kazanmış oluruz. Günler onun. Ergin Keleşin Olduğu gibi, Samet hocanın "Emre Türkiyenin en iyi futbolcusu olacak" dediği gibi ama bu gün Emre nerede oynuyor? Ya da Sergen'in veliahtı Ali Şen gibi...Yani diyorum arkadaşlar karakterleri oturacak, fizikleri oturacak, çok çalışacaklar ve formayı alacaklar. Karar onların. Göksu kardeşimizin de yolu açık olsun. İnşallah başarır...

Yorum

ersun yanal

ben ersun yanalın göksuyu oynatacağını inanmıyorum.geçen yılı hatırlayın yine kupada iddamız yoktu ama öyle bi kadroyla çıkmıştıki sinirden kendi kendimi yedim.inşaallah yanılrım ama ersun yanal'a gençler konusunda güvenmiyorum.

Yorum

İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Göksu'yu son oynadığı Eskişehirspor paf maçında canlı olarak izledim. Maç 4-0 bitti ve 4 golü de göksu attı. Oldukça seri, çalışkan ve hırslı bir çocuk. Ölümüne oynuyor, kendisinden 20 cm uzun stoperlerden kafa topunu alıyor, düşüyor, kalkıyor, gol kaçırıyor, atıyor ve top sürekli kendisinde ve sahada sürekli aktif. Ancak Trabzonsporda oynayabilmesi için en az 2 yıl daha başkaca bir takıma verilmeli, tabiri caizse pişmeli, olgunlaşmalı. Bu haliyle Trabzonsporda oynayamaz. Ama 2 yıl sonra ve kendini geliştirirse, güçlenirse elbette Gökdeniz kadar hırslı ve seri ama ondan daha fazla gol koklayan birini kazanmış oluruz. Günler onun. Ergin Keleşin Olduğu gibi, Samet hocanın "Emre Türkiyenin en iyi futbolcusu olacak" dediği gibi ama bu gün Emre nerede oynuyor? Ya da Sergen'in veliahtı Ali Şen gibi...Yani diyorum arkadaşlar karakterleri oturacak, fizikleri oturacak, çok çalışacaklar ve formayı alacaklar. Karar onların. Göksu kardeşimizin de yolu açık olsun. İnşallah başarır...
              bu pişme işini anlayamıyorum.

messi barcelonada kaç yaşında oynamaya başladı? ronaldo manchester de kaç yaşında oyanamaya başladı?
              direkt takımda oynasın bence.
              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Habu soruma bi cevap?..
                hayır engel değil.
                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

vira bismillah yolun açık olsun kardeşim Allah utandırmasın formanın kıymetini bil kendin ol çalış çalış çok çalış biz senin yanındayız...
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu pişme işini anlayamıyorum.

[İ]messi barcelonada[/İ] kaç yaşında oynamaya başladı? ronaldo manchester de kaç yaşında oyanamaya başladı?
                    direkt takımda oynasın bence.
                    O kadar uzağa gitmeye ne gerek var Gökdeniz varken.

Yorum

Özevlat çetesinden biri olarak çok mutluyum :]
                      İnşallah hem kendine hem Trabzonspor'umuza hem de Milli Takıma çok faydalı olur...
                      "Trabzonspor bir çember gibi,
                      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

profesyonel olarak imzalamis
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

gol attıktan sonra çekilmiş resmine bakın bize nasıl faydalı olacağına karar verin tam bizlik bu uşak ben bu hırsı bir hami de gördüm bide gökdenizde yani bizden çıkanlar böyle hırslı olursa oluyor utandırma beni Göksu seni şimdiden çok seviyorum
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Barış ile yanyana geldiğinde daha bir futbolcu gibi duruyor. Bunu Barış ile kıyaslamak için demiyorum ama Göksu'nun daha bir kendinden emin duruşu var ya da bana öyle gelmiş olabilir. Fizik olarak süper lig için yeterli olmayabilir ama bu çocuk paf ligine 2-3 gömlek üstün geliyor.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barış ile yanyana geldiğinde daha bir futbolcu gibi duruyor. Bunu Barış ile kıyaslamak için demiyorum ama Göksu'nun daha bir kendinden emin duruşu var ya da bana öyle gelmiş olabilir. Fizik olarak süper lig için yeterli olmayabilir ama bu çocuk paf ligine 2-3 gömlek üstün geliyor.
                              Açıkçası sen ve özellikle Selman, anladığım kadarıyla bu çocuktan fazlasıyla ümitlisiniz İlhanım

Benim kendi adıma Göksu' nun futbolu hakkında en ufak bir bilgim dahi olmadığından dolayı sizin gözlemlerinize ya da iyimser temennilerinize güvenmekten ve gerçek olduğunu ümit etmekten başka bir şansım yok şimdilik
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Sen bize güven gerisine karışma Soner abi.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim