Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göksu Alhas

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göksu konusu fazla abartılıyor bence,bu çocuğun Ts de oynaması için çok fırın ekmek yemesi lazım.
    Taraftar büyük beklenti içine girmesin daha şimdiden.Henüz olmuş bir oyuncu yok ortada.Bence Abdullah Göksudan bir gömlek daha üstün şu an itibarıyle.
    Göksuyu canlı izlediğim için bu yorumu yapıyorum.Daha yolun çok başında ve şu an için oynayabileceği en iyi ligde oynuyor.Zamanla gelişimini göreceğiz.
    En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
    Erdal Hoş

Yorum

• 2. yarı en azından Bank Asyada bir takıma kiraya verilmeli.. Orduspor olabilr..Zaten ilk yarıyı forvetsiz oynadık..Hem hocada Trabzonlu Ekrem Al...

Yorum

• İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Göksu bence 2. Ligde oynamamalı.TSL'de bir takıma kiraya verilmeli.Burada gelişmesi çok zor karşısına basit rakipler verip bu rakipler karşısında kendisini geliştirmesini beklemek bence zor.Kesinlikle TSL'ye gelmeli diyorum.
        kesinlikle katılıyorum.tsl veya bank asyaya kiralansa çok daha gelişir.

Yorum

• Bence hiç kiraya falan gerek yok. Alcaksın kadroya, oynatacaksın güzel güzel.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bungünkü maçta yine golünü atıp asist yapmiş tebrk ediyorum

Yorum

• Karadenizsporu Bank Asyaya Cikartip sonra bize gelicek
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Trabzonsporun bu hallerde olması normal. Bu oyuncu gönderildi de ne oldu karımız mı oldu. Gökhandan da umuttanda daha iyi oynayacak olması garanti değilmiydi.
                Faty papy o da öyle kimbilir nere gönderdiler.

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonsporun bu hallerde olması normal. Bu oyuncu gönderildi de ne oldu karımız mı oldu. Gökhandan da umuttanda daha iyi oynayacak olması garanti değilmiydi.
                  Faty papy o da öyle kimbilir nere gönderdiler.
                  Haklısn ama ne yazikki gençlerimizin değeri bilinmiyor şu göksuyu karadenizsporun maçlarında izleseniz yönetimi öfkeniz iyce büyücek çünkü trabzonspor takıkımnda çok rahat oynayabilcek bir oyuncu ve takımını tek başina sırtlıo izlemekten çok büyük zevk alıyorum

Yorum

• Seneye bir şekilde bu takıma monte edilmeli.Hatta bu kötü giden takıma devre arası katılıp kendini geliştirme fırsatını tanımalıyız diye düşünüyorum.
                    Colmandante

Yorum

• İlk olarak ibrahimgüven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haklısn ama ne yazikki gençlerimizin değeri bilinmiyor şu göksuyu karadenizsporun maçlarında izleseniz yönetimi öfkeniz iyce büyücek çünkü trabzonspor takıkımnda çok rahat oynayabilcek bir oyuncu ve takımını tek başina sırtlıo izlemekten çok büyük zevk alıyorum
                      benim bildigim goksunun yollanma nedeni karadenizsporun ust lige cıkarılmasını saglamak kotu oldugundan degil ona guvenildiginden boyle yapıldı seneye a takımda olacaktır diye dusunuyorum

Yorum

• Trabzonspor'a gelip, kendini göstermenin en iyi fırsatı aslında.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• kendini geliştiriyor seneye izleyeceğiz inşallah
                          ...

Yorum

• çalıştıkça olur,barış gibi olmasında
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• Paf'tan yükseltilen oyuncularımızın yanında, Göksu'nun da A takıma dahil edilmesini beklerdim.

Böyle zamanlar her fırsatta dile getirdiğimiz zamanlar.
                              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Göksu Karadenizspor'da.
                                Trabzonspor'a dönmesi,aratransfer döneminde gerçekleşebilir diye biliyorum ben.
                                Ancak bende Göksu'nun takıma monte edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
                                Hasan Ahmet Sarı ile birlikte.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim