Benim görüşüm de Engin'in gıcıklığına bile vermemiş olsa Jaja'ya attığı pas akıl dolu idi, rakibi Burak'ın üstüne çekti ve Jaja'yı boşalttı, zaten Jaja'da gayet iyi vurdu çok çok az farkla auta gitti top. Zaten kavga Burak'ın küfür etmesiyle başladı. Onu da anlayışla karşılarım, çünkü haftalardır o da gol stresinde, kendisinin daha müsait olduğuna inanıyordu ve inandığı için çok sinirlendi. Engin'in sonraki hareketleri çocukça olsa da ben o hareketlerin sonucunun bize faydalı olacağını maç oynanırken de yazdım çünkü devre arası soyunma odasında bir ölü toprağı olacağına bir gerginlik, bir tartışma olması bize ve özellikle Burak'a ekstra motivasyon olarak döndü. Belki içten içe yaşanan bazı sorunlar masaya yatırıldı ne biliyoruz.
Engin ile Emre'yi bir tutmak komedi gibi olur. Engin ne yaparsa kendine ve takımına yapıyor. Emre gibi çirkef, pislik, kasap bir futbolcu değil. Ayrıca Emre hakemler tarafından ısrarla kollanırken Engin hakemlerin en ufak hareketinde cezalandırdığı kara listedeki isimlerden biri.
Ben bu olayda taraf olmam çünkü iki oyuncunun da karakteri böyle, ikisi de takıma faydalı, ikisinin de potansiyeli yaptıklarından çok daha fazla. Ben ikisini de kazanma taraftarıyım ki en önemlisi zaten Şenol hoca da böyle düşünüyor.
Engin ile Emre'yi bir tutmak komedi gibi olur. Engin ne yaparsa kendine ve takımına yapıyor. Emre gibi çirkef, pislik, kasap bir futbolcu değil. Ayrıca Emre hakemler tarafından ısrarla kollanırken Engin hakemlerin en ufak hareketinde cezalandırdığı kara listedeki isimlerden biri.
Ben bu olayda taraf olmam çünkü iki oyuncunun da karakteri böyle, ikisi de takıma faydalı, ikisinin de potansiyeli yaptıklarından çok daha fazla. Ben ikisini de kazanma taraftarıyım ki en önemlisi zaten Şenol hoca da böyle düşünüyor.
Yorum