Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim görüşüm de Engin'in gıcıklığına bile vermemiş olsa Jaja'ya attığı pas akıl dolu idi, rakibi Burak'ın üstüne çekti ve Jaja'yı boşalttı, zaten Jaja'da gayet iyi vurdu çok çok az farkla auta gitti top. Zaten kavga Burak'ın küfür etmesiyle başladı. Onu da anlayışla karşılarım, çünkü haftalardır o da gol stresinde, kendisinin daha müsait olduğuna inanıyordu ve inandığı için çok sinirlendi. Engin'in sonraki hareketleri çocukça olsa da ben o hareketlerin sonucunun bize faydalı olacağını maç oynanırken de yazdım çünkü devre arası soyunma odasında bir ölü toprağı olacağına bir gerginlik, bir tartışma olması bize ve özellikle Burak'a ekstra motivasyon olarak döndü. Belki içten içe yaşanan bazı sorunlar masaya yatırıldı ne biliyoruz.

Engin ile Emre'yi bir tutmak komedi gibi olur. Engin ne yaparsa kendine ve takımına yapıyor. Emre gibi çirkef, pislik, kasap bir futbolcu değil. Ayrıca Emre hakemler tarafından ısrarla kollanırken Engin hakemlerin en ufak hareketinde cezalandırdığı kara listedeki isimlerden biri.

Ben bu olayda taraf olmam çünkü iki oyuncunun da karakteri böyle, ikisi de takıma faydalı, ikisinin de potansiyeli yaptıklarından çok daha fazla. Ben ikisini de kazanma taraftarıyım ki en önemlisi zaten Şenol hoca da böyle düşünüyor.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İki futbolcusunun kavgasında taraf olma zorunluluğu hisseden taraftarda asıl sorun. İkisini de beğeniyorum, çünkü ikisi de hırslı.
      En anlamlı mesaj bu olsa gerek.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önemli olan kavga değil kavga öncesindeki kasıt ve sonrasındaki davranış.. Emre Belezoğlu, Engin Baytar gibi oyuncuların hırslı değil sorunlu oyuncular olduğunu düşünüyorum.
        Burak Yılmaz'da küfüründe terbiyesizlik yaptı, ama almadığı kasti pasları ve sonrasındaki davranışı görmemezlikten gelemeyiz.

Neyse engin,burak gider Trabzon kalır.. Ama bize yakışmayan bir oyuncu..
        O zaman senin mantigina göre Burakta Umuta kasten pas atmayip Alanzinhoya atti. Gol pozisyonumuzu harcadi. Demekki agzina bilmem ne yapayim demeye hakki var Umutun senin mantigina göre.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Engin hatalıydı orada bence diyip kısa kesiyorum İlk yarıda en iyi oynayan oyuncumuzdu bu maçta.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sezon sonu umarım yollar ayrılır yerine daha sorunsuz daha kaliteli bir yerli alırız umarım.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• O pozisyonda Engin bana göre doğru olanı yaptı..ilk pozisyonda Burak düşünülebilirdi ama Jaja da pozisyonun içindeydi ve Sivas'lı Hayrettin top Burak'a atılacak diye oraya doğru meyillenmişti..Engin de bence doğru olanı yapıp topu Jaja'ya attı ve sivas defansının müdehale şansını ortadan kaldırdı..gol olsaydı bunların hiç birini konuşmayacaktık..
              Bu tür atışmalar olabilir..Engin'i bildiğimiz için yaptığı hareketi doğal karşılamak lazım..olur böyle şeyler..bu kavgalar ne için;gol atmak için kazanmak için..
              Herkese Merhaba

Yorum

• engine kizilacak bir hata yapmadi jaja tercihi ile.. ne yapsin yani topu ikiye bolup yarisini burak a yarisini jaja mi atsin?. pozisyon geregi bir tercih yapmasi gerekiyordu o da tercihini jaja dan yana kullandi. bu pozisyonda burak in engine sitem etmesi normal karsilanabilinir ama saha ortasinda tavir koymasi yanlisti ve enginin art niyetli bir sekilde degil aksine buraki dusunurek o pasi vermedigine inaniyorum, 3 e bir pozisyonda surekli tepki toplayan burak o golu kacirsaydi moralman cokecekti daha macin basinda.

Yorum

• Engin o pozisyonda Burak'a vermedi de kendisi şut mu çekti, topu rakibe mi kaptırdı, hayır, Jaja'yı kaleciyle karşı karşıya bıraktı, herkes Burak'a odaklanmışken rakibi de ters köşe yaptı, bence çok üzel bir pastı. Ama forma çıkarmalar filan, şu zamanda yapılacak en son hareketlerdir, aklını başına devşir diyecem de, olmayacak o iş herhalde.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Ah Engin ah..

Şu topu vursaydın kaleye, girerdi belki..
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kizdim ama yine seviyorum seni

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• pas verdi vermedi de hiç art niyet aramıyorum,
                        jaja tercihi yanlış bile olsa anlık bir reflekstir ve engin e kabahat bulan ön yargılıdır diye düşünüyorum
                        benim derdim pozisyon sonrası yaptığı çocuklukmu dersin dikilme mi dersin o tavır,
                        yakışmadı-yakışmıyor
                        300 haftadan sonra aldığımız 3 puanın sevincini konuşmak varken enginin bu şovunu konuşmak rahatsız ediyor camiayı
                        mesele bu...
                        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak LaZ_KoPaT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin engine cok buyuk bir kinin var neden acaba birsey mi yaptı Engin sana?
                          kardeşim bu forumda görüşünü dile getiren her kişiyi senin engine kastın var , sen engini sevmiyorsun falan şeklindeki söylemlerinle itham etmeye kalkışma, görüyorsunki bu sayfaya bu kadar kişi gelip bu adamın çocukca yaptığı hareketlerden ( ettiği küfürler, el kol hareketleri, kızdım oynamıyorum tavırları...) dolayı tepkisini ortaya koyuyor.

Yorum

• her zamankı gıbı taraftarın onunde bir yem konusması gerekenın dısındakı her konu konusuluyor... bu pozısyon gol olsaydı burada tek kelıme yazılıp cızılmeyecektı ama ne varkı gol olmadı bu konuyu daha nekadar sulandıracaksınız ??? bizim bir ata sozumuz vardır "eşşeğin kulagına su kacırmayın" dıye sızler okadar abarttınızkı eşşeğin kulagına dayadınız itfaiye hortumunu ? burada bukadar buyutulecek ne var ? yok bu futbolcu gıtsın yok bu oyuncu bıze yakısmıyor bende boyle ne konustugunu bılmeyen taraftarı ıstemıyorum sesım cıkıyor mu ?? herkez haddını bılsın ne konsutugunu agızından cıkanın ne oldugunun farkında olsun bu takımdakı butun oyuncular ıyısı ıle kotusu ıle bızım oyuncularımız sızı bılmem ama ben 27 senedır beklıyorum ve bır sene daha beklemeye tahammulum yok oyuzden oturdugunuz yerden paparazzılık yapmak yerıne bu oyuncuları nasıl kazanabılırız onun kritigini yapın bos konusacak taraftar bu klube lazım degıl ıstanbul ezıklerınde yeterınce var bos konusan hadi oraya......

cok sınırlendım yaaa hakıkatten sız hangı takımı tutuyorsunuz ?????
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Herkes o pozisyonu tartışıyor, Engin'e suç buluyor kimileri.

Neden? Çünkü Jaja gol attı ve 1 tane daha atıp farkı 2'ye çıkartmasa da olur.

Çünkü Burak 2 gol attı ve arka taraftaki koşusunu kale ağzına kadar devam ettirmese de olur.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• engin ilk goldeki muhteşem pasın süperdi............hırsın ve mücadelenle aynen devam...(saha içinde olan orda kalır,sonuçta kaç yıllık bir arkadaşlıkları var)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X