Engin Trabzonspor'a yük olmaya başlamıştı. Gitmesi kendisi açısından ne kadar iyi olur bilemem ama bizim açımızdan çok hayırlı olacağına eminim. Gittiği yerde başarılı olsa bile üzülmem bizde başarılı olma şansı kalmadı çünkü.
gsye cok yakisacak bir oyuncu engin, umarim bu transfer gerceklesir. 500 bin euro bile alsak iyidir bence.
500 bin euro çok komik rakam, yekta nın bile 3.5 milyon euro ettiği bir ülkede engin en az 4-4,5 eder, ama 3,5 milyon dan aşağıya da vermemek gerek bence,
ben Trabzonspor'a gönülden imza attım diyen Umut Bulut, devre arası sözleşme imzalama sezon sonu sen gs ye alalım aldığının 2 katını verelim sözüne karşılık 1 ay sonra imza atan Umut Bulut,
diğer bir yanda Trabzonsporlu'yum diyen ama kendisine kimsenin vermeyeceği şansı veren Şenol Güneş'e oyundan çıkarken söven ve şu anda gs ye gitmek üzere olan Engin Baytar,
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
500 bin euro çok komik rakam, yekta nın bile 3.5 milyon euro ettiği bir ülkede engin en az 4-4,5 eder, ama 3,5 milyon dan aşağıya da vermemek gerek bence,
Bu islerin erbabi Ilhan Cavcav bile bu adaim bize komik bir rakama verdi. Engin'in sorunlu bir futbolcu oldugunu bilmeyen yok, 3.5 milyon olarak ancak rupi filan verirler herhalde.
ben Trabzonspor'a gönülden imza attım diyen Umut Bulut, devre arası sözleşme imzalama sezon sonu sen gs ye alalım aldığının 2 katını verelim sözüne karşılık 1 ay sonra imza atan Umut Bulut,
diğer bir yanda Trabzonsporlu'yum diyen ama kendisine kimsenin vermeyeceği şansı veren Şenol Güneş'e oyundan çıkarken söven ve şu anda gs ye gitmek üzere olan Engin Baytar,
+1967 Engin ilk önce nerden geldiğini unutmasın ondan sonra nereye geldiğini unutmasın ama çoktan unutmuş.Unutmasaydı böyle yapmazdı haline şükreder topunu oynardı.
Umut Bulut gibi karakterli, adam gibi adam olan bir futbolcu Trabzonspor tarihinde azdır.
Şalgamın seyreği sıkından iyidir, boşverin nereye gidiyorsa ittirsin gitsin. Bizden ırak cehenneme direk olsun. Geç kalınmış bir hamle, gereksiz tahammüldü Şenol Hocanın gösterdiği engine. Hayırlı olsun.
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Demeyin ama öyle birileri geriliyor, sinirleniyor sonra...
Şaklaban Engin!
Bayrak dik Engin!
Arma öp Engin!
Hoptek oyna Engin!
enginden bir açıklama bekliyorum gs'ye giderse şayet;
yeni bir sayfa açtım hayatımda.bn doğuştan gs liydim.o taraftarın önünde 3lü çektirmek hayyallerimi süslüyor gibi bir açıklama şok etmez beni....
ben de gönderilmesi taraftarıyım ama ne bilim fazla duygusal yaklaşıyorum galiba olaya....
her yaptığı hatadam sonra bn trabzonluyum,trabzonsporluyum o yüzden bu kadar hırs yapıyorum demen ne kadar gerçekse!
gs'ye de gidişin o kadar ilginç....
çünkü HİÇ BİR TRABZONSPORLU GS'YE GİTMEK İÇİN ÇABALAMAZ....... ama pardon siz profesyoneldiniz dimi....
Yine kabahatli engin oldu , adami oynatmazsan ne yapsin .
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yine kabahatli engin oldu , adami oynatmazsan ne yapsin .
Sedat abi Engin'i bugüne kadar çok savundum biliyorsun ama uzun zaman önce bitti bu.Her oynamayan oyuncu böyle mi yapacak?Engin'in onca şey yapmasına rağmen Şenol Hoca göz yumdu yaptıklarına ve hiçbir şey olmamasına rağmen devam etti.Oynamama konusunda en iyi örnek Alanzinho'dur ayrıca
Yorum