bide bu adamı savunuyorlar. kovulsun gitsin. ihtiyacımız yok. takımı karıştırmaktan başka birşey yaptıgıda yok. şenol hoca kovmaz ama ünal hoca postalar umarım. şampiyonluk yarışı yapan takımda kişilik sorunu olan oyuncular bulunmamalı. bu kacıncı hata yeter artık gına geldi.
En son Vkgz tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 19:16.
bide bu adamı savunuyorlar. kovulsun gitsin. ihtiyacımız yok. takımı karıştırmaktan başka birşey yaptıgıda yok. şenol hoca kovmaz ama ünal hoca postalar umarım. şampiyonluk yarışı yapan takımda kişilik sorunu olan oyuncular bulunmamalı. bu kacıncı hata yeter artık gına geldi.
Şampiyonluk yolundaki takım, kadrosunun önemli bir oyuncusunu bir kalemde silip atmamalı da.
Ne olursa olsun..
Şampiyonluk yolundaki takım, kadrosunun önemli bir oyuncusunu bir kalemde silip atmamalı da.
Ne olursa olsun..
Alihan bu kacıncı kalem bizde geldiğincen beri, onu bırak bize gelmediği zamandan beri?
şampiyonluk yarısını konusacagımıza bize neler konusturuyor engin bey. gercekten sıktı artık.
En son Vkgz tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 19:21.
spor61'de basligi okur okumaz habere bile bakmadan girdim foruma. Insallah haber61'in dedigi gibidir...
Spor61'deki başlığı şimdi gördüm. Yahu sezon boyunca zaten son 2 günün antrenmanları basına kapatılıyor. Gören de bu olay yaşandı diye kapatıldı sanacak...
Spor61'deki başlığı şimdi gördüm. Yahu sezon boyunca zaten son 2 günün antrenmanları basına kapatılıyor. Gören de bu olay yaşandı diye kapatıldı sanacak...
haber suan ajansspor.com da flas haber malesef. neyse umarım bir ceza verirler iyi aksamlar. o yok biz hala maç kazanıyoruz kendi bilir düzelmeyeceği belli artık.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Savunacaklar tabi. Onu savunan adamların en başında gelenlerdenim ben. Neden savunmayacak mışım ? Eşi benzeri olmayacak türden bir yetenek. En az senin benim kadar da Trabzonsporlu. Yazdığın yazı hiçbir gerçeklik payı olmayan tamamen saçma sapan sende oluşmuş bir önyargıdan ibaret. Sana çok ama çok ciddi bir şekilde soruyorum bu kaçıncı hatası ? Ve o hataları neydi ? Sıkı bir Trabzonspor takipçisiyim ama bu bahsettiğin derecede bir hatasına bile rastlamadım ben. Soruma cidden açıkça cevap verirsen sevinirim. Haberi o şekilde yayınlayan ligtvcomtr yi çok iyi anlıyorum. Amacına her seferinde ulaşıyor işte.
Engin, Şenol hocadan itibaren takımın en önemli en efektif oyuncularının başında gelmiştir. Takımada ciddi katkılarda bulunmuştur. Bugüne kadar da eksikliği her maçta bayağı bir şekilde hissedilmiştir. Birde bu adamı savunmuyorlar yahu!
O siteye iyice gicik oldum iki gündür. Akyazi hakkinda kimsede olmayan bilgileri paylasacaz dediler hala tik yok. Bir de üstüne ulusal basina maskara ettiler bizi...
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
" Trabzonspor'un akşam idmanında sakatlıktan çıkan Engin'in arkadaşlarıyla şaka dozunu artırması nedeniyle Ünal Karaman Engin'i idmandan çıkarttı. Daha sonra Engin hocasından özür diledi ve olay tatlıya bağlandı. "
Ortada bir sorun yok. Bu konuyu uzatmanında bir anlamı yok. Burada Engin'in yeteneklerini, son maçlarda takıma yapacak olduğu katkıları konuşalım.
Takımımız, hafta sonu sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Oyuncularımız, antrenmanda ısınma ve pas organizasyonuna dayalı taktik çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla çalışamayan Engin de bu çift kalede yer aldı. Ancak Engin’in fiziksel olarak hazır olmadığı görülünce son bölümde düz koşu yapması istendi. Daha sonra Engin kondisyon salonuna giderek idmanı burada tamamladı.
Ayrıca sakatlığı bulunan Piotr Brozek’in durumunun takip edildiği ve kendisiyle ilgili son kararın hafta sonu verileceği açıklandı.
kaynak: trabzonspor.org.tr
antremandan kovulma gibi bir durum bile olmamış. çabuk gaza gelen arkadaşlara bu iyi bir ders olur umarım.
Yorum