Lİg tv de izlediğim röportajında şöyle diyordu; " İnsan çocuğu için herşeyi yapar, benim çocuğumda Trabzonspor "
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Engin Baytar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu engin göbek de mi yapmış çok kilolu gözüküo bana son 2 maçtır bi de hızını kaybetmiş basıp gidemiyor topla rahat dönemiyor bence bu enginden bişe olmazTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin cepten yiyor sürekli. Bu zamana kadar hep destekledim ama artık içimden gelmiyor.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Adem ne yanlışı var Engin'in , ki her insan kadar yanlışı vardır...Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencillikleri soğutuyor kendisinden Sedat, yoksa dirsekti falan takılmıyorum onlara.
- Son dakikalardaki pozisyonlar biraz bencillikti ama , orda bende Engin'in vurmasını istemiştim
- Benim gördüğüm bu takım onu böyle kabul etmiş...
- Engin bu takım için çok önemli bence...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ben son dakika da Colman'a pas vermeyisini hos goruyorum. Kendimi onun yerine koydugumda, bu kadar sevdigim bir takimin, bu kadar fazla seyirci onunde oynandigi bir macta benimde bir golum olsun isterdim. Biliyorum profosyonel olan Colman'a pas atmasiydi ama Colman bile kizamadi ona farkindaysaniz. Zaten mac 3-1 diye vursun istedim hatta gol atsin istedim, cunku bence Engin'in Trabzon sevgisi bir baska.
Dip not: Engin Baytar'in Trabzonspor'un oyuncusu olamiyacagini dusunen taraftarlardandim. Ama bir gercek var ki ;
su an ki engin > su an ki yattara.
Saygilar
Yorum
-
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=83782 İzleyin hak vericeksiniz!''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
-
Dün oyuna girdikten sonra takima hareketlilik getirdi ama iyi oynadigi söylenemez.
Pas tercihleri genelde iyi degildi,son dakikada da bencillik yapmayip pas vermeliydi.
Yine de hirsiyla takimin ihtiyaci olan futbolcularin arasinda geliyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum