Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lİg tv de izlediğim röportajında şöyle diyordu; " İnsan çocuğu için herşeyi yapar, benim çocuğumda Trabzonspor "
    Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu engin göbek de mi yapmış çok kilolu gözüküo bana son 2 maçtır bi de hızını kaybetmiş basıp gidemiyor topla rahat dönemiyor bence bu enginden bişe olmaz
      - Kusura bakmada sana "Hadi ordan " demek bile az kalıyor malesef...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• - Kısa ve net söylüyorum Engin girmeseydi bu maçı kesinlikle kazanamazdık.. Helal koçum sana ...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ben engine bakınca gençliğimi görüyorum

Yorum

• Engin cepten yiyor sürekli. Bu zamana kadar hep destekledim ama artık içimden gelmiyor.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Engin cepten yiyor sürekli. Bu zamana kadar hep destekledim ama artık içimden gelmiyor.
              - Adem ne yanlışı var Engin'in , ki her insan kadar yanlışı vardır...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Adem ne yanlışı var Engin'in , ki her insan kadar yanlışı vardır...
                Bencillikleri soğutuyor kendisinden Sedat, yoksa dirsekti falan takılmıyorum onlara.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bencillikleri soğutuyor kendisinden Sedat, yoksa dirsekti falan takılmıyorum onlara.
                  - Çok ama çok bencil olduğunu düşünmüyorum , en azından art niyet yok.

- Son dakikalardaki pozisyonlar biraz bencillikti ama , orda bende Engin'in vurmasını istemiştim
                  - Benim gördüğüm bu takım onu böyle kabul etmiş...
                  - Engin bu takım için çok önemli bence...

Yorum

• Ben son dakika da Colman'a pas vermeyisini hos goruyorum. Kendimi onun yerine koydugumda, bu kadar sevdigim bir takimin, bu kadar fazla seyirci onunde oynandigi bir macta benimde bir golum olsun isterdim. Biliyorum profosyonel olan Colman'a pas atmasiydi ama Colman bile kizamadi ona farkindaysaniz. Zaten mac 3-1 diye vursun istedim hatta gol atsin istedim, cunku bence Engin'in Trabzon sevgisi bir baska.

Dip not: Engin Baytar'in Trabzonspor'un oyuncusu olamiyacagini dusunen taraftarlardandim. Ama bir gercek var ki ;

su an ki engin > su an ki yattara.

Saygilar

Yorum

• http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=83782 İzleyin hak vericeksiniz!
                      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• lutfen izleyelim

Yorum

• "Insan mesela cocugu icin canini verir. [..] Benimde cocugum Trabzonspor gibi, ben bu kulüp icin herseyimi vermeye herzaman hazirim, her türlü fedakarligi yapmaya hazirim.
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Güzel konuşmuş
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• A benim haylaz oğlum, Futbolcu cambaz oğlum,
                              Atarsın çalımını, tutarsın rakibini, alırsın maçı oğlum,
                              A benim haylaz oğlum, A benim BAYTAR OĞLUM...
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Dün oyuna girdikten sonra takima hareketlilik getirdi ama iyi oynadigi söylenemez.

Pas tercihleri genelde iyi degildi,son dakikada da bencillik yapmayip pas vermeliydi.

Yine de hirsiyla takimin ihtiyaci olan futbolcularin arasinda geliyor.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X