Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun YALAN'dan daha kariyerli olduğu kesin

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siz merak etmeyin. Hollanda kampin da gereken destegi verecegiz insallah Hocamiza
      Yöneticiler den kimse karşılamamış herhalde ben öylee anladım.
      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak bahadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Trabzonspor'u şampiyon yapacağız"

Bakanlar Kurulunun son kararnamesi ile Batman'dan Trabzon'a tayin olan Vali Recep Kızılcık, "Artık Trabzonspor'un şampiyon olması gerekiyor. Ben de ilin valisi olarak elimden geleni yaparak takımı şampiyon yapacağız" dedi. Babalar günü nedeniyle memleketi Tekirdağ'a gelen Trabzon'un yeni Valisi Recep Kızılcık, burada gazetecilerle sohbet etti. Sohbet sırasında Trabzonspor'a da değinen Vali Kızılcık, "Önümüzdeki hafta Trabzon'da göreve başlayacağım. Trabzonspor'un şampiyon olması gerekiyor. Ben de ilin valisi olarak elimden geleni yaparak takımı şampiyon yapacağız. Normalde bir Fenerbahçe taraftarı olmama rağmen Trabzonspor'a destek veriyorum" dedi.

Herkes bir gün Trabzonsporlu olacak )
        Bu Vali sadece fenerbahçe taraftarı değil, FB kongre üyesi. tabi futbolun Trabzonda çok önemli olduğunu biliyor ve halkla sıcak ilişkiler kurmak için böyle şirin mesajlar veriyorlar. İşin siyaseti açısından her ne kadar doğru bir davranış ta olsa ben böyle samimiyet kokmayan davranışları sevmiyorum. Samimi olduğuna da inanmıyorum. Eski Valimizi bu noktada çok ararız. Bir FB'liden Trabzona Vali olmaz dı ama neyse. Keşke Samet'e verdiğimiz tepkiyi buna versekte hükümeti geri adım attırarak gücümüzü göstersek.
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Samet Metin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaw bumudur trabzonsporu hedefine taşıyacak hoca!!! başarılı olması imkansız bile değil mucize ötesi bişey!!! bir tek şeye seviniyorum;
          -bu dandik hoca ersun yanala sabredemeyen sabırsız trabzonspor taraftarına müstehaktır.
          yani bu gurup hakettiğini çekecek ama bizim günahımız ne , neden lazoronili döneme benzer saçmasapan bi hocanın çalıştırdığı takımı izlemek zorunda kalacağız. mantıklı düşünebilen ve sabırlı trabzonspor taraftarına yazık değil mi???
          Hakikaten mantıklı bir taraftar yaklaşımı bravo.
          Renkdaşlar yapmayın ya destek destek yine destek.

Yorum

• Herşeyi eleştirmeyi marifet sanan taraftarlar var ya. Bu takım eğer birgün küme düşerse vallahi baş sorumlusu sizler olacaksınız. Anadolu kulüpleri çok ciddi bir şekilde güçleniyorlar. Başımızda işinin ehli sayılabilecek bir yönetim var. Bırakın yıllara yayılacak bir politika benimsensin. Rahat bırakın yoksa sonumuz kötü. Bana kalsa ilk iş direk bu taraftar geçinenleri hedef alır camia dışı bırakmak için yapmadığımı bırakmam
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bahadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Trabzonspor'u şampiyon yapacağız"

Bakanlar Kurulunun son kararnamesi ile Batman'dan Trabzon'a tayin olan Vali Recep Kızılcık, "Artık Trabzonspor'un şampiyon olması gerekiyor. Ben de ilin valisi olarak elimden geleni yaparak takımı şampiyon yapacağız" dedi. Babalar günü nedeniyle memleketi Tekirdağ'a gelen Trabzon'un yeni Valisi Recep Kızılcık, burada gazetecilerle sohbet etti. Sohbet sırasında Trabzonspor'a da değinen Vali Kızılcık, "Önümüzdeki hafta Trabzon'da göreve başlayacağım. Trabzonspor'un şampiyon olması gerekiyor. Ben de ilin valisi olarak elimden geleni yaparak takımı şampiyon yapacağız. Normalde bir Fenerbahçe taraftarı olmama rağmen Trabzonspor'a destek veriyorum" dedi.

Herkes bir gün Trabzonsporlu olacak )
              hikaye anlatmis.fenerbahce taraftari trabzonspora destek verecekmis vah vah.fenerbahce kongre üyesi ayni zamanda vali.trabzon fener maclarinda fenerbahceyi iyi agirlar hatta sehirde turda attirir bu vali.
              iho istifa.

Yorum

• İlk olarak kernel32 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun YALAN'dan daha kariyerli olduğu kesin
                Geldiği takım da hazır takım ama Ersun Yanal'ın takımı.Bırakın artık Ersun hocayı.Kaybedilmiş bi hoca olarak hatırlayın yeter...
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Hayırlısı olsun...

Nasıl bir anlaşma imzaladık acaba...

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Vali sadece fenerbahçe taraftarı değil, FB kongre üyesi. tabi futbolun Trabzonda çok önemli olduğunu biliyor ve halkla sıcak ilişkiler kurmak için böyle şirin mesajlar veriyorlar. İşin siyaseti açısından her ne kadar doğru bir davranış ta olsa ben böyle samimiyet kokmayan davranışları sevmiyorum. Samimi olduğuna da inanmıyorum. Eski Valimizi bu noktada çok ararız. Bir FB'liden Trabzona Vali olmaz dı ama neyse. Keşke Samet'e verdiğimiz tepkiyi buna versekte hükümeti geri adım attırarak gücümüzü göstersek.
                    aynen benim sehrime bu adamin atanmasi hic hos degil.valiyi istemiyoruz.eski valimiz geri gelsin.
                    iho istifa.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hikaye anlatmis.fenerbahce taraftari trabzonspora destek verecekmis vah vah.fenerbahce kongre üyesi ayni zamanda vali.trabzon fener maclarinda fenerbahceyi iyi agirlar hatta sehirde turda attirir bu vali.
                      Şehirde tur mu attırır?

Ölmeyi bayılmak biliyor o o zaman

Siyasetçiden zaten başka bir söz beklenemez. Normal

Siyaseti bu güzel habere karıştırmayalım beence

Yorum

• Kadromuz iyi, 2-3 transfer yaptikmi tamamdir. Acikcasi böyle bir kadroya Sven, Hugo'dan fazla bir sey veremezdi. Hocamiza güvenim sonsuz...

Yorum

• Broos dan bir isteğim, Umut ve Tayfun'u takımdan yollasın

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herşeyi eleştirmeyi marifet sanan taraftarlar var ya. Bu takım eğer birgün küme düşerse vallahi baş sorumlusu sizler olacaksınız. Anadolu kulüpleri çok ciddi bir şekilde güçleniyorlar. Başımızda işinin ehli sayılabilecek bir yönetim var. Bırakın yıllara yayılacak bir politika benimsensin. Rahat bırakın yoksa sonumuz kötü. Bana kalsa ilk iş direk bu taraftar geçinenleri hedef alır camia dışı bırakmak için yapmadığımı bırakmam
                            bu sene güclü bir yönetim olusturulmasi gerekiyor..bu yönetim bizim son sansimiz ve iyi degerlendirilmesi gerekir ama öyle saniyorum böyle giderse sadri sener birakabilir.hatta bu kongreden de emin degilim..böyle devam ederse baskandan olacagiz ve bir gün trabzonspordan...
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ümitliyim
                              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakikaten mantıklı bir taraftar yaklaşımı bravo.
                                Renkdaşlar yapmayın ya destek destek yine destek.
                                allah aşkına yapmayın. şimdi yeni hocaya şakşakçılık yapanları sezonun 3. enfazla 4. haftasında takip edelim hocayı istifaya davet edecekler... nerden biliyorum acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X