İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hugo Broos | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Maksat yabancı hoca almış olduk.
Şunu söylemek istiyorum, bu hoca Ziyaz Doğan, Ersun Yanal ve Samet Aybaba dan çok iyi bir hoca değil.
Yabancı hoca isteyip duran taraftar arkadaşlarıma hayırlı olsun.
Benim kesinlikle içime sinmedi.
SAMET HOCA İLE NE GÜZEL İŞLER YOLUNDA DEVAM EDECEKTİ.En son Mehmet tarafından düzenlendi; 22.06.2009, 20:01.
Yorum
-
Kariyerli bir hoca gelmiyor işte, öyle herkesin istediği gibi. Adımızı tekrar duyurmak lazım Avrupa'da. Sportif başarı şart. Belki o zaman gelirler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yeni t d kim olursa olsun diyeceğim tek söz hayırlı uğurlu olsun dur
bunun yanında bu adam bizi sonuncuda yapsa gitmesini istemiyorum ve tanıdığım ilk "bu adam gitsin" diyeni kim olursa olsun hain ilan edeceğim...
tekrardan hayırlı uğurlu olsun...."Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan sözünde duranları kovuyor.O yüzden bence Hugo söz vermesinTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25 Yıl
46 T.Direktör
Kariyerinde şampiyonluk olan 2 hoca
1.G.Milne
2.H.Broos
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu üyemiz cok komik
Yorum
-
laz_61 e cevaben:
rijkaard ın hocalığı:
2003-2008 arası barcelona ile %61 galibiyet
2001-2002 rotterdam ile 4 galibiyet 12 mağlubiyet, 18 beraberlik
1998-2000 hollanda ile 8 galibiyet 2 mağlubiyet, 12 beraberlik
diğer takımlar: "YOK BAŞKA ÇALIŞTIRDIĞI TAKIM"
ben de tartışmıyorum rijkaard ın hocalığını. bence iyi hoca ama burdan da anlaşılacağı gibi bir hocanın iyi ya da kötü oluşunu kariyerindeki rakamlara bağlayamazsın...
yeni hocamız oyunun gidişhatına müdahele edebiliyor mu? (ersun hocadaki en büyük eksikti), sakatsız sezon geçirebiliyor mu? (ersun hocanın en büyük artısı idi) transfer edilecek oyuncuları doğru seçebiliyor mu? bunları görmeden yorum yapmam, yapana da itibar etmem...En son arifemre tarafından düzenlendi; 22.06.2009, 20:03.İmza...
Yorum
-
Desenize kaynakları sır gibi saklanan iddialar yalan oldu desenize
Insallah hayırlı olur camiamız için, benim şahsi fikrimi sorarsanız hakkında hicbir bilgim olmadığı ve adını ilk defa duyduğum için pek ümitli değilim. Şenol Hoca'nın Seul ile sözşleşmesş bitene kadar takımın başında kalır diyorum."AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarun...Başkan sözünde duranları kovmaz emin ol kovmaz...Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBravo renktaş...Müthiş destek olmuşsun.Traftar dediğin böyle olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum