Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala mı eleştiri Destek vermekten başka yapılacak hiçbişey yok inanın
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• işte tekrar aynı şeyler başlıyor...bir kaç yenilgi sonrası oflama poflama...sonra broos istifa sesleri...olmadı yönetim istifa...falan filan...bu döngü devam eder durur...benim fikrim sanetle şu adam arasında hiçbir fark yoktur..elde ettiği başarılar abartılacak başarılar değildir...

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hala mı eleştiri Destek vermekten başka yapılacak hiçbişey yok inanın
        ya kardeşim ne yazıkkı içimizde oyle ınsanlar varkı eleştırmek onların tek ozellıgı olmuş.
        inan olduklerınde ımamıda eleştırcekler pamuk böylemı sokulur diye...
        YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Sitenin girişine bakın !

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arkadaşlar eleştirenleri anlamıyorum. Ne bekliyordunuzki Eriksonmu gelecekti.. Maliyeti 9-10 trilyon. Türkiyede ençok borcu olan kulüplerden biriyiz biraz hayal aleminden uzaklaşıp gerçeğe dönelim. Gönül isterki en iyisini ama yok işte. Artık Teknik dirktörümüz sonuna kadar hep destek tam destek...
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya kardeşim ne yazıkkı içimizde oyle ınsanlar varkı eleştırmek onların tek ozellıgı olmuş.
              hocam Allahını seversen bu adamın ismini daha önceden hiç duymuşmuydun...eleştiri olacakki doğru bulunsun...

Yorum

• Hiç yakışmamış
                En son bordo61 tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 12:19.
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olmuyor kardesim,bizim sartlarimiz belli iste,bizim sartlarimiz bundan iyisine simdilik izin vermiyor yoksa bir suru adamla gorusuldu iste sende biliyorsun,sasircak bir sey yok.bunlar bizim gerceklerimiz.
                  Şartları biliyoruz ama Sadri Başkan "parayı basip" en iyisini getireceğim diye yedi bizi yine
                  Çok seviyoruz kendisini ayrı konu ama dediklerine pek inanmıyorum artık.. Bu yaptıklarına güvenmiyorum anlamına gelmez tabii ki
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak uzzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hocam Allahını seversen bu adamın ismini daha önceden hiç duymuşmuydun...eleştiri olacakki doğru bulunsun...
                    Peki arkadaşım Geretsin ismini gs ye gelene kadar biliyormuydun...
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

hocam eleştırı başka ama adamın basarılarından bahsetmeyıp sırf basarısız oldugu kısmı yazmak başka ve ayıp.
                      bırde elestırı yaparken alay eden arkadaslar var.onlar fakında degıller belkı ama hocayla degıl Trabzonspor la alay edıyorlar.ve bu terbıyesızlıge en agır tepkıyıde koyarım.
                      YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

işte tekrar aynı şeyler başlıyor...bir kaç yenilgi sonrası oflama poflama...sonra broos istifa sesleri...olmadı yönetim istifa...falan filan...bu döngü devam eder durur...benim fikrim sanetle şu adam arasında hiçbir fark yoktur..elde ettiği başarılar abartılacak başarılar değildir...
                        4 lig şampiyonluğu ve 3 Belçika kupası. 4 kez yılın teknik direktörü. Oyunculuk kariyerinde ise 4 Avrupa kupa finali, 4 Belçika kupası, 3 lig şampiyonluğu. Samet Aybaba ve Hugo Broos. Samet Aybaba'nın yaşadığı başarıları da siz bulun. Fazla fark var mı yok mu bir daha düşünün derim.

Yorum

• İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki arkadaşım Geretsin ismini gs ye gelene kadar biliyormuydun...
                          inşallah hayırlısı olur...polemik yaratmak istemiyorum...ben mahçup olurum inşallah...

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            olmuyor kardesim,bizim sartlarimiz belli iste,bizim sartlarimiz bundan iyisine simdilik izin vermiyor yoksa bir suru adamla gorusuldu iste sende biliyorsun,sasircak bir sey yok.bunlar bizim gerceklerimiz.
                            Ben kendim için demiyorum abi.Benim beklediğim bu kadardı zaten.Ama insanlarda bir beklenti oluşturdu başkan.Ben buna üzülüyorum.Ziya'dan, Samet'den sonra bu hoca bize fazla bile.
                            Colmandante

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyi de kardeşim pamuk öyle sokulmaz ki!!

Beni çok güldürdün, Allah da bol galibiyetlerle bizi güldürsün.
                              Atıp tutanların hepsi avatarını hocanın resmi yaparlar o zaman.
                              her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Resmi Siteden Burayı İzleyen Varsa Şu Resmi Kaldırsın
                                En son bordo61 tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 12:19.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X