işte tekrar aynı şeyler başlıyor...bir kaç yenilgi sonrası oflama poflama...sonra broos istifa sesleri...olmadı yönetim istifa...falan filan...bu döngü devam eder durur...benim fikrim sanetle şu adam arasında hiçbir fark yoktur..elde ettiği başarılar abartılacak başarılar değildir...
Arkadaşlar eleştirenleri anlamıyorum. Ne bekliyordunuzki Eriksonmu gelecekti.. Maliyeti 9-10 trilyon. Türkiyede ençok borcu olan kulüplerden biriyiz biraz hayal aleminden uzaklaşıp gerçeğe dönelim. Gönül isterki en iyisini ama yok işte. Artık Teknik dirktörümüz sonuna kadar hep destek tam destek...
olmuyor kardesim,bizim sartlarimiz belli iste,bizim sartlarimiz bundan iyisine simdilik izin vermiyor yoksa bir suru adamla gorusuldu iste sende biliyorsun,sasircak bir sey yok.bunlar bizim gerceklerimiz.
Şartları biliyoruz ama Sadri Başkan "parayı basip" en iyisini getireceğim diye yedi bizi yine
Çok seviyoruz kendisini ayrı konu ama dediklerine pek inanmıyorum artık.. Bu yaptıklarına güvenmiyorum anlamına gelmez tabii ki
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
hocam Allahını seversen bu adamın ismini daha önceden hiç duymuşmuydun...eleştiri olacakki doğru bulunsun...
hocam eleştırı başka ama adamın basarılarından bahsetmeyıp sırf basarısız oldugu kısmı yazmak başka ve ayıp.
bırde elestırı yaparken alay eden arkadaslar var.onlar fakında degıller belkı ama hocayla degıl Trabzonspor la alay edıyorlar.ve bu terbıyesızlıge en agır tepkıyıde koyarım.
YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........
işte tekrar aynı şeyler başlıyor...bir kaç yenilgi sonrası oflama poflama...sonra broos istifa sesleri...olmadı yönetim istifa...falan filan...bu döngü devam eder durur...benim fikrim sanetle şu adam arasında hiçbir fark yoktur..elde ettiği başarılar abartılacak başarılar değildir...
4 lig şampiyonluğu ve 3 Belçika kupası. 4 kez yılın teknik direktörü. Oyunculuk kariyerinde ise 4 Avrupa kupa finali, 4 Belçika kupası, 3 lig şampiyonluğu. Samet Aybaba ve Hugo Broos. Samet Aybaba'nın yaşadığı başarıları da siz bulun. Fazla fark var mı yok mu bir daha düşünün derim.
olmuyor kardesim,bizim sartlarimiz belli iste,bizim sartlarimiz bundan iyisine simdilik izin vermiyor yoksa bir suru adamla gorusuldu iste sende biliyorsun,sasircak bir sey yok.bunlar bizim gerceklerimiz.
Ben kendim için demiyorum abi.Benim beklediğim bu kadardı zaten.Ama insanlarda bir beklenti oluşturdu başkan.Ben buna üzülüyorum.Ziya'dan, Samet'den sonra bu hoca bize fazla bile.
Yorum