Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Broos | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Maç 2-2 iken , GS defansı dağılmış haldeyken bir oyuncu değişikliği bize maçı getirir miydi?" diye düşünmüyor değilim...
    Saatlerdir kafamda bunu sorguluyorum...
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• Maalesefki hocamız oyunu hiç mi hiç okuyamıyor.Zaten ne zaman şu oyunu iyi okuyan bir hoca gelecek merak ediyorum.Rijkaard oyuna Barış'ı alarak maçı kazandırdı takımna.Bizimki de seyretti.
      Colmandante

Yorum

"Maç 2-2 iken , GS defansı dağılmış haldeyken bir oyuncu değişikliği bize maçı getirir miydi?" diye düşünmüyor değilim...
        G.Birliği'nin bize yaptığına benzer bir hareket mi?
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Anladığım kadarıyla sadece Broos düşünemedi bunu.
          Bordomavi.net

Yorum

• hocam kusura bakmada sen td değilsin ya valla..istikrar adına istersen 5 sene burda kal ama fikrim değişmeyecek..
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İstikrar isterim herşeyden önce ama olmuyor hocam.maç 2-2 iken dakika 55-60 iken o dağılmış savunmanın arasına neden bi Alanzinho atmadın.yahu mahallenin kör bakkalı bile derdi bunu sana hadi sen akıl edemedin.Yanında bizim çocuğumuz M.Diyadin neden sustu anlamıyorum.Aldın adamı maç 4-2 de adamlar artık küsmüşler oyuna.O haşarı topu aldımı ayağına yapıştırıp giden Alanzinho'm futboldan soğumuş gitmiyor bi yere.Ne yaptın sen hocam.
              İstikrarı hala isterim ama adam gibi teknik ekiple isterim.Sen git Bross Şenol abine yer aç biraz.Diyadin'cim sende fazla ekmek yedin sanada ufaktan elveda demek lazım.istikrarı yakalamak için önce adam gibi teknik ekip gerekli.
              "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
              "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
              43 Kütahya
              41 Kocaeli

Yorum

• bu yorumlarım beğenilmeyecek belki ama yazmam gerekli

broos bence kadro seçiminde iyiydi..

yattara sakat, selçuk grip, gökhanın durumu belli...

çıkarılabilecek en iyi kadroyu çıkardı...

ve oyuncu değişikliği yapmadan takımın 2. yarıda bambaşka bir takım olarak sahaya çıkması ve nerdeyse maçı 2-0 dan çeviriyor olması bence hocanın motivesi..

acaba serkan o golü atsa veya penaltımız verilse ve maçı almış olsak neler yazılacaktı buraya...
                Bordo Mavi

Yorum

maç 2-2 iken serkan o golü atsa veya penaltımız verilmiş olsa o formsuz oyuncuların oyuna girmesi gerektiğini yazar mıydık acaba?
                  Bordo Mavi

Yorum

• Eğer o oyuncu değişiklerini göremeseydi ve biz 100-0 kazanmış olsaydık ben yine yerin dibine sokardık.Ama olmayınca olmuyor.Oyuncu motivesi diyorsun.oyuna sonradan giren hangi oyuncuda motive vardı.Hepsi unutmuş koşmayı oynamayı.Böyle teknik direktör olmamalı.
                    "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                    "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                    43 Kütahya
                    41 Kocaeli

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      maç 2-2 iken serkan o golü atsa veya penaltımız verilmiş olsa o formsuz oyuncuların oyuna girmesi gerektiğini yazar mıydık acaba?
                      İhtimaller üzerine yorum yapmıyoruz olması gerektiğini söylüyoruz.Ben staddaydım hemen herkes aynı şeyi düşündü foruma geldim baktım burdakiler de aynı şeyleri yazmış.Demekki sorun bizde değil.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İhtimaller üzerine yorum yapmıyoruz olması gerektiğini söylüyoruz.Ben staddaydım hemen herkes aynı şeyi düşündü foruma geldim baktım burdakiler de aynı şeyleri yazmış.Demekki sorun bizde değil.
                        bence yenmek için önce yemememiz gerekli..çok rahat gol yedik..sorun bizde değil zaten..sorun forvet almayan yönetimde..var da broos mu oynatmıyor..ki hagi gelecek zaten...o aldırır istediği ouncuyu.
                        Bordo Mavi

Yorum

• maça başlamadan kaybettik.giray ve tayfun yüzünden 3 gol yedik.tayfun neysede girayın zaten her maç hata yaptığını biliyoruz bu maçada bu adamla başlarsan yenilgiye zemin hazırlarsın.gitmen lazım adamım artık.
                          FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• Hagi bundan sonra ne yapabilir o da tartışılır ama bu adam bizim şehirin kimyasına uymadığı ilk günden belliydi.
                            FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• Hoca nın bu maca en uygun taktıkle cıktığını ,kontra oynamaya calışan ortasaha mucadelesi içinde olacak bır maç ortaya cıkardı...ve öylede oldu bu maçlarda yakaladığını atacaksın Serkan o golü nasıl kacırdı belkide kendıde şaşırmıştır bırde verılmeyen penaltı var ! Gs ıkı dakıkada bulduğu ıkı gol var yanı bu mac tekrar oynansa belkıde biz yenerız Gs bızden cok üstün top oynamadı ben oyundan memnunum bu kadarınıda beklemiyordum umarım işik olur diğer maçları alrıız ılk üçe gırmemız lazım
                              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                              [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3-2 iken neden almadın demiyoruz ki zaten.. Serkan o golü atsa öyle devam etmesi mantıklı olabilirdi.. Ama adamların dengesi tam bozulmuş, ortasahaları düşmüş, şuursuzca boşluklar veriyorlar sen Alanzinho'yu almıyorusn, maç 4-2 olmuş, adamlar defansa yatmaya, afedersiniz amiyane tabir ile "karı gibi" zaman geçirmeye başlamışlar Alanzinho'yu oyuna alıyorsun.. FM'de bile böyle hata yapılmaz..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X