Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tercümanımız Halil Yazıcıoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fellik fellik bu görüntüyü ariyordum.
    Yükleyen arkadasa tesekkürler.
    Yabanci dille ugrasan birisi olarak, tercümanimizin bu kadar cok dili akici bir sekilde konusup, spontane tecüme edebilisi karsisinda sapka cikariyorum gercekten.
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Gerede'de bu çocukla da fotoğraf çekineceğim inşallah.
      Efsane tercüman Halil.
      Süpersin vallahi süpersin...
      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Sempatik ve bir o kadar da canayakın bir uşak.Gerçekten bir Trabzonlu kadar TS'u sevdiğini gösteren hareketleri var.Yabancı oyuncularımızın bu kadar kısa sürede şehre ve takıma adapte olmasında onun payının büyük olduğunu da düşünüyorum.Diksiyonu da mükemmel,özellikle Song ile Fransızca konuşmalarında bu özellik apaçık belli oluyor.Umarım uzun yıllar çalışılır kendisi ile.
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• (haŞaa) :d TRABZONSPOR dİe bİ İnaniŞ Şeklİ olsa kesİnlİkle hepİmİz cennetlİktİk...
          bU sEvdAlıK bENi 7

Yorum

• Şampiyonluğa hepimiz inandık.
            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Anlamlı başlık.
              Tebrikler açana.
              Tebrikler tercümanların kralına

Yorum

• Bu yıl başarı neden geldi ortada işte.Tercumanından ,malzemecisine kadar böyle içten sevinirse bu takım tabikide şampiyon olur.
                Teşekkürler Tercumanımıza.Sana bildiğin her dilde teşekkür ederim.
                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• 8jk macinda kolbastiya kaldirin bu cocugu istiyorum kolbastida
                  [T][S]

Yorum

• arkadaşlar tpyekün şampiyonluğa inandık artık geri dönüşü yok bunun yedek asil tercüman hoca antröner masör vb. artık hep kenetlendik inşallah şampiyon oluruzda o zaman gercek sevinmeyi görürsünüz.bende dikkat ettim o tercüman çocuğa gercekten etkilendim ayrı bir renk kattı külübemize.bazıları gibi trilyonlar alıpta çiklet çiğnemiyor.kendini hep maca veriyor.sanki top oynuyormuş gibi seviniyor.bulanata getirenede teşşekkürler.
                    imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Ligin 9. haftasında birkaç dakika forma şansı bulan Adnan'ın açıklamalarını hep birlikte okumuştuk.
                      Emrah Hocam henüz tek bir lig maçında dahi siftahı olmayan Onur'a dikkatlerimizi çekti.
                      Başlığı açan arkadaş tercümanımızın tavrını gözler önüne seriyor.

Ankaragücü maçının son dakikalarında attılan golde yedek kulübesi bayram yerine dönmüştü.
                      İşte bunlar büyük bir sürecin dışa vurumu. Artık takım oluyoruz. Resmi ya da formal anlamda değil, duygudaşlık ve ortak idealler anlamında.

Çok büyük bir aşamayı geçtik.
                      Ne mutlu bize!

Yorum

• Arkadaşlar ben başlığı ilk açarkenki düşüncelerimden biri de Halil kardeşimize çok büyük bi jest yapmaktı.Mesela Bjk maçı deplasmanda olacak belki İnönüde o kadar güzel olmaz ama Avni Akerdeki ilk maçta onu da tribünlere çağırsak nasıl olur,insanın hayatında öyle olaylar vardır ki ömrü boyu unutmaz gönülden çalışmasını gönülden sevmesini sağlar,böyle bir jest de belki onun bu bağlılığını katmerler!Nasıl olur sizce?Bence o kadar mutlu olur ki bir daha Trabzonspordan asla ayrılmaz doğacak çocuklarını da doğar doğmaz Trabzonsporlu yapar
                        Alper PEKEN
                        Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Valla Sürmeneli olabilir bu uşak. Soyadı Yazıcıoğlu imiş, Sürmenede Yazıcıoğulları var, en bilinen örneği rahmetli Recep Yazıcıoğlu.

Yorum

• kesinlikle tribüne çağırılmalı sevinçleri beni de çok mutlu ediyor tercümanlık süper kıtalararası Trabzonsporu müthiş yönetiyor diliyle teşekkürler
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Düşünsenize bütün taraftar tercümanı çağırıyor adam bi anda şaşırıyor halil mi diyolar yoksa ben mi yanlış duyuyom .Kendisi olduğunu anlayınca gururla ve tebessümle taraftara koşuyor ahh ne güzel bi olay dünya da başka örneği de yoktur böyle bi olayınher yönümüzle çok farklıyız biz be
                              KORE LEE

Yorum

• maçı izlerken benimde bayağı bir dikaktimi çekti evde babamlada konuştuk tercümana bak nasıl seviniyor dedik birbirimize,buda nasıl bir kenetlenme olduğunu gösteriyor,bu takımda herkes başarıya aç ve güzel bir birliktelik oluşmuş bunu kimse bozamaz artık.tercümanımız halilede çok teşekkür ediyoruz sağolsun varolsun
                                ne mutlu türküm diyene

Yorum

Yükleniyor...
                                X