Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tercümanımız Halil Yazıcıoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

mahmut aksu almıştır kesin bunuda
    Seni kupa sayısı değil, o kupaları aldığın şartlar efsane yapar...

you same => Sencer

Yorum

Tercüman Yüreğimizede tercümanlık yapıyor...
      6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

İlk sayfada, hakkındaki yazıya göre nasıl sevinilip nasıl üzüleceğine dair ders aldığı yazıyor. Oynamasın saha da bu

Yorum

Tercüman Ts li değilse bile bundan sonra bizi kolay kolay unutamayacaktır...Ve tahminim hayatında dönüm noktası olacaktır...Yüreğiyle seviniyor helal olsun...
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

bu tercüman çok sempatik.takımla bütünleşmiş.dünki gol sevinci ise gerçekten çok içtendi ve çok güzeldi.o sırada ben yerlerdeydim ama sevinci tekrardan gösterince ligtv dedim bu uşağa helal olsun.işte tercüman dediğin böyle olur.bu kulübün bünyesindeki birinin böyle olması çok iyi bir şey...
            tebrikler tercüman.
            o sadece yabancı dili Türkçe'ye çeviren bir tercüman değil, bütün taraftarların sevincine tercüman olan bir tercüman...

Yorum

banada ayda o kadar para versınler sevıncımden o stad da sabaha kadar sevınıp kolbastı oynarım(ayda 7.5 mılyar)
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                banada ayda o kadar para versınler sevıncımden o stad da sabaha kadar sevınıp kolbastı oynarım(ayda 7.5 mılyar)
                7500 çok degil,
                song,yattara,colman,cale en az 4 kişinin tercümanlıgını yapıyor,
                bence az bile,
                ben olsam o paraya çalışmam
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Arkadaşlar ısınma hareketlerinde bile futbolcularımızın yanında...Ve ben dikkatle izledim bu çocuk futbolu çok seviyor...Sevincini göremedim....Ama çoook meraklandım şimdi...

Yorum

İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    7500 çok degil,
                    song,yattara,colman,cale en az 4 kişinin tercümanlıgını yapıyor,
                    bence az bile,
                    ben olsam o paraya çalışmam
                    yattara zaten turkce konusuyor song da yattarayla takıldıgı ıcın onada tercumana gerek yok cale zaten sakın bı adam gerıye bı tek colman kalıyoosen olsan o paranın ucte bırıne bıle razı olurdun...
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen de Fransızcayı!!! İspanyolcayı!!! İngilizceyi çatır çatır konuş git sana da versinler!!
                      Alper PEKEN
                      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

vallah ben almanca, ingilizce ve türkceyi ana dilim gibi ve latince, ruscayi da gayet düzgün konusabiliom. isapnyolca da ögrendimi bende isterim TRabzonsporumda calismak arti 7.5 milyar maas. oh ne güzel vallah. bütün gün futbolcularla beraber birde üstüne bu kadar para.

Yorum

yane latincayi 5 yil boyunca okulda ögrendim. latinca konusulmuyor fakat hep latincayi almancaya ve almancayi latincaya ceviriyorduk.

Yorum

Sizler gibi benim de gözümden kaçmamıştı. Ben de arkadaşımızı çok başarılı buluyorum. Takımımızın kaliteli elemanlarından birisi. Yönetime Teşekkürler.
                            TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                            Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

Helal olsun valla..

(UEFA)

Yorum

Arada bir de gozluk takiyor arkadasimiz.

Ilk baslarda gozume girmisti, ama bu videoyu bir kac ay once izledikten sonra gercekten ne kadar isini sevdigini ve iyi yaptigini anladim. Sonra baktim Cale'nin Ingilizce tercumanligini yapiyor dedim helal olsun. Sonra bir baktim Song icin da Fransizca tercumanligi yapiyor, iste o zaman dedim bu adam da harbi is varmis. Ama fark eden bir tek ben saniyordum. Sonunda gundeme geldigi icin cok sevindim.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Youtube Linki:

Yorum

Yükleniyor...
                                X