Tercümanımızın başka gol sevinçleri de var demiştim ve arşivimdeki görüntülerden bir video hazırladım. Sanırım aklımda kalanlardan İBB maçındaki gol sevinci görüntüsünü bulamadım. Diğerlerini Facebook alanına eklediğim videodan görebilirsiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tercümanımız Halil Yazıcıoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak aseld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray üniversitesi mezunu.ne mutlu türküm diyene
Yorum
-
İlk olarak seVil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(haŞaa) :d TRABZONSPOR dİe bİ İnaniŞ Şeklİ olsa kesİnlİkle hepİmİz cennetlİktİk...
hepimiz cehennemlikte olabiliriz yani
aman diyelim.Allah'ım sana inanıyoruz,Trabzonspor'u seviyoruz.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Hoca olarak yeniden Yılmaz Vural'ı mı alsak ne yapsak?Siz o zaman görün taklayı, parendeyi...
Tercuman'ın işi bellidir. Öncelikle yabancı futbolcularımızın tüm çevirilerini kendisi yaptığı için, en az dört dil bildiği için tebrik edilmeli. Ancak hem işini iyi yapıyor, hem de iyi bir Trabzonsporlu ise "dadından yinmez" tabi.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
ben de arayıştayım Colmanın ilk attığı goldeki sevinci de gerçekten görmeye değerdi,onun en yakın arkadaşlarından birisi de o dur büyük ihtimalle çünkü ispanyolca konuştuğu tek insan kendisi ve ilk attığı oglden sonra öyle bir sevindi ki colman onun kardeşiymiş gibi yanına koşmuştu ozamanlardan iyice gözüme girmişti konu açacaktım en son maç artık kendini yere atınca direk yaptığım şey oldu...Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca olarak yeniden Yılmaz Vural'ı mı alsak ne yapsak?Siz o zaman görün taklayı, parendeyi...
Tercüman çok iyi çeviri yapıyor,üstelik 2 dil biliyor sanırım..
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet demirkol:''Trabzonspor bir din'' demişti bir yazısında.
hepimiz cehennemlikte olabiliriz yani
aman diyelim.Allah'ım sana inanıyoruz,Trabzonspor'u seviyoruz.süper
*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak hasan1299 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearada bir de olsa adam çıkıyor demek oralardanBaşka lafa gerek yok..
Yorum
-
Adam ben Trabzonsporluyum diye bağırıyor resmen.Teşekkürler herşey için, sende takımın bir parçasısın.
* Bir sonra ki hafta bir güzellik yapılırsa Avni Aker'de Halil için çok etkiliyici ve farklı olur.. Mesela kolbastıya davet edilebilir. Hem bu onun gururunu okşar ve hem de birlikteliğimizi cümle alem görmüş olur.
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam ben Trabzonsporluyum diye bağırıyor resmen.Teşekkürler herşey için, sende takımın bir parçasısın.
* Bir sonra ki hafta bir güzellik yapılırsa Avni Aker'de Halil için çok etkiliyici ve farklı olur.. Mesela kolbastıya davet edilebilir. Hem bu onun gururunu okşar ve hem de birlikteliğimizi cümle alem görmüş olur.
''yüreğine sağlık
tercüman halil''
şeklinde........şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz Vural bizde olsa bu golleri atabilecekmiyiz ?
Tercüman çok iyi çeviri yapıyor,üstelik 2 dil biliyor sanırım..( Fransızca,İspanyolca,İngilizce )
adam önüne geleni Türkçeye çeviriyor..):
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
Yorum