Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tercümanımız Halil Yazıcıoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tercümanımızın başka gol sevinçleri de var demiştim ve arşivimdeki görüntülerden bir video hazırladım. Sanırım aklımda kalanlardan İBB maçındaki gol sevinci görüntüsünü bulamadım. Diğerlerini Facebook alanına eklediğim videodan görebilirsiniz.

Yorum

• Galatasaray üniversitesi mezunu.
      bize her yer TRABZON,
      hayat da BORDO MAVİ
      ------------------------
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

• İlk olarak aseld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasaray üniversitesi mezunu.
        arada bir de olsa adam çıkıyor demek oralardan
        ne mutlu türküm diyene

Yorum

• harıkasın ya tek ınsan 7 kıta ya karsı harıka
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak seVil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            (haŞaa) :d TRABZONSPOR dİe bİ İnaniŞ Şeklİ olsa kesİnlİkle hepİmİz cennetlİktİk...
            mehmet demirkol:''Trabzonspor bir din'' demişti bir yazısında.
            hepimiz cehennemlikte olabiliriz yani

aman diyelim.Allah'ım sana inanıyoruz,Trabzonspor'u seviyoruz.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hoca olarak yeniden Yılmaz Vural'ı mı alsak ne yapsak? Siz o zaman görün taklayı, parendeyi...

Tercuman'ın işi bellidir. Öncelikle yabancı futbolcularımızın tüm çevirilerini kendisi yaptığı için, en az dört dil bildiği için tebrik edilmeli. Ancak hem işini iyi yapıyor, hem de iyi bir Trabzonsporlu ise "dadından yinmez" tabi.
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• ben de arayıştayım Colmanın ilk attığı goldeki sevinci de gerçekten görmeye değerdi,onun en yakın arkadaşlarından birisi de o dur büyük ihtimalle çünkü ispanyolca konuştuğu tek insan kendisi ve ilk attığı oglden sonra öyle bir sevindi ki colman onun kardeşiymiş gibi yanına koşmuştu ozamanlardan iyice gözüme girmişti konu açacaktım en son maç artık kendini yere atınca direk yaptığım şey oldu...
                Alper PEKEN
                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca olarak yeniden Yılmaz Vural'ı mı alsak ne yapsak? Siz o zaman görün taklayı, parendeyi...
                  Yılmaz Vural bizde olsa bu golleri atabilecekmiyiz ?

Tercüman çok iyi çeviri yapıyor,üstelik 2 dil biliyor sanırım..

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mehmet demirkol:''Trabzonspor bir din'' demişti bir yazısında.
                    hepimiz cehennemlikte olabiliriz yani

aman diyelim.Allah'ım sana inanıyoruz,Trabzonspor'u seviyoruz.
                    süper
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak hasan1299 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arada bir de olsa adam çıkıyor demek oralardan
                      Başka lafa gerek yok..
                      SÜRMENELİİİ...
                      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Adam ben Trabzonsporluyum diye bağırıyor resmen. Teşekkürler herşey için, sende takımın bir parçasısın.

* Bir sonra ki hafta bir güzellik yapılırsa Avni Aker'de Halil için çok etkiliyici ve farklı olur.. Mesela kolbastıya davet edilebilir. Hem bu onun gururunu okşar ve hem de birlikteliğimizi cümle alem görmüş olur.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam ben Trabzonsporluyum diye bağırıyor resmen. Teşekkürler herşey için, sende takımın bir parçasısın.

* Bir sonra ki hafta bir güzellik yapılırsa Avni Aker'de Halil için çok etkiliyici ve farklı olur.. Mesela kolbastıya davet edilebilir. Hem bu onun gururunu okşar ve hem de birlikteliğimizi cümle alem görmüş olur.
                          misal bi pankart yazılabilir
                          ''yüreğine sağlık
                          tercüman halil''
                          şeklinde........
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yılmaz Vural bizde olsa bu golleri atabilecekmiyiz ?

Tercüman çok iyi çeviri yapıyor,üstelik 2 dil biliyor sanırım..
                            2 olsa yine normal dersin 3 dil biliyor ( Fransızca,İspanyolca,İngilizce )
                            adam önüne geleni Türkçeye çeviriyor..):
                            Alper PEKEN
                            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• beşiktaş Trabzonspor maçını istanbulda cafede ızleycek olanlar lutfen forumun organızasyon bolumunde bmn olarak kadıkoydeyız sayfasında lısteye dahıl olsunlar
                              Hastikoz

Yorum

• biri denizli maçında pankart açabilir mi maça gideceklerden...???
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X