Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ceyhun'un Roman Kratochvil'in ayağından alamadığı topa birileri bir şey diyecek mi?

Hani Roman'dan daha ağır olduğu pozisyonu da görelim.

Allah var, yetenekli ve fizikli çocuk. Ama henüz hızlı değil.

Kendine güveniyor, toplara da iyi vuruyor. Çok iyi olacak bu çocuk.
    Hüseyin in alamadığı veya hediye ettiği toplar ne olacak, say say bitmez. şimdi senelerdir aynı hataları yapan Hüseyin iyi bi maçta birinin ayağından top alamayan Ceyhun kötü.
    çok objektif yorum yapıyosunuz. sizde Hz. Ömer adaletini gördüm.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak Bahtiyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hüseyin in alamadığı veya hediye ettiği toplar ne olacak, say say bitmez. şimdi senelerdir aynı hataları yapan Hüseyin iyi bi maçta birinin ayağından top alamayan Ceyhun kötü.
      çok objektif yorum yapıyosunuz. sizde Hz. Ömer adaletini gördüm.
      Umutmadan..

Ceyhun atmış olduğu 25 metrelik şutta yüzdeyüzlük golü de atamadı

Bunu da eksi hanesine yazmak lazım

Bir de şunu merak ettim?

Ceyhun kime göre yavaş Allah aşkına
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umutmadan..

Ceyhun atmış olduğu 25 metrelik şutta yüzdeyüzlük golü de atamadı

Bunu da eksi hanesine yazmak lazım

Bir de şunu merak ettim?

Ceyhun kime göre yavaş Allah aşkına
        eğer emsallerine göreyse koptum gülmekten
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• @ Great White
          yukarda yazdığın o kriterlere ceyhun ne kadar uyuyor attığı bir şutla mı değerlendiriyosun ceyhunu ??
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yukarda yazdığın o kriterlere ceyhun ne kadar uyuyor attığı bir şutla mı değerlendiriyosun ceyhunu ??
            Yahu durmadan flashback yaptırmayın işte

Dedim ya..

Tabii ki Ceyhun yukarıdaki kriterlerin hepsine birden "şimdilik" uymuyor olabilir ama en azından yarısından fazlasına uyabileceğinin sinyallerini daha şu yaşında vermeye başladı; kabul ederseniz

Biz de biraz daha şans bulmasını istiyoruz; fena mı yapıyoruz
            En son Great White tarafından düzenlendi; 22.09.2008, 17:44. Sebep: İki defa "durmadan" yazmışız ama alıntı yapmış fatih tühh:)

GW

Yorum

Yahu durmadan flashback yaptırmayın durmadan

Dedim ya..

Tabii ki Ceyhun yukarıdaki kriterlerin hepsine birden "şimdilik" uymuyor olabilir ama en azından yarısından fazlasına uyabileceğinin sinyallerini daha şu yaşında vermeye başladı; kabul ederseniz

Biz de biraz daha şans bulmasını istiyoruz; fena mı yapıyoruz
              tabiki fena olmaz ama şuanda hüseyini kesmek ona haksızlık olmaz mı

ceyhunun da sırası gelecektir
              Bordomavi.net

Yorum

• @Great White

"Bir masal da sen anlatsan da okusak

Bırak masal yazmayı hazır yazılmışı bile okuyup idrak edemedikten sonra ne işin var burada yahu. Cevap yok, çamur var her zamanki gibi

Kennedy konusunda haklısın bak.. O da kafadan darbe almıştı"

Kafadan darbe aldığında zarara uğrayack birisi olduğum için ne kadar mtluyum anlatamam..anlatırım da anlayan az olur daha doğrusu

ceyhun'a gelirsek,iyi olur ama ersun yanal oynatmadığı için hala gelemiyoruz..gelenler gelmeyenlere anlatıyo zaten çok hızlıymış,adrese teslim pas atıyomuş,bastığı top ayağına yapışıyomuş..

hırvatlara göre cale'nin kazma olması gibi bişe heralde..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tabiki fena olmaz ama şuanda hüseyini kesmek ona haksızlık olmaz mı

ceyhunun da sırası gelecektir
                  Tabii ki bu da bir görüş farkıdır; eyvallah

Ama ben o şekilde düşünmüyorum. Zira "Şu anda kesmek" derken yıllar sonra artık bir zahmet kesilmesinden bahsediyoruz

Ben kendi adıma Ceyhun' un o bölgede mevcut olan futbolcumuzdan daha faydalı olabileceğini düşünüyorum..

Bu düşüncemi söylerken de elimden geldiğince çok kriterler koyarak ve eksi artı hesabı yaparak söylemeye çalışıyorum

GW

Yorum

• Ceyhun hazır olduğunda tabi ki oynayacaktır. Aceleye lüzum yok...

Ogün örneği verdim birkaç saat evvel.. Piontek onu milli takımda oynatırken kendi takımında yedekti. O hazır olduğu zaman birileri oynatır merak etmeyin.

Ersun Yanal da uygun zamanı bekliyordur... Köreltmeden ezdirmeden zamanı geldiğinde... sabır..

Sadri başkanın olduğu yerde torpil olmaz. Ne Hüseyin e ne de başkasına...
                    Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Ceyhun konusundaki bakış açımı (aslında önlibero tercihlerimiz konusundaki bakış açımı) Denizlispor maçıyla ilgili başlıkta da belirtmiştim... buraya da ekleyeyim... sevgiler...

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence de Ceyhun ve Selçuk, uzun pas yapma ve isabetli, etkili şut atma yetenekleri açısından Hüseyin'den daha iyiler... ancak Hüseyin de rakibi bozma, top çalma, atak kesme açısından bu iki oyuncumuzdan daha iyi... bu açıdan baktığımızda Hüseyin'in (tam anlamıyla) alternatifi yok diyebiliriz... Selçuk ve Ceyhun ise birbirlerinin alternatifleri... eğer takımın hocası 1 tane defansif yönü güçlü, 1 tane de ofansif yönü güçlü önliberoyu oynatmayı tercih ediyorsa (ki ben olsam ben de bunu seçerim); Hüseyin-Selçuk veya Hüseyin-Ceyhun ikilisini seçecektir... eğer ikisi de ofansif yönü güçlü oyuncu olsun derse o zaman Hüseyin kulübeye gider...
                      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

....
                        Kesicilik ve tecrübe haricinde bütün özelliklerde Ceyhun' un daha iyi olduğunu zaten sizler de kabul ediyorsunuz..
                        ........

Ben de diyorum ki, Ceyhun' u da görelim bakalım Hüseyin' den bile daha mı az top kesecek...
                        Great White nacizane, yukaridaki iki cumleni alinti yaptim, birincisine cevap vermek icin; Ceyhun'un Hüseyin'den daha iyi oldugunu kabul etmiyorum, olabilecegini kabul ediyorum, ikisi çok farkli sey. Yanlış ifade etmiş olabilirim.

İkincisinde ise, sadece şu "Huesyinden bile" kelimeni kalınlaştırdım, ne kadar önyargılı olduğunuzu bir nebze belki farkedersiniz diye bu bile kelime vesilesi ile...

Ayrıca, çok özür dilerim herkesden Cehyun gibi bir genc yeteneigimizin sayfasiin hala Huseyin ile ilgili yorumlar ile doldurdugum icin... Hayir, Huseyin sayesinde aslinda Ceyhun da rating yapiyor, popülaritesi artıyor ama olsun, gene de, burada, bu başlikta sadece Ceyhun'un futbolunu konuşacagimizi zamanlar iple cekiyorum.
                        There are 10 kinds of people
                        Those who understand binary and
                        Those who don’t

Yorum

• husayını kes yeter
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Selimag@

Aynı sorundan ben de şikayetçiyim aslında

Ceyhun ya da Selçuk' u öven bir iki kelime sarfettiğimiz anda karşımıza Hüseyin faktörü konuyor ve tartışmalar da mecburen kaptanın üzerinde yoğunlaşıyor..

Bak bu konuda tamamen paralel düşünüyoruz işte

Bir de şuna önyargı demeyelim,uzun yılların gözlemine dayanan kesin yargı desek daha iyi olur

GW

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              husayını kes yeter

pes, vallahi pes... gerci yasiniza veriyorum, ne hikmetse, bu 19-20 yas arasi grupta asiri bir huseyin dusmanligi var, cozemedim gitti...

ama bir yandan da tesekkürler, buradaki Ceyhun'a methiyeler düzen bazı taraftarlarimizin asil amacinin, ceyhunu ovmek degil, aslinda bagciyi dovmek oldugunu bize gosterdigin icin.

Bu nasil bir mantiktir. (herkesi genellemiyorum) resmen Ceyhun'a anti-huseyincilerin vaad edilen bir mesih gibi sarılmasıdır bu baslik altinda Ceyhun'a sira sira yazılan methiyelerin altinda yatan.

(genelleme yapmiyorum, ama kimler ustune alinacagini biliyordur saniyorum artık, ayrica kutuplasma yok demesin kimse bana, resmen var, yani bu mesajlari da gormuyorsaniz ne diyim)
                              There are 10 kinds of people
                              Those who understand binary and
                              Those who don’t

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X