Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selimag@

Bana Hüseyin' in Ceyhun' dan daha fazlaca bulduğun bir özelliğini söyleyebilir misin?

Aradaki 10 yıllık yaş farkı hariç tabi ki

Gerçekten merak etim de.. Hangi özelliği ile Ceyhun' u kesebiliyor acaba

Kusura bakma Soner geç cevap için, çalışıyordum da, ancak dondum otele,

Bu sorunu ictenlikle sorduguna inandigim icin, ben de ictenlikle cevap verecegim,

Oncelikle tecrubesi, devamlılığı, mücadeleciliği, formayı son dakikaya kadar aynı hırsla terletmesi ve fiziksel guc olarak Huseyin'i su anda zaten bu takımda kesebilecek oyuncu var mi? Bence yok.

Ceyhun'u ben de begeniyorum, Ceyhun'u eleştirecek degilim, ama tecrubesi yok, devamli oynatilirsa ne kadar basarili olur bilmiyorum. Eminim siz de bilmiyorsunuz, yaniliyorsam düzeltin. İki mac ustuste seyreden var mi cEyhun'u almanyadayken? hazirlik maclarin da da cok ahim sahim bulmadim. Akıllı ve isabetli uzun toplar atabilmesi konusunda Huseyin'den tabii ki iyi, ve kendini diger konularda da isbatlar ve gelistirirse muhtemeldir ki yakın bir zamanda Huseyin'i kesebilir.

Ama su an icin, Ceyhun ilk onbirde oynar, diyenleri ben sadece iyimser hayalperest renkdaslarim olarak gormek istiyorum. Ama tutup da Huseyin karadenizspora diyenleri de acikca art niyetli goruyorum. Yani Ceyhun zaten o kıvama geldiginde Ersun yenal ona formasını verecektir, benim bundan suphem yok.

Ama benim acikca hosuma gitmeyen, bu takımın milli takım formasini da giymis kaptanini, ki bilhassa kac haftadir iyi oynadigi, formayi hakettigi halde... sadece onu elestirmek adina, maclarini iki kere ya seyretmis, ya da seyretmemis olduklari bir genc yildiz adayi ile bir tutabilmeleri insanların.

Umarim yeterli bir cevap olmustur, Ceyhun basligini Huseyin konusu ile mesgul etmek istemiyorum takdir edersiniz ki...

Aslinda gülerdim normalde boyle seylere, ama artik, sadece komik degil, acı verici, üzücü bir durum camiamiz icin, baska birsey demiyorum...
    There are 10 kinds of people
    Those who understand binary and
    Those who don’t

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      önyargı parçalamak,atomu parçalamaktan zordur..(inanı bunu yazan Trabzonlu değil ve inanın ben öz evlatçı denen zıkkımdan değilim )

siz bu kafayla devam edin..hüseyin rakibinin ayağından tek top sökememiş,pehhh.ben de rahmetli başkan kenediiii..

Einstein'in sözü değil mi o ? )

Ve Hüseyin'in rakibin ayağından top sökemediğini soyleyen zihniyete tek ricam, oturun da seyredin maçları... Goremiyorsaniz bir seferde tekrar tekrar, 5-10 kere izleyin...
      There are 10 kinds of people
      Those who understand binary and
      Those who don’t

Yorum

• Oynama zamanı geldiğinde Ceyhun da oynayacaktır..

Ogün Almanya dan geldiğinde Piontek onu milli takıma çağırıp oynatırken Trabzon da yedekti çoğu zaman. Milli takımda oynamaya başladıktan sonra takıma girdi.

Bakarsınız aynı kaderi paylaşırlar belli mi olur
        Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• artık şu hüseyini kessinlerde şu adamı izleyelim...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Uzun boylu ayaklarına hakim ve sert şut atabiliyor.Daha ne olsun.Bi an önce 11 deki yerini alır inşallah.
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Şu Ceyhun Trabzonlu olsaydı demek geçiyor bazen içimden...

Yorum

• Bu çocuktan çok umutluyum...İlerde formayı kapacaktır...

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  senin koyu renkle yazdıkların la fontainne'den masallar..0-6 yaş arası..hiçbir dayanağı olmayan,anti-hüseyin klişeleri...ben onlara cevap olarak,"ben de rahmetli başkan kennedy" şeklinde cevabımı yazdım zaten..
                  Bir masal da sen anlatsan da okusak

Bırak masal yazmayı hazır yazılmışı bile okuyup idrak edemedikten sonra ne işin var burada yahu. Cevap yok, çamur var her zamanki gibi

Kennedy konusunda haklısın bak.. O da kafadan darbe almıştı

İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kusura bakma Soner geç cevap için, çalışıyordum da, ancak dondum otele,

Bu sorunu ictenlikle sorduguna inandigim icin, ben de ictenlikle cevap verecegim,

Oncelikle tecrubesi, devamlılığı, mücadeleciliği, formayı son dakikaya kadar aynı hırsla terletmesi ve fiziksel guc olarak Huseyin'i su anda zaten bu takımda kesebilecek oyuncu var mi? Bence yok.

Ceyhun'u ben de begeniyorum, Ceyhun'u eleştirecek degilim, ama tecrubesi yok, devamli oynatilirsa ne kadar basarili olur bilmiyorum. Eminim siz de bilmiyorsunuz, yaniliyorsam düzeltin. İki mac ustuste seyreden var mi cEyhun'u almanyadayken? hazirlik maclarin da da cok ahim sahim bulmadim. Akıllı ve isabetli uzun toplar atabilmesi konusunda Huseyin'den tabii ki iyi, ve kendini diger konularda da isbatlar ve gelistirirse muhtemeldir ki yakın bir zamanda Huseyin'i kesebilir.

Ama su an icin, Ceyhun ilk onbirde oynar, diyenleri ben sadece iyimser hayalperest renkdaslarim olarak gormek istiyorum. Ama tutup da Huseyin karadenizspora diyenleri de acikca art niyetli goruyorum. Yani Ceyhun zaten o kıvama geldiginde Ersun yenal ona formasını verecektir, benim bundan suphem yok.

Ama benim acikca hosuma gitmeyen, bu takımın milli takım formasini da giymis kaptanini, ki bilhassa kac haftadir iyi oynadigi, formayi hakettigi halde... sadece onu elestirmek adina, maclarini iki kere ya seyretmis, ya da seyretmemis olduklari bir genc yildiz adayi ile bir tutabilmeleri insanların.

Umarim yeterli bir cevap olmustur, Ceyhun basligini Huseyin konusu ile mesgul etmek istemiyorum takdir edersiniz ki...

Aslinda gülerdim normalde boyle seylere, ama artik, sadece komik degil, acı verici, üzücü bir durum camiamiz icin, baska birsey demiyorum...
                  Şimdi şunu belirtmekte fayda var

Ben Ceyhun' un şu takımda artık görev almasını istiyorsam bunun Hüseyin antipatikliği ile bir ilgisi yok..

Mesela burada Umut' u çokça savunanlardan biriyimdir ama Isaac biraz daha form tuttuğunda gözüm kapalı kulübeye yollarım Umut' u kendi adıma

Yukarıda koyu fontlarla yazmış olduğum ve asla itiraz edilemeyen ve edilemeyecek de olan tespitlerimin çoğunluğuna yeterlilik verebiliyorum ben Ceyhun için..

Kesicilik ve tecrübe haricinde bütün özelliklerde Ceyhun' un daha iyi olduğunu zaten sizler de kabul ediyorsunuz..

Geriye kalıyor yalnızca kesicilik ve tecrübe..

Ben de diyorum ki, Ceyhun' u da görelim bakalım Hüseyin' den bile daha mı az top kesecek. Yahu Yattara' nın bile rakibin ayağından çalmış olduğu bir çok top var benim aklımda. Salt bir kesicilik mantığı üzerine futbolcu mu istihdam etmeye başladık yoksa

Tecrübeye gelince. Genç yaşına rağmen Avrupa ve Milli Takım tecrübesi olan kariyeri parlak bir oyuncudan bahsediyoruz..

Trabzonspor' daki tecrübesinin artması için de bunları yazıyoruz zaten
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• bu kesicilik muhabbeti ziya doğanın kulübümüze armağanıdır

Yorum

• aslında Ceyhun'a Karabükspor maçında şans verilmeli ki maç tecribesi artsınn

Yorum

• Yorum yapacak kadar izleme fırsatım olmadı uzun boylu başka bişey farketmedim genelde orta çizgisinden uzatma gösterilirken oyuna girdiği için sadece boyunu görebildik... inşallah karabük maçında izleriz de hüseyini kesmek veya kesmemek muabbeti yerine 2si berbaer oynar belli mi olur orta sahanın solu diye aldığımız cale sol bek çıktı belkide ceyhunda orta saha diye aldık golcü çıkarda gol problemimiz çözülmüş olur yoksa umutla gol atamadan şampiyon olacağız

Yorum

• İlk olarak Alihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aslında Ceyhun'a Karabükspor maçında şans verilmeli ki maç tecribesi artsınn
                          Soner abinin söylemiş olduğu tüm konulara katılyıorum.

Zaten Hüseyinde bunun farkındaki daha hırslı oynama başladı.

Çünkü formayı hemen kaptıraibleceğinin farkında.

Fakat en azından Ceyhun şöyle çıplak gözle Karabük maçında görelim ondan sonra konuşuruz.

Ceyhun Karabük maçında iyi oynadığı zamanda şu söylenir eminim; Karabük rakibimiz değil ki .
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• @ Great White

İzlemiş olduğum yüzlerce maç boyunca rakip sahada bir tane bile hava topu alamayan

rakip sahada hava topu alan takımdan birkaç kişi sayar mısın hem rakip sahada hava topu almak hücum ribaundu almak gibi birşey mi keşke ellerini de kullanabilse
                            Bordomavi.net

Yorum

• Ceyhun'un Roman Kratochvil'in ayağından alamadığı topa birileri bir şey diyecek mi?

Hani Roman'dan daha ağır olduğu pozisyonu da görelim.

Allah var, yetenekli ve fizikli çocuk. Ama henüz hızlı değil.

Kendine güveniyor, toplara da iyi vuruyor. Çok iyi olacak bu çocuk.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @ Great White

İzlemiş olduğum yüzlerce maç boyunca rakip sahada bir tane bile hava topu alamayan

rakip sahada hava topu alan takımdan birkaç kişi sayar mısın hem rakip sahada hava topu almak hücum ribaundu almak gibi birşey mi keşke ellerini de kullanabilse
                                Hala anlatamıyoruz galiba..

Senin o cımbızla ayıklamış olduğun yerde ben bir çok kriter koydum. Bu özelliklerin hepsine birden sahip olmayı bırak en azından iki ya da üç tanesine sahip olabilecek bir futbolcu istediğimi söyledim..

Soruya soru ile karşılık vermeden önce cevabın var mı onu söyle sen?

Ama madem sordun cevapsız kalma. Song ve Egemen de kaptandan uzun değiller ama kazandığımız kornerlerde kafa ile temasta bulunabiliyorlar

Sorun sadece hücum ribaund meselesi değil. Yukarıda yazdıklarımdan kaç tanesi gerçekleşiyor da Ceyhun kulübede bekliyor?

Cevap hiçbir zaman gelemeyecek olsa da onları yazdık bir kere
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Yükleniyor...
                                X