Cok kötü oynadi cok top kayiplari yapti, inanilmaz hatalar yapti ama maca Ceyhun ile baslamak neyin nesi idi, ben anlamadim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
kötüydü ve kötü oynaması diğerlerini de olumsuz etkiledi
sanırım haftaya yerine tjikuzu olacak sahada yada geçen haftaki gibi selçuk oynayacak
ben ceyhun a güveniyorum ve daha ileride kullanılırsa daha faydalı olacağını düşünüyorum...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Bana göre dünkü maçta orta sahada tek başına mücadele eden adamdı.Sözüm ona anlı şanlı bandanalı arkadaşları olan Colman ve Selçuk'un hiç bir mücadelede olmaması işini daha da artırdı.Nihayetinde tek başına yaptığı mücadeleye en fazla bir saat dayanabildi.Vucudu yorgun düşünce son yarım saat gb tek kale oynar hale geldi...
Bravo Ceyhun kardeş....Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötü oynamadi iyidi oynamadi bana göre orta bir futbol gösterdi. zaman zaman iyi isler yapti
Defansif anlamda iyi isler yapti ama ayni oranda ofansta etkili degildi.
Sert ve isabetli sutlarini cok aradik ama göremedik..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceyhun ile hüseyini kıyaslamayın lütfen çocuk kaç yaşında daha trabzonspora maçlar kazandırdı milli takımda oynuyor daha ne olsun hüseyin in trabzonspora kazandırdığı bir maç söyleyin banabir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
Ben heralde başka maç seyrettim Ceyhun konusunda.Takıma katkısı nedir bana söyleyecek olan varmı?Ofansta mı iyi yoksa defansta mı?
90 Dk sahada nasıl kaldı hayret ediyorum.Tabi hocan hugo broossss olunca bunlar çok doğal şeyler.Hiçbir olumlu harekekti yoktu bana göre orda Selçuk 2 haftadır çok güzel oynuyordu.
Ama yok Ceyhun çok iyi vuruyor çok iyi...OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu anlayışla bu kadar işte, dün bu çocuğun yerine hüseyin olsaydı bu maçı kontrollü biçimde bitirirdik, böylelikle de maç kazanılmış olurdu, bir futbolcu bir maçı illa ki gol atarak kazandırmaz, 32 yaşına gelip bunu hala göremiyorsan buralara gelip de yorum yapma bari, 3 yıldır avaz avaz bağırıyoruz, önliberodan isteğimiz gol atması iyi pas vermesi değil, defansın önüne set çekmesi, ceyhun bu işi beceremiyor maalesef dün ortasaha diye bişey var mıydı takımımızda gençlerbirliği her atağında defans karşıladı şunu anlatamadık yıllardır, alın size ceyhun alın size tjikuzu ikisini toplasan defansif anlamda bir hüseyin olmaz ondan sonra yanar durursunuz bişey eksik ama ne eksik takımda diye...
ibb maçında ise önlibero da selçuk değl hüseyin olacaktı ve maç kontrollü şekilde 0-0 bitmiş olacaktı...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleona bakarsanız 1. hafta sivas maçı da hüseyin oynasa kontrollü şekilde en iyi ihtimal 1-1 bitmiş olacaktı
ibb maçında ise önlibero da selçuk değl hüseyin olacaktı ve maç kontrollü şekilde 0-0 bitmiş olacaktıbir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak güzel kardeşim sen bana iki örnek verirsin ben sana oniki örnek veririm bu işleri geçelim, görüyoruz işte aynı takım aynı kadro önceki sene ile bu seneyi karşılaştır daha hücum oynatan ersun ile daha defansif oynatan bros'u koy, takım kaç gol yemiş al eline bi kağıt yaz hesapla daha gol yemeden maç tamamlayamadık neden bahsediyorsun sen
bende yazayım hüseyinin katlettiği maçları ama bu ne hüseyini geri getirir ne de başka bişeye yarar
ceyhun çok iyi demiyorum ama hüseyin den kötü de değil...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülever renkdaş hüseyin in kurtardığı maçları ver kaç yıldır oynuyor kaç maça damgasını vurmuş
bende yazayım hüseyinin katlettiği maçları ama bu ne hüseyini geri getirir ne de başka bişeye yarar
ceyhun çok iyi demiyorum ama hüseyin den kötü de değil
ceyhun daha genc...
dünkü macta tam istenileni veremedi...
neyden kaynaklandigini bilemicem ama sanki heyecanliydi
tam konsantre olamadi maca...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
Yorum