Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Gülselam

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceyhun bence sivas maçındada oynamalı...
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• şutları gerçekten çok tehlikeli rakip savunma için.
      çok hızlı attığı bundan dolayı birisine çarpıp kaleciyi kontrpiyede bırakması yada dönen topların gol olması yüksek olasılık.
      ben her zaman 90 a doğru atılan yavaş şutlardan değilde böyle sert suçlardan korkarım
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        artık bu kesici lafından nefret ediyorum.bize hüseyin gibi ''kesici'' değil ceyhun gibi ''delici'' lazım.
        o zaman yenildiğimiz antep maçını iyice bir izle sen..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Uzun Hami..
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bu adam dünkü oyunuyla aradığımız ortasaha valla. ileri hızlı oynaması ve pas yüzdesinin yüksekliği harika, şutları süper ve hava toplarında ciddi etkili. forvet bile oynatılabilir. bundan sonra her maç ilk 11de oynamalı, ortasahanın gerisinde de serkandan faydalanmalıyız. bize hızlı düşünen ve oynayan ve minimum hata yapan adamlar lazım.
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Ben çok beğendim, genç ve potansiyeli olan bir oyuncu.

Yorum

• Topu oyuna olumlu sokuyor.
                Ilk yarida pespese 2 defa Yattaraya cok güzel ve isabetli Pas atip oyunu acdi.
                Sutlari cok iyi ve Kafa Topunda basarili. Ikili Mücadelelerde kuvvetli ve uzun boyuna ragmen gayette hizli bir Oyuncu.
                Henüz Genc ve dogup büyüdügü Almanyadan ayrildigi ilk senesi.

Biraz daha fazla sans verildimi cok faydali olacak.
                Bence sezon Sonu Hüseyin iyi bir Fiyata Ruslara satilsin.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Biraz istekliydi Ceyhun ama zamana ihtiyacı var ilerde zaten değişmez isimlerden birisi olacak gibi görünüyor.
                  TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Ceyhun bence dün sahanın en iyilerindendi topu oyuna sokması, kritik yerlerde iyi müdahaleler yapması,direkten dönen bir kafa şutu var dahada iyi olacak inşallah

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      artık bu kesici lafından nefret ediyorum.bize hüseyin gibi ''kesici'' değil ceyhun gibi ''delici'' lazım.
                      harika söyledin
                      tebrik ederim =)

Yorum

• Yaş 19, oynadığı top ümit vadediyor. 2-3 sene sonra parmakla gösterilecek inşallah.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o zaman yenildiğimiz antep maçını iyice bir izle sen..
                          Fikirlerinize saygılıyım ama bu iş böyle olmaz be hocam.E, ben de size yenildiğimiz gs maçını izlemenizi öneririm o zaman.Ya da 4 attığımız belediye maçını.Veya geçen sene 5 attığımız Rize maçını.Ya da en berbat kadroyla 3 attığımız gs maçını.

Nedir bu maçların ortak özellikleri diye de sorarım.

Oldu mu şimdi?

Yorum

• Hüseyin - Ceyhun kıyaslamasına girmeye gerek yok Ceyhun daha 3-4 maç oynadı bizde belki2-3

Ama Hüseyin 5-6 sezondur bu klüpte

Ceyhun Çok genç ve Oynadıkça Kendini bulucak vede daha iyi olucaktır...
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• bence tek forvete dönüp ceyhunuda oynatmali yedek kalamaz
                              [T][S]

Yorum

• dünkü maçta iyiydi...
                                Antep kupa maçını baz alırsak çok iyiydi...
                                Yedek oyuncuların takıma uyum sağlamaları çok iyi...İlerleyen haftalarda olası sakatlıklarda uyum sorunu yaşamadan takıma girebilmeliler..
                                Ayrıca Frikikten ilk golünü attımı gerisi gelir bence..
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Yükleniyor...
                                X