İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Kusura bakma Soner geç cevap için, çalışıyordum da, ancak dondum otele,
Bu sorunu ictenlikle sorduguna inandigim icin, ben de ictenlikle cevap verecegim,
Oncelikle tecrubesi, devamlılığı, mücadeleciliği, formayı son dakikaya kadar aynı hırsla terletmesi ve fiziksel guc olarak Huseyin'i su anda zaten bu takımda kesebilecek oyuncu var mi? Bence yok.
Ceyhun'u ben de begeniyorum, Ceyhun'u eleştirecek degilim, ama tecrubesi yok, devamli oynatilirsa ne kadar basarili olur bilmiyorum. Eminim siz de bilmiyorsunuz, yaniliyorsam düzeltin. İki mac ustuste seyreden var mi cEyhun'u almanyadayken? hazirlik maclarin da da cok ahim sahim bulmadim. Akıllı ve isabetli uzun toplar atabilmesi konusunda Huseyin'den tabii ki iyi, ve kendini diger konularda da isbatlar ve gelistirirse muhtemeldir ki yakın bir zamanda Huseyin'i kesebilir.
Ama su an icin, Ceyhun ilk onbirde oynar, diyenleri ben sadece iyimser hayalperest renkdaslarim olarak gormek istiyorum. Ama tutup da Huseyin karadenizspora diyenleri de acikca art niyetli goruyorum. Yani Ceyhun zaten o kıvama geldiginde Ersun yenal ona formasını verecektir, benim bundan suphem yok.
Ama benim acikca hosuma gitmeyen, bu takımın milli takım formasini da giymis kaptanini, ki bilhassa kac haftadir iyi oynadigi, formayi hakettigi halde... sadece onu elestirmek adina, maclarini iki kere ya seyretmis, ya da seyretmemis olduklari bir genc yildiz adayi ile bir tutabilmeleri insanların.
Umarim yeterli bir cevap olmustur, Ceyhun basligini Huseyin konusu ile mesgul etmek istemiyorum takdir edersiniz ki...
Aslinda gülerdim normalde boyle seylere, ama artik, sadece komik degil, acı verici, üzücü bir durum camiamiz icin, baska birsey demiyorum...
Yorum