Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstifa! Kalecinin de kariyeri bitti bu arada

Yorum

• Ali Koc baskan adayligini acikladi sikebahceye acaba teknik direktor adayı kim acaba ?

Yorum

• Bizim kadar dert etse böyle olmazdı

Neyse biraz daha savunani çıkar elbet

Yorum

• Şu futbol fukarasını başımıza en iyi yerli hoca yaptılar. 15 dakika pres yaptık diye Başak'ı mat ettik diyenler vardı. Bu adamın gerçekten bir taktiği olduğuna inanlar var. Hayat garip.

Yorum

• Bugüne kadar hep savundum ama bunun bir açıklaması yok Trabzonspor dan istifa etmekke kalma Türk futbolundanda uzak dur.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• 4 gol yedi bu Alanya gecen hafta şimdi bize 4 tane attılar gelişme halindeyiz biz hala

Yorum

• Artık harbiden çek git sıktın valla bugüne kadar destekledim ama yeter

Yorum

• Bekliyoruz
                  ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Kovmayan haindir

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bitik, iyi bir takımı bu kadar dengesiz hale nasıl getiriyorsun ??? 2 gr oyun okuyamıyor bitmiş herif..
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• Allah seni bildiği gibi yapsın.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 3-0 öndeyken de kötü oynuyorduk ama şansımız yaver gitti. Esteban konusunda söylendiği gibi kendisi çıkmak istediyse bilemiyorum. Lâkin girdiği her topu ezen Volkan değişikliğiyle hücum gücümüzü bitirdik. Artık işi çok zor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 7-0 dan 6-0 dan güç ve kredi alarak gelen adamın yiyeceği b.k budur...
                            Tarih unutmayacak sizi...

Seni savunduğum günler için utanç duyamıyorum şu an
                            Elim ayağım titriyor üzüntüden sinirden boşvermişlikten başka birşey hissedemiyorum
                            Milyonlarca kişinin haftasını ayını yılını bitirdin
                            Allah seni bildiği gibi yapsın
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Castillo ile derdi ne bunu da açıklasın öyle istifa etsin.
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

• Başakşehir, Fenerbahçe ve bu maçta en az bizim kadar seyretti oyunu ve 7 puanımıza mal oldu. Hoca ise müdahalesini yapacak, benden farkı yok. Ben de aynı şekilde izliyorum. Sabır taştı, belli ki olmayacak. Olcay Şahan'a 90 dk katlanabilmesine mi yanayım, oyunda en hareketli oyuncu Abdülkadir'i oyundan almasına mı yoksa Castillo dururken Volkan'ı oyuna sokmasına mı, orta saha yol geçen hanına dönmüşken Onazi'yi almamasına mı bilemedim.
                                TRABZON SPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X