Trabzonspor'un hocası, şikecilere oynayacakları kupa maçında başarılar dilemez. Sen vurur geçersin sanane şikecilerin kupa maçından ya. Şimdi duydum daha da sinirlendim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun'u savunan Trabzonspor'un geleceğini çöp ediyor, nağmerttir alçaktır yazsam forum yıkılır.
Ersun iyi bir teknik direktör değil olmayacak da. Şampiyonluğu ilk 3'ü geçtim kaliteli futbol oynatamayacak derecede berbat bir hocadır. Ne zaman kurtulur doğru hocayı bulursan 10 sene sabır edelim ama bu modern futboldan yoksun adam ile OL-MAZ ve istifasını 2. hafta değil sezonun ilk dakikasında bile isterim çünkü sürdürülebilir başarı sağlayaMAZ. Geçen sene 7-8 maç kazanırken de oynadığımız futbol ortadaydı Ekici-Cardozo ile puanları toplarken de ortadaydı.
Asıl zoruma giden ve komik olan adamcılık iması. Evet Ersun amcaoğlumu kulübeden attı, evet Ersun teyzeoğlumu kulüpteki hademelikten kovdu Sadi babamın asker arkadaşıydı onun için Ersun'u eleştiriyoruz !!!! te Allahım akla bak.
Can alıcı noktaya geliyorum Ersun imza attığından sonraki leş futbol, skorlar, transferler, değişikliklerin birebir aynısını Hami Sadi Ahmet Mehmet Thomas Obama x y ile yaşasak aynı bu tipler 180 derece değişik yorumlar yapacaktı ama gelmiş adamcılıktan vuruyor.
Acayip sinirlendim mesajım silinecekse ceza alacaksam da şu yukarıdaki alçak mesajlar da silinsin lütfen.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 21.08.2017, 14:33.
Yorum
-
Ligin gidişatı aşağı yukarı 15. hafta belli olur. Hangi takımlar ilk 2 içi oynuyor hangileri 3-6 için oynuyor az çok belli olur. O yüzden ilk 2 haftadaki saçmalıklarına rağmen 15. hafta beklenmeli. Umarım o zamana kadar takımın perti çıkmaz.
Lakin bu durum dünkü maçtaki saçmalıkların üzerini örtemez. Adamın fenerbahçeliliği profesyonelliğinin önüne geçmiş. Dün alenen böyleydi. İsteyen art niyetli diyebilir. Lakin dün alenen kazanmak istemedi. Bak Şenol hocaya. Var mı öyle Trabzonspor duygusallığı? Köpek gibi oynatıyor Trabzonspor maçlarında bjk'yi.
N'doye'da neden bu kadar ısrarcı bir açıklama yapması lazım. Bu N'doye kazması geçtiğimiz sezon ya bjk yada gs maçında da topu süremeyerek kaleciyle karşı karşıya pozisyonu harcamıştı. Bu adamın koşamadığı, depar atamadığı, kale önünde boş kaleye topu yuvarlamaktan başka gol atma becerisinin olmadığını göremiyor mu? Bu ısrarı daha kaç maçı götürecek? Bir gazeteci de bunu sormaz mı adama!
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun'u savunan Trabzonspor'un geleceğini çöp ediyor, nağmerttir alçaktır yazsam forum yıkılır.
Ersun iyi bir teknik direktör değil olmayacak da. Şampiyonluğu ilk 3'ü geçtim kaliteli futbol oynatamayacak derecede berbat bir hocadır. Ne zaman kurtulur doğru hocayı bulursan 10 sene sabır edelim ama bu modern futboldan yoksun adam ile OL-MAZ ve istifasını 2. hafta değil sezonun ilk dakikasında bile isterim çünkü sürdürülebilir başarı sağlayaMAZ. Geçen sene 7-8 maç kazanırken de oynadığımız futbol ortadaydı Ekici-Cardozo ile puanları toplarken de ortadaydı.
Asıl zoruma giden ve komik olan adamcılık iması. Evet Ersun amcaoğlumu kulübeden attı, evet Ersun teyzeoğlumu kulüpteki hademelikten kovdu Sadi babamın asker arkadaşıydı onun için Ersun'u eleştiriyoruz !!!! te Allahım akla bak.
Can alıcı noktaya geliyorum Ersun imza attığından sonraki leş futbol, skorlar, transferler, değişikliklerin birebir aynısını Hami Sadi Ahmet Mehmet Thomas Obama x y ile yaşasak aynı bu tipler 180 derece değişik yorumlar yapacaktı ama gelmiş adamcılıktan vuruyor.
Acayip sinirlendim mesajım silinecekse ceza alacaksam da şu yukarıdaki alçak mesajlar da silinsin lütfen.
Hayır lafım adamcılık yapıp ersun hocayı yemeye çalışanlarda. Adam akıllı eleştiri yapanlara saygım sonsuz ötesidir.
Sen neden bu kadar içerlenip atarlandın ona şaşmak lazım. Hele bi açıkla.
Ben asla adamcılık yapmam, iho döneminde de zamanında (ters yöne girmeden önce) savundum. Çünkü ben nu kulübün başına gelen teknik direktöründen, futbokcusuna saygı gösterir, sürekli yermeye çalışmam. İşler gerçekten kamyon misali taklaya geldi mi orada isyan bayrağını çekerim.
Ezcümlem; sizin gibi iki haftada şampiyon olup, iki haftada küme düşen, anlık psikolojiye göre reaksiyon verip, ilerisini düşünmeden kararlar alabilen, kulüp çıkarlarını (he he biz de kulüp çıkarını düşünüyoz dicen he) düşünmeyip kendi çıkarlarını gözeten her tipe karşıyım arkadaş. Bu hoca ile istikrar = başarı gelecek.
Adam yiyicilerin devri bitti.
Dipnot: senin gibi bi tiple daha fazla münakaşaya girmiyorum, block.En son İlkhan tarafından düzenlendi; 21.08.2017, 14:57.MCMLXVII
Yorum
-
İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk iki macta yaptıklarını Vahid, MRA vb. yapsaydi kesin istifası istenmisti.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Yahu ne Vahid'i ne Mra'sı ne Hami'si ...Oyun içindeki hataları Ersun'un eksileri olabilir ama bu adamların hepsine şans verildi.Hepsinin eksikleri kazık gibi ortada.Futbol takımın yönetmek sadece saha içinden ibaret değil.Vahid ile konuşan futbolcu yoktu Hami desen ne taraftar ne oyuncu saygı duymuyordu.Takımla kamp yapan Ersun antremana çıkan Ersun birbirleri ile ilişkilerini bilen Ersun.Rodallega Ndoye değil Burak'ın arkasında kalmayı da sorun edecek önümüzdeki haftalarda o zaman kabul edecek misiniz ınstagramda yaptığı çocukluğu.Bunu yapan oyuncuda takım içi problem vardır.Aytaç üzerinden vurdunuz adama yolladı rahat etmediniz.Kimse Ersun'un babasının oğlu değil.Takım için ne doğruysa sizden bizden iyi biliğine eminin.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum