Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca gitmiş
    Bizden bi şey olmaz
    En son B61 tarafından düzenlendi; 01.07.2015, 18:37.
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

• Hoca böyle bir yönetimle başarı gelmeyeceğini bildiği için istifa etti.

Yorum

• Yazık oldu.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Güle güle sevişken insan ...
          9 # Osvaldo'

Yorum

• 1.5 Milyon Euro. Hayatında kazandığı en kolay paradır herhalde.

Yorum

• Bakalım kime saracaksiniz şimdi. Adayınız kim?

Yorum

• Ahahahahhahaahhahahahahagagaggagaagagagagagagagagaggagaagahahahahahahah

Yorum

• Hocam yolun açık olsun. Her ne kadar şikecileri tutup onlarla anılsan da...
                  Bugün gülenler kafalarını çok duvara vuracak ileride.

Cardozo gibiydin hocam benim için. Gelmeni hiç istemedim. Ama madem geldin kessinlikle gitmemen gerekirdi diyorum.Sağlık olsun bu kadarmış.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Süleyman Hurma gelince zaten bekliyordum.Hurma sözünü geçirecek adam ister.

Yorum

• Ersun Yanal işleri bilerek yokuşa sürdü. Vahid gibi amacı parayı vurup gitmekti. Bu yüzden geri adım atmayarak işi çözümlenemez hale getirdi. Kulübün Constant, Waris ve Yatabare'yi satamayacağı çok açıktı. Bu kulübe gelirken de kadronun yeterli olduğunu söylemişti. Bütün oyuncuları gönderip yeni takımın kurulmayacağını da biliyordu salak değilse eğer. Geldiği günden beri amacı sezonu tamamlayıp parasıyla beraber defolup gitmekti. Ayrıca mutsuzluğunu ve umursamazlığını göremeyen saftır.

Uzun lafın kısası Vahid ve Ersun'un arkasından ah vah edenler bir daha düşünsünler.

Yorum

• Güle güle hocam. Bu çapsız yönetim ve içimizdeki bazı 'taraftar'lara fazlaydın. Yolun açık olsun.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yolun açık olsun hocam

Yorum

• yolun acik olsun. sabredemediler malesef. son sans sendin senide bitirdiler

Yorum

• Yolun acik olsun. Vizyonu fazla geldi bizimkilere
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun Yanal işleri bilerek yokuşa sürdü. Vahid gibi amacı parayı vurup gitmekti. Bu yüzden geri adım atmayarak işi çözümlenemez hale getirdi. Kulübün Constant, Waris ve Yatabare'yi satamayacağı çok açıktı. Bu kulübe gelirken de kadronun yeterli olduğunu söylemişti. Bütün oyuncuları gönderip yeni takımın kurulmayacağını da biliyordu salak değilse eğer. Geldiği günden beri amacı sezonu tamamlayıp parasıyla beraber defolup gitmekti. Ayrıca mutsuzluğunu ve umursamazlığını göremeyen saftır.

Uzun lafın kısası Vahid ve Ersun'un arkasından ah vah edenler bir daha düşünsünler.
                                Ersun Yanal'ın amacı paraysa neden istifa etti? Bir kuruş tazminat almadan kulüpten çekip gidecek.. Vahid'in yaptığı ile Ersun Yanal'ın yaptığı bir oluyor yani şimdi öyle mi?
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X