Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal´in Laptop´u meshur! Ama o Laptop 3 Kulvarda basariya ayarli degil...maalesef! Ersun Yanal (bu sezon yine kanitladi) sadece tek kulvarda basariya oynar, olur veya olabilirde..

Zira kendisi sadece 13-14 oyuncuya ayarli bir sisteme sahip! Juventus´u zorlayan Trabzonspor, Napoli´ye bayrak acti onun zamaninda..

Bu benim Vizyonuma aykiri...
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Yanal´in Laptop´u meshur! Ama o Laptop 3 Kulvarda basariya ayarli degil...maalesef! Ersun Yanal (bu sezon yine kanitladi) sadece tek kulvarda basariya oynar, olur veya olabilirde..

Zira kendisi sadece 13-14 oyuncuya ayarli bir sisteme sahip! Juventus´u zorlayan Trabzonspor, Napoli´ye bayrak acti onun zamaninda..

Bu benim Vizyonuma aykiri...
      Juveyi zorlayanın kıçına teneke bağlayıp gönderdiler.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vallahi Fatih Aykut un bjk maçında Demba Ba nın attığı golde ki pozisyon hatasına bakınca , Uğur dsha stoper gibi duruyor. Hayatımda en çok sinir olduğum pozisyonlar, Forvet oyuncusunun tek alternatifi olan ve " ancak böyle vuruşta gol olur" denecek pozisyonlarin gol olmasıdir. Bjk maçında da Demba Ba nın gol pozisyonu bunlardan bir tanesi ve ona sebebiyet veren stopere güvenemem.
        İyi ya işte bende bundan bahsediyorum.Aykutun yaptığı hataları cımbızla çekebiliriz ama Uğurun hatalarını anlatmaya saatler yetmez.Ersun hoca açık açık "ben aldığım adamları oynatırım"diyor.iyi kötü olsun hoca için farketmiyor ve buda takıma zarar veriyor.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu kadar yikici elestiri yapan baska topluluk yoktur. Neymis akli eski takimindaymis bak bak ne beyin var, adamdan da hicbir sey kacmiyor. Hoca insallah gormuyordur fazla boyle tipleri
          En son Veysel tarafından düzenlendi; 17.05.2015, 04:53.

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

Sonuna kadar Ersun Yanal. Bu adam bizim için büyük şans

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu kadar yikici elestiri yapan baska topluluk yoktur. Neymis akli eski takimindaymis bak bak ne beyin var, adamdan da hicbir sey kacmiyor. Hoca insallah gormuyordur fazla boyle tipleri
              Valla ben Trabzonspor futbolcusu, yöneticisi, antrenörü hatta kulüp malzemecisi olsam moralim 0 olur. Bir tane olumlu mesaj yok arkadaş.
              MCMLXVII

Yorum

• Hoca ile devam.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yusuf ne kademeye giriyor ne top kapabiliyor.Bu adamı solbekte oynatmaktan vazgeç.Takımda 3 tane solbek var gidiyor yusuf oynuyor ben bu işi anlamadım
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ulan yediğimiz gollere bak hepsi Yusufun kademe hatası.Yok hoca senden bir yol olmaz.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• * Devam devam seneye kesin Şampiyonuz be olm zaten başkan açıkladı uefa ve kupa maçlarına yedek kadro ile çıkıcakmışız as kadroyla çıksak varya ağızlarını burunlarını kırarız
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Adam Adam...Anlamadığım bişey var;

Ben evde maçı izliyorum, o saha kenarında maçı izliyor. Allah için hakkı var benden güzel izliyor maçı. Sırf bu yüzden o milyonlar kazanırken ben niye cepten para veriyorum ?

Yorum

• Hocam, şu kazmalar ordusuyla uğraşarak kafayı yememek mümkün değil. Para için yapılacak iş değil. Tek hatan var, Maxi Lopez, Xavi, İniesta, Robben ve İbrahimoviç kulübede oturduğu halde sahaya sürmemen... Vahid'in çöpleri üzerinden sana vurmaya çalışan "ulu manitu'nun askeri olan jönTrabzonspor'lulara fırsat veriyorsun... Hiç değilse Pique'yi soksan iyiydi...

Yorum

• Dedikodulara göre ertuğrul sağlam gelecek diye ancak şu takımın haline bakıyorumda bu kadar yeteneklerini kullanamayan futbolcu toplulıuğu olursa hoca napsın diyorum.erkan zengin top kaybeder hemen golü yeriz özer kaybeder hemen atak yeriz benim anlamadığım şu neden sabiit defans kontrollü atak yapmayız ben anlamadım.ilk gol tamamen kaleci fiyaskosu birde herkes iyi felan diyor ancak bu adam ancak yedek oynar o kadar fazla para verilip bir gram faydasını göremediğimiz erkan zengin waris majed aykut demir salih dursun hele maçtaki iğrenç ortasını görünce insan gülüyor arkadaş erkan zengin kanat oyuncusu bu kadar açık seçik bize neden orta saha gibi oynatma alışkanlığı olmuş anlamadım o zaman ortasaha oyuncusu gerekiyor takıma
                            En son endlessdeath tarafından düzenlendi; 17.05.2015, 17:00.
                            https://www.saltanatmt2.com.tr/
                            https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                            https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Kafasını yaslamış direğe bizim tv karşısında seyrettiğimiz gibi seyrediyor maçı. Bu takımın antreman yaptığından bile şüphe ediyorum artık. Yazıklar olsun böyle futbola ve futbolcuya.

Yorum

• Ersun Yanal giderse çok rahat 2 sene daha çöpe gitmiş olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim