Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi daha iyi gözükseler de sezon başında öyle değildi.oyuncuların bir sene düzenli bir sistemle sürekli olarak oynayınca ne kadar gelişebileceğine çok güzel bir örnek oldu bursa.

Yorum

• Ersun Hoca giderse ya da gönderilirse şehirdeki statüko bir kez daha kazanacak....

Bir kez daha kadro yapmak ,sistem kurmak ve sistemin oturması için yıllarca beklemek zorunda kalacağız....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ersun hoca tamam gitsinde, biraz da senelerce sehirde oturup dedikodudan baska biirsey yapmayanlarda gitsin artık ya....hadi gidin artık da bizde dönelim memleketimize....
        ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun Hoca giderse ya da gönderilirse şehirdeki statüko bir kez daha kazanacak....

Bir kez daha kadro yapmak ,sistem kurmak ve sistemin oturması için yıllarca beklemek zorunda kalacağız....
          ben trabzondaki yapıyı bilmiyorum da, statüko derken uzunsokaktaki esnaflar falan mı

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben trabzondaki yapıyı bilmiyorum da, statüko derken uzunsokaktaki esnaflar falan mı
            Emin ol bilmek dahi istemezsin.......
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ersun hoca giderse en az 3-4 yil kayiplara oynariz... Su an destek zamani...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun Hoca giderse ya da gönderilirse şehirdeki statüko bir kez daha kazanacak....

Dediğin şeye bak Faik, şampiyon olan kadroyu kurduktan sonra kovulacak herhalde.

Yorum

• Vallahi hocam bekliyoruz. Güveniyoruz da...
                  Bizi bazen korkutuyorsun ama başaracaksın gibi geliyor bana.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• * Hocalar değişsede yorumlar hep aynı, Mustafa Akçay içinde aynı övgüler vardı ki bende yapmışımdır Ersun seneye ilk yarıyı göremez ki zaten belli ediyor. Ulan adam 578 senedir sağ bek sen adamı stopere koyuyorsun biri bunu bana anlatsın özürdileyeceğim bu heriften
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Hocalar değişsede yorumlar hep aynı, Mustafa Akçay içinde aynı övgüler vardı ki bende yapmışımdır Ersun seneye ilk yarıyı göremez ki zaten belli ediyor. Ulan adam 578 senedir sağ bek sen adamı stopere koyuyorsun biri bunu bana anlatsın özürdileyeceğim bu heriften
                      can sikintisindan yeni bisey denedi
                      olamazmi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        can sikintisindan yeni bisey denedi
                        olamazmi
                        * Canı sıkılınca deneyeceği şeyleri teknesinde denese daha faydlı olur bence
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• vahid döneminde 8. haftada 9 puanımız var ve biz yarıştan kopuyoruz 24 puanlık bölümden 9 puan alıyoruz ortalama 1.13
                          Ersun yanal ile 22 haftada 41 puan almışız. (66 puanlık bölümden) ortalama 1.86
                          Ersun Hoca'nın ortalamasını sezona vurursak 64 puan ediyor.Şuan 54 puandayız..
                          Bence hocaya sabredersek başarı gelebilir.İlla bir günah keçisi arıyorsak o da şuursuz transfer yapıp taraftarları kandıran,getirdiği t.d.'lere kefil olan Trabzonspor başkanı hacıosmandır..

Yorum

• * Ersun Yanal'la kazanılan puanları istatistik olarak koyuyorsunuz çok güzel, bana iyi top oynayarak rakibe pozisyon vermeden galip geldiğimiz bir maçını söylermisiniz ? Mesela şu maçı ersun hoca aldı dediğiniz bir maç ?

Yorum

* Ersun Yanal'la kazanılan puanları istatistik olarak koyuyorsunuz çok güzel, bana iyi top oynayarak rakibe pozisyon vermeden galip geldiğimiz bir maçını söylermisiniz ? Mesela şu maçı ersun hoca aldı dediğiniz bir maç ?
                              galatasaray maçları,mersin maçı,gençler maçı..İstikrarsız olsak da gelecek sezon sabredebilirsek yarışın içinde olabiliriz.
                              Siz ne tarz bir hoca istiyorsunuz peki?

Yorum

* Ersun Yanal'la kazanılan puanları istatistik olarak koyuyorsunuz çok güzel, bana iyi top oynayarak rakibe pozisyon vermeden galip geldiğimiz bir maçını söylermisiniz ? Mesela şu maçı ersun hoca aldı dediğiniz bir maç ?
                                hepsini o aldi
                                cünkü adam teknik direktörümüz
                                ondan önceki skor ve futbolda ortada

özellikle aldigi mac gencler maci
                                ilk gs maci
                                manisa maci
                                sivas, mersin fena degildi

takim artik rahatliklan 120 kilometre mesafeyi katedebilmeside büyük bir arti
                                daha önemli olan oyuncular güc antrenmanlarini artik severek yapmalari, ekici basligina attigi videonun linki var

ve sonuc olarak akcaabatliyim
                                hovarda adamlari severim
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim