Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konu eleştirmek, gömmek veya kötü konuşmak olunca Trabzonspor taraftarı her zaman birinci sırada kendisini gösterir. Ne stadı dolar ne kombine satar ne forma satar ama konuşmaya geldiği zaman en çok ses kendisinden çıkar.

Trabzonspor'u bu taraftar yapısıyla 2050 yılında nasıl görüyorsunuz deseler valla hocam bizimkiler hala '2010-2011 diyorlar millet 5. Yıldızı takmış at nalı gidiyor verdiler bize bir emzik onla oyalanıyoruz' deriz muhtemelen. Ersun Yanal'ın söylediklerini bugün Şenol Güneş veya Ünal Karaman veya X bir şahıs söyleseydi bugün bu kadar polemik konusu yapılmazdı bu konu dili sürçmüştür yanlış konuşmuştur denir geçilirdi ama Ersun Yanal bugün 30 yılla başlayan o cümleyi Aziz Yıldırım'ın bir numaralı ajanı olduğu için söyledi, Trabzonspor taraftarını kudurtmak onları sinirlendirmek için söyledi hatta ve hatta Ersun Yanal bu takımı Şampiyon falanda yapmak istemiyor öyle hobi olsun diye takımın başında takılıyor.

Ersun Yanal Olcay Çakır'ın katıldığı bir futbol programında kendisine Turgay Demir tarafından tasdik olması babında 2. kez sorulan soruya '2010-2011'de Trabzonspor şampiyondur' demişti. Fakat nedense bu o günlerde hiç gündeme gelmedi, Ersun Yanal Fenerbahçe'ye imza atarken Fenerbahçeliler tarafından bile gündeme getirilmedi basında çıkan tüm haberlere kopartılan tüm yaygaraya rağmen. İşin kötü tarafı Ersun Yanal'ın 2. İmzasındada bu 2010-2011 olayı konuşulmadı. Konuşulsa ne konuşulmasa ne... Ersun Yanal 100 kere 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur dese ne olacak? Ne geçecek bu taraftarın eline? Kupa müzemizdemi dirilecek yani siz böyle basit slogan atan 2010-2011 demeyen herkesi hain ilan edecek kendisine küfürler savuracak kadarmısınız? Bumudur ahlak? Adam girmek istemiyordur belki o topa girmez sanane kardeşim sen ahlak bekçisimisin, yargıçmısın kimin ne konuşacağına sen mi karar veriyorsun? İbrahim Hacıosmanoğlu 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor diyorda ne oluyor? Fenerbahçeli birisinin kulübün başına geçse dahi yapmayacağı bariz hataları yapmadımı? Nedense bugün ağza alınmayacak laflar o günlerde ona söylenmiyordu.

Ersun Yanal bu camianın içinde bulunduğu durumu kısa bir basın söyleşisinde özetlemiştir aslında. Bu 30 yıl muhabbetini biz bile kendi aramızda yapmıyormuyuz bazen.. Elimde bir değnek olsa Trabzonspor'u keşke şampiyon yapsam diyor hoca ne demek bu sabredin demek bekleyin demek böyle saçma sapan muhabbetlerle takıma farklı anlamlar yüklemeyin demek bu iş sabır işidir daha önce olduğu gibi yine yukarıya oynayacağız demektir. Bu saçma sapan muhabbetin polemiğini yapan insanların samimi olduğunu düşünmüyorum Aykut ve talebeleri şike yapmamıştır diyen Şenol Güneş'e bu lafların %1'i söylenmedi veya Aziz Yıldırım çok iyi bir insan ve başarılı bir başkan dediğinde Şenol Güneş için yerel medya hiç konuşmadı veya bu forumdaki mübarekler ortalarda yoktu. Aynı Şenol Güneş, Galatasaray'da oynarken Trabzonspor kadrosunu FB'li yöneticilere telefonla gönderen Barış Özbek'i Trabzonspor'a getiren hocadır. 2011'de bu takımın hocasıydı Şenol Güneş.. Hatırlatayım beyler bazı şeyleri çok çabuk unutuyorsunuz sanki. Bugün Ersun Yanal 2010-2011 demediyse (kaldıki ben bunun tamamen doğaçlama bir konuşmada gelişen dil sürçmesine bağlıyorum zira sizin gibi art niyetli değilim) suçlanacak kişi Ersun Yanal'mıdır? Bunun muhasebesini bence iyi şekilde yapmak gerekli.. İşkembeden sallamak kolay düşünmeden konuşmak kolay ve bu işi en iyi yapan kesimde Trabzonspor taraftarı.

Fikret Orman nasıl daha önce bu ülkeye UEFA Kupası gelmedi dediyse Ersun Yanal'da günün ve geleceğin değerlendirmesini yaparken böyle bir ifade kullanmış olabilir insanlık halidir.

Ersun Yanal'a belaltı vuranlar vurmaya çalışanlar fişkiyeci diyenler pompacı diyenler 2 kilometre öteden sarı saç rengi gördüğünde antenleri havaya diken bazı duygularını dizginleyememiş zavallı insanlardır.

Trabzonspor bu kafa yapısıyla asla ama asla ileriye gidemeyecektir. Ersun Yanal'ın tüm söylediklerinin altına imzamı atıyorum. Teşekkürler Ersun Yanal bu futboldan çok anlayan büyük(!) camia değerini bilmeyecek ama olsun.
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• şok eden açıklama derken şike yaptığı sabit olan bi takım var ancak hani kupa ? kupa nerde ? kupayı aldınmıda şampiyonuz diyosun .. biz bu kafayla değil 30 300 yıl daha şampiyon olamayız. biz stresi yönetmeyi bilmiyoruz bi kere büyük maçları kazanmasını bile bilmiyoruz önce sahadaki oyuncun iyi olacak 98den buyana feneri kadıköyde yenemiyoruz başka bi açıklama yapmaya gerek yok. şikeyle şukayla artık uğraşamazlar toparlanıp iyi kadro kurup bişeyler yapmanın vakti geldi artık birilerine sabret trabzon asıp kesmeyi bırakın. onu gönder bunu gönder arkadaşım hocayla olcak iş değil bunlar iyi oyuncuları elimizde tutabildiğimiz an şampiyonluk gelecek.

Yorum

• Ben 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor diyorum, ayrıca öz evladım. Trabzonspor Teknik Direktörü olabilmek için en o emi 2 kritere uyuyorum. Bu koltuğa talibim.

Yorum

• Dili sürçmüştür.. Hocamıza sonuna kadar destek veriyoruz. Ben sonuna kadar arkasındayım.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 30 sene meselesi;

Türkiye Futbol Federasyonuna göre doğru.

Trabzonspor resmi sitesine göre doğru.

Yayıncı kuruluşa göre doğru.

Trabzonsporlu olduğunu iddia eden bazı tiplerce de doğru.

Ancak vicdanı olan herkes senenin kaç olduğunu biliyor.

Ersun Yanal'ın samimiyetine inanmak istiyorum. Anlatmaya çalıştığı şey "birlik"ti, ancak bunu yapayım derken de ayrışmaya neden oldu. O kadar kötü durumdayız ki.. Allah yardımcımız olsun.

Son olarak, Şenol Güneş'in yakasını ne zaman bırakacağız?
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konu eleştirmek, gömmek veya kötü konuşmak olunca Trabzonspor taraftarı her zaman birinci sırada kendisini gösterir. Ne stadı dolar ne kombine satar ne forma satar ama konuşmaya geldiği zaman en çok ses kendisinden çıkar.

Trabzonspor'u bu taraftar yapısıyla 2050 yılında nasıl görüyorsunuz deseler valla hocam bizimkiler hala '2010-2011 diyorlar millet 5. Yıldızı takmış at nalı gidiyor verdiler bize bir emzik onla oyalanıyoruz' deriz muhtemelen. Ersun Yanal'ın söylediklerini bugün Şenol Güneş veya Ünal Karaman veya X bir şahıs söyleseydi bugün bu kadar polemik konusu yapılmazdı bu konu dili sürçmüştür yanlış konuşmuştur denir geçilirdi ama Ersun Yanal bugün 30 yılla başlayan o cümleyi Aziz Yıldırım'ın bir numaralı ajanı olduğu için söyledi, Trabzonspor taraftarını kudurtmak onları sinirlendirmek için söyledi hatta ve hatta Ersun Yanal bu takımı Şampiyon falanda yapmak istemiyor öyle hobi olsun diye takımın başında takılıyor.

Ersun Yanal Olcay Çakır'ın katıldığı bir futbol programında kendisine Turgay Demir tarafından tasdik olması babında 2. kez sorulan soruya '2010-2011'de Trabzonspor şampiyondur' demişti. Fakat nedense bu o günlerde hiç gündeme gelmedi, Ersun Yanal Fenerbahçe'ye imza atarken Fenerbahçeliler tarafından bile gündeme getirilmedi basında çıkan tüm haberlere kopartılan tüm yaygaraya rağmen. İşin kötü tarafı Ersun Yanal'ın 2. İmzasındada bu 2010-2011 olayı konuşulmadı. Konuşulsa ne konuşulmasa ne... Ersun Yanal 100 kere 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur dese ne olacak? Ne geçecek bu taraftarın eline? Kupa müzemizdemi dirilecek yani siz böyle basit slogan atan 2010-2011 demeyen herkesi hain ilan edecek kendisine küfürler savuracak kadarmısınız? Bumudur ahlak? Adam girmek istemiyordur belki o topa girmez sanane kardeşim sen ahlak bekçisimisin, yargıçmısın kimin ne konuşacağına sen mi karar veriyorsun? İbrahim Hacıosmanoğlu 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor diyorda ne oluyor? Fenerbahçeli birisinin kulübün başına geçse dahi yapmayacağı bariz hataları yapmadımı? Nedense bugün ağza alınmayacak laflar o günlerde ona söylenmiyordu.

Ersun Yanal bu camianın içinde bulunduğu durumu kısa bir basın söyleşisinde özetlemiştir aslında. Bu 30 yıl muhabbetini biz bile kendi aramızda yapmıyormuyuz bazen.. Elimde bir değnek olsa Trabzonspor'u keşke şampiyon yapsam diyor hoca ne demek bu sabredin demek bekleyin demek böyle saçma sapan muhabbetlerle takıma farklı anlamlar yüklemeyin demek bu iş sabır işidir daha önce olduğu gibi yine yukarıya oynayacağız demektir. Bu saçma sapan muhabbetin polemiğini yapan insanların samimi olduğunu düşünmüyorum Aykut ve talebeleri şike yapmamıştır diyen Şenol Güneş'e bu lafların %1'i söylenmedi veya Aziz Yıldırım çok iyi bir insan ve başarılı bir başkan dediğinde Şenol Güneş için yerel medya hiç konuşmadı veya bu forumdaki mübarekler ortalarda yoktu. Aynı Şenol Güneş, Galatasaray'da oynarken Trabzonspor kadrosunu FB'li yöneticilere telefonla gönderen Barış Özbek'i Trabzonspor'a getiren hocadır. 2011'de bu takımın hocasıydı Şenol Güneş.. Hatırlatayım beyler bazı şeyleri çok çabuk unutuyorsunuz sanki. Bugün Ersun Yanal 2010-2011 demediyse (kaldıki ben bunun tamamen doğaçlama bir konuşmada gelişen dil sürçmesine bağlıyorum zira sizin gibi art niyetli değilim) suçlanacak kişi Ersun Yanal'mıdır? Bunun muhasebesini bence iyi şekilde yapmak gerekli.. İşkembeden sallamak kolay düşünmeden konuşmak kolay ve bu işi en iyi yapan kesimde Trabzonspor taraftarı.

Fikret Orman nasıl daha önce bu ülkeye UEFA Kupası gelmedi dediyse Ersun Yanal'da günün ve geleceğin değerlendirmesini yaparken böyle bir ifade kullanmış olabilir insanlık halidir.

Ersun Yanal'a belaltı vuranlar vurmaya çalışanlar fişkiyeci diyenler pompacı diyenler 2 kilometre öteden sarı saç rengi gördüğünde antenleri havaya diken bazı duygularını dizginleyememiş zavallı insanlardır.

Trabzonspor bu kafa yapısıyla asla ama asla ileriye gidemeyecektir. Ersun Yanal'ın tüm söylediklerinin altına imzamı atıyorum. Teşekkürler Ersun Yanal bu futboldan çok anlayan büyük(!) camia değerini bilmeyecek ama olsun.
              Bilinçli Trabzonspor taraftarı..
              Bende söylediklerinin altına imzamı atıyorum.

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Bukadar söylentiden baskidan sora istifa ederse sasirmam, eger ersunu elimizden kacirirsak veya istifasini isteyip gönderirsek harbi yaziklar olsun ve ozaman kesin fikrim birdaha sampiyon olamayacagimiz yönünde olur.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Yahu,

adam geldiğinde demedi mi, ben bu işin dışındayım diye. bu kadar yani.

bu şehir şampiyonluk kutladı mı? hayır
                  bu şehre kupa geldi mi? hayır

tamam uefa nezdinde şampiyon olmuş olabilirsin ama realitede bu şehir 30 yıldır şampiyonluk görmedi.

e adam da bunu demiş işte. ne var bunda. adam teknik resmi bi durumdan bahsetmiyor ki, bende isterim 30 yıl sonra bu şehre şampiyonluk sevinci yaşatmak ama bu işler bi günde olmuyor dedi sadece.

bayılıyorsunuz milleti linç etmeye.

Yorum

• waris'i satıp onun parasına emenike'yi aldırır..

Yorum

• Ersun Yanalin gitmesini isteyenler ya futbol cahili ya da Trabzonspor düşmanıdır. ..Bunun ötesi berisi yok..Birakin su adamin yakasini yeter ya..

Yorum

• Ne var kardesim bunda ben neredeyse her konusmamda sampiyon oldugumuz sezon diyorum ama gecen gün 30 yasina geldim sampiyonluk görmedim dedim...Senin sehrinin ileri gelenleri hicbir eylemde bulummayacak baskanin gidip Demirorene oy verecek sen kalkip Ersunu suclayacaksin...Birakin bu bos isleri stadi doldurun sehirden soguttunuz adami..

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun Yanalin gitmesini isteyenler ya futbol cahili ya da Trabzonspor düşmanıdır. ..Bunun ötesi berisi yok..Birakin su adamin yakasini yeter ya..
                          Futbol cahili şıkkını işaretliyorum.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• arkadaşlar transfer forumuna sordum buraya da yazayım istedim . Ersun hocamız gelecek sezon için oyuncu izliyor mu listesi hazır mı ?

bunu nereden öğrenebiliriz çok merak ediyorum isimler olmasa bile düşündüğü oyuncu listesi var mı?

yoksa yakında kongre var gelecek belirsiz diye düşünüp boş veriyor mu ?

birde sağlık ekibini değiştirecek mi ?

bunları neden merak ediyorum biz her sezon başı plansızlıktan bu hallere düşünüyoruz sonra takım tam toparlandı diyoruz sezon bitiyor .
                            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar transfer forumuna sordum buraya da yazayım istedim . Ersun hocamız gelecek sezon için oyuncu izliyor mu listesi hazır mı ?

bunu nereden öğrenebiliriz çok merak ediyorum isimler olmasa bile düşündüğü oyuncu listesi var mı?

yoksa yakında kongre var gelecek belirsiz diye düşünüp boş veriyor mu ?

birde sağlık ekibini değiştirecek mi ?

bunları neden merak ediyorum biz her sezon başı plansızlıktan bu hallere düşünüyoruz sonra takım tam toparlandı diyoruz sezon bitiyor .
                              Geçen konuşmasında önümüz sezon için planlarını yaptığını, istediği ve izlediği oyuncuların olduğunu, bunları yönetime bildirdiğini söylemişti.

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Vay anasını sayın seyirciler...

Taraftar profiline bak... 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor pankartı asan Galatasaray tribünlerine eyyamcı, 30 yıl hesabını duyunca Ersun'a hain diyen sloganik abilere bir sorum var; 2010-2011 şampiyonluğu dünyanın neresinde kutlandı da ben görmedim? Trabzon'da mı, İstanbul'da mı, Kuala Lumpur'da mı, Londra'da veya Yeni Delhi'de mi, nerede?...

Önce stadı doldur da, bir bakalım lafı söyleyen adam mı... Oturduğu yerden ''en Trabzonspor'lu'' adam pozlarında kasılan, maç saatinde kahve köşelerinde okeye dördüncü bakarken Trabzonspor'a kurtuluş reçetesi veren dayılara verecek hocası yok bu kulübün... Başka kapıya yavrum...
                                En son Misafir tarafından düzenlendi; 23.03.2015, 13:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim