Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aga şu Denizi ver Cardozonun yanına da?
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor sürekli yıkıp sıfırdan yapmaya kalkmaların, devamlı yeniden başlamaların, sabırsızlıkla linçe yeltenmenin, "küçük olsun, benim olsun" zihniyetindeki eski kafaların, medarı maişetçilerin camiasıdır.

Sabretmeyerek, linç ederek kelle alarak bir 30 yıl geçti. Görünen o ki Ersun Yanal'ı da yiyecekler ve yine, yeni, yeniden yeni başlangıçlara teşebbüs edilecek aynı kafasızlık, iradesizlik, samimiyetsizlik ve aymazlıkla...
      ne diyelim: Bu kafalarla nice 30 yıllara daha!
      Hatırlatalım.Geride kalmasın !
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Para kazanmak için anlaşmış Trabzonspor'la. Başka bir derdi yok.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Para kazanmak için anlaşmış Trabzonspor'la. Başka bir derdi yok.
          helal olsun içimizden geçeni söyledim. adam ruh gibi duruyor klübede maç bitsede gitsek havasında.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İstikrar sağlanmalı. 20 ay önce Tolunay'a, 15 ay önce MRA'ya, 10 ay önce Hami'ye, 5 ay önce Vahid'e, şimdi de Ersun'a aynı laflar ediliyor. Bizim taraftar iyice hoca ve futbolcu transferi fetişisti oldu çıktı. Her sene 15 futbolcu, 3 hoca değişmezse rahat edemiyorlar.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstikrar sağlanmalı. 20 ay önce Tolunay'a, 15 ay önce MRA'ya, 10 ay önce Hami'ye, 5 ay önce Vahid'e, şimdi de Ersun'a aynı laflar ediliyor. Bizim taraftar iyice hoca ve futbolcu transferi fetişisti oldu çıktı. Her sene 15 futbolcu, 3 hoca değişmezse rahat edemiyorlar.
              Aynen öyle abi.Ersun hoca yaz dönemi kendi sistemine uygun 3 4 nokta transferle takimi iyi yerlere taşır.Tabi birlim olabilirsek.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ersun Yanal' a haksızlık ediliyor.

Constant ı niye çıkardı deniyor

ben olsam 20.dakikada çıkarırdım

sahada yürüyerek maç oynanmaz.

Ersun yanal Sene başında kamp yapmadı bu takımla ve sene başı kadro oluşumunda yer almadı.Ki bu çok önemli bir ayrıntı.

Bu yüzden sene sonunda takımdaki eksikleri görerek doğru transfer hamleleri yaptırıp, seneye başarılı olabilecek bir takım ortaya çıkaracağına inanıyorum.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Eyyy Trabzonspor Taraftarı...

Sizin amacınız nedir? Trabzonspor ile derdiniz nedir?

Yetmedi mi? 5 tane Teknik Direktör değiştirdik!!! Yetmedi mi???

Hala hoca işe yaramaz gibi yorumlar yapıyorsunuz. Bu kadar da olmaz!!!

Bu kadar sabırsız insanlar görmedim hayatımda!!!! Biraz susun insanlara zaman verin!!!

Yeter artık! Yemin ederim bıktım bu sabırsız yorum yapanlardan....

Yazıktır günahtır ya...

Bu takıma, futbolculara, taraftara yazıktır! Siz sadece Trabzonspor'a zarar veriyorsunuz bu sabırsızlığınızla...

Arkadaş hala anlayamadınız mı 15-20 transferden sonra en az 2 sene istikrar gerek!!!!

Önünüzde ''Beşiktaş'' örneği kabak gibi dururken hala eleştiri yapıyorsunuz...

Kusura bakmayın ama futbolun ''F'' harfini bile öğrenememişsiniz!!!!

Bu kafa ile de hiç bir şey öğrenemezsiniz....

((Kusura bakmayın, kızdım artık bazı yorumlara...)))

Yorum

• degistir bari bisileri adam..

sistemi degistir bisileri degistir...kendini gel biraz..

Yorum

• Hocaya yapılan her eleştiri "Hoca istifa etsin" demek değildir !
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• hocam biraz olsun kadronu güncel tut istikrarı olsun umarım sene sonu kalırsın beceriksiz futbolcuları elersin sene sonu kadro dışı bırakırsın iyi bir kaç takfiye şart
                        https://www.saltanatmt2.com.tr/
                        https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                        https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• futbolcularımız kollektif oynayamıyor biraz paslaşma ve oyun kurma olarak eksiğiz biraz da savunma anlayışımız
                          https://www.saltanatmt2.com.tr/
                          https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                          https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Kurtlara yem edecek değiliz seni hocam. Bu seneyi atlat, seneye bir kaç nokta atışıyla tepeye oynat bizi koç.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocanin akli Trabjon da degil, umrunda degil!
                              İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Para kazanmak için anlaşmış Trabzonspor'la. Başka bir derdi yok.
                              Son zamanlardaki performans ne yazık ki bu iki yorumu da doğrular nitelikte ...

İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoca oyunu okuyamiyor veya hoca değil sözlerine katılmıyorum. Sadece aklını ve ruhunu hala daha verememis Trabzonspor a.
                              Öylesi daha kötü değil mi sence Yaşar Abi ? Ne işin var ilgilenmeyeceksen demezler mi adama ? Hele ki teknik direktör'le beslenen bir kulüpte ...
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Yorumlari okuyorumda, Bizden bi cacik olmaz !!!! Agaa.....

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim