Aga şu Denizi ver Cardozonun yanına da?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hatırlatalım.Geride kalmasın !İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor sürekli yıkıp sıfırdan yapmaya kalkmaların, devamlı yeniden başlamaların, sabırsızlıkla linçe yeltenmenin, "küçük olsun, benim olsun" zihniyetindeki eski kafaların, medarı maişetçilerin camiasıdır.
Sabretmeyerek, linç ederek kelle alarak bir 30 yıl geçti. Görünen o ki Ersun Yanal'ı da yiyecekler ve yine, yeni, yeniden yeni başlangıçlara teşebbüs edilecek aynı kafasızlık, iradesizlik, samimiyetsizlik ve aymazlıkla...
ne diyelim: Bu kafalarla nice 30 yıllara daha!Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
helal olsun içimizden geçeni söyledim. adam ruh gibi duruyor klübede maç bitsede gitsek havasında.İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara kazanmak için anlaşmış Trabzonspor'la. Başka bir derdi yok.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İstikrar sağlanmalı. 20 ay önce Tolunay'a, 15 ay önce MRA'ya, 10 ay önce Hami'ye, 5 ay önce Vahid'e, şimdi de Ersun'a aynı laflar ediliyor. Bizim taraftar iyice hoca ve futbolcu transferi fetişisti oldu çıktı. Her sene 15 futbolcu, 3 hoca değişmezse rahat edemiyorlar.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Aynen öyle abi.Ersun hoca yaz dönemi kendi sistemine uygun 3 4 nokta transferle takimi iyi yerlere taşır.Tabi birlim olabilirsek.İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstikrar sağlanmalı. 20 ay önce Tolunay'a, 15 ay önce MRA'ya, 10 ay önce Hami'ye, 5 ay önce Vahid'e, şimdi de Ersun'a aynı laflar ediliyor. Bizim taraftar iyice hoca ve futbolcu transferi fetişisti oldu çıktı. Her sene 15 futbolcu, 3 hoca değişmezse rahat edemiyorlar.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Ersun Yanal' a haksızlık ediliyor.
Constant ı niye çıkardı deniyor
ben olsam 20.dakikada çıkarırdım
sahada yürüyerek maç oynanmaz.
Ersun yanal Sene başında kamp yapmadı bu takımla ve sene başı kadro oluşumunda yer almadı.Ki bu çok önemli bir ayrıntı.
Bu yüzden sene sonunda takımdaki eksikleri görerek doğru transfer hamleleri yaptırıp, seneye başarılı olabilecek bir takım ortaya çıkaracağına inanıyorum.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Eyyy Trabzonspor Taraftarı...
Sizin amacınız nedir? Trabzonspor ile derdiniz nedir?
Yetmedi mi? 5 tane Teknik Direktör değiştirdik!!! Yetmedi mi???
Hala hoca işe yaramaz gibi yorumlar yapıyorsunuz. Bu kadar da olmaz!!!
Bu kadar sabırsız insanlar görmedim hayatımda!!!! Biraz susun insanlara zaman verin!!!
Yeter artık! Yemin ederim bıktım bu sabırsız yorum yapanlardan....
Yazıktır günahtır ya...
Bu takıma, futbolculara, taraftara yazıktır! Siz sadece Trabzonspor'a zarar veriyorsunuz bu sabırsızlığınızla...
Arkadaş hala anlayamadınız mı 15-20 transferden sonra en az 2 sene istikrar gerek!!!!
Önünüzde ''Beşiktaş'' örneği kabak gibi dururken hala eleştiri yapıyorsunuz...
Kusura bakmayın ama futbolun ''F'' harfini bile öğrenememişsiniz!!!!
Bu kafa ile de hiç bir şey öğrenemezsiniz....
((Kusura bakmayın, kızdım artık bazı yorumlara...)))
Yorum
-
Kurtlara yem edecek değiliz seni hocam. Bu seneyi atlat, seneye bir kaç nokta atışıyla tepeye oynat bizi koç.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanin akli Trabjon da degil, umrunda degil!Son zamanlardaki performans ne yazık ki bu iki yorumu da doğrular nitelikte ...İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara kazanmak için anlaşmış Trabzonspor'la. Başka bir derdi yok.
Öylesi daha kötü değil mi sence Yaşar Abi ? Ne işin var ilgilenmeyeceksen demezler mi adama ? Hele ki teknik direktör'le beslenen bir kulüpte ...İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca oyunu okuyamiyor veya hoca değil sözlerine katılmıyorum. Sadece aklını ve ruhunu hala daha verememis Trabzonspor a.9 # Osvaldo'
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum