Bir musubet bin nasihatten iyidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bende aynı fikirdeydim maç öncesi fakat napoliyi görünce tam kadro da olsak elememiz imkansız siklet farkı varİlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwa sağda, Medjani stoperde, Salih ortada başlamalıydı. Ve boş alan bulmadıkça ileri çıkmamalıydık.
Bu arada burda da yazayım, Ersun hocanın ekibi çok kötü.
Yorum
-
1. Medjani kısaltması medyan olmaz. Bosi gibi medi dersen daha mantıklı olur. (Kısaltma için yazdım demişsin o yüzden)İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Medyan'ı stoperde, Salih Uçan'ı da sağ bekte oynatma artık hocam. Herkese kendi mevkiinde görev ver. Sıkıntıya sokma bizi. İbb maçında yediğimiz ilk gole bakar mısınız? Medyan ne yapıyor! Salih zaten evlere şenlik herkese buyur geç diyor. Çok şükür ki kırmızı görmekle ibb maçında onu izleme eziyetinden kurtulduk.
2. Salih uçan değil salih dursun. Yani arkadaş haklı, medyan yazmandan bahsetmiyor zaten, gerçekten futbolcunun adını yanlış yazıyorsun.
3. Salih ibb maçında değil sivas maçında kart gördü. Ama burada izleme eziyetinden kurtulduk diyerek sivasıda kastetmiş olabilirsin..Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Aynı hatayı 2. Kez 3. Kez yaparsan onun adı artık hata olmaktan çıkar. Kadro tercihi yüzünden kaybettiğimiz kaçıncı maç bu?
Ümidim azalıyor diye futbol bilgimi sorgulayan çok bilmiş taraftarımız,
Ersun Yanal'ı Türkiye'nin en iyi teknik direktörü diye lanse eden taraftarımız iyi analiz etsin hocanın yanlış taktiklerini..
Yorum
-
8tasin orta sahasindaki Veli ve Atiba nin takima nasil direnc güc katttigini görüyordur insallah, ciddi anlamda, ben Hocanin yerinde olsam Medjani-Aytac ikilisini orta sahada lig sonuna kadar oynatirim.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Hatayı Aytaç yerine Özeri bildirmekle yaptın. Orta saha yol geçen hanı gibiydi. Hiç değilse Salihi oynasaydın. Dinamizm katardı orta sahaya. Bu şekilde Medjaniyi stopere alıp Aykutla partner oynatırdınki Napoli hücum hattı bu kadar rahat olmazdı. Her şeye rağmen futbol şanssızlığımızın yüzünden yediğimiz o aptalca gol olmasaydı sonuç böyle olmazdı belkide.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
"Daha iyi bir oyun ortaya koymak isterdik. Pozisyona giren taraf rakip takım oldu. Golü ummadığımız dakikada yedik. Oyuna müdahale şansımız kısıtlıydı. İlk yarıda yediğimiz gollerden sonra oyuna katılsak da güçlü bir rakibe karşı oynuyorsunuz. Rakibimiz oyunu tutmayı bildi. Zaman zaman üstün gözüksek de skoru çevirecek seviyeye ulaşamadık. Güzel bir taraftar kitlesi vardı. Trabzonspor'un keyfini çıkarma tutumu içindeydiler. Kendilerine teşekkür ediyorum bizi son dakikaya kadar destekledikleri için. Onlar için daha iyi bir skor almak isterdik ancak başaramadık. Napoli de çok üstün bir oyun oynamadı. İkinci golü tesadüfen buldular. Bu gol bizi çok sarstı. Savunmada yumuşaktık. Bu durum bu skoru ortaya çıkardı."
gerçek olan bu, skor önemli değil, eğer gerçeği görebilirsen durumu düzeltme şansın olabilir (kesin değil) .Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.
Yorum
-
Ugur ıle Aykut'u stoperde oynatıp onde Medjani-Aytac'ı kullanacak buyuk ıhtımalle.Bu on tarafta kullanacagı yabancı tercıhlerınde kendısıne yardımcı olur.Su saakatlar bır donse ıdeal duzenı ve takımı bulacagız.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8tasin orta sahasindaki Veli ve Atiba nin takima nasil direnc güc katttigini görüyordur insallah, ciddi anlamda, ben Hocanin yerinde olsam Medjani-Aytac ikilisini orta sahada lig sonuna kadar oynatirim.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum