Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• musa sinanı neden oynatıyosun , erkan kaşı aldırdın oynatmıyosun , hadi hepsi tamam da fatih kısaparmağı kesip hakan taşıyanı transfer etmek ne demektir

Yorum

• Napoli maçlarında başarılar hocam.

---

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Batman çizgi romanlarındaki şu zikzaklı "foşurt, kaboom, pat, küt" resimleri canlandı birden gözümde bu mesajı okuyunca.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Yine içime esti birini eleştireyim dedim, aklıma hoca geldi ...

Hoca'nın ikinci yarı için hedefi neydi ? Ya da var mıydı ? Amaçsız mı çıktık ikinci yarıya. Gittiğimiz yere kadar gidelim, kadro kaynaşsın oyuncular gelişsin miydi hedefimiz ?

Belli şampiyon olamayacaktık. Fakat ben yine de ğs'yi hâlâ daha geçebileceğimizi düşünüyorum. Bu bizim elimizde. En azından lig için konulan hedefin bu olması gerektiği ve oyuncuların da bu ciddiyeti taşıması gerektiği kanaatindeydim. Puan farkı 12 oldu ligi kapatalım demesinler.

Hoş, geldi geleli benim için elle tutulur tek başarısı ğs'yi yenmemizdir. Allah yukarda, çok büyük bir iş oldu bizim adımıza. Fakat hâlâ daha dalga, deniz, kayık misali gidiyoruz Allah kerim ...

Orta sahası hariç her yeri bizden çokça vasat olan ğs'yi geçemezsek Ersun Hoca benim için başarısız sayılır bu sezon. Mevcut durumlarda herşey çok zor gözüküyor fakat, görev süresinde oynadığımız ve kaybetmememiz gereken puanlar da ne yazık ki Ersun Hoca'nın eksi hanesine yazılıyor.

ğs'nin Sivas-şb-bjk ve bizim maçta puan kaybedeceği bir gerçek. Bu fırsatları Ersun Hoca'nın kayıpsız atlatmasını bekliyorum. Yapılacak eskaza bir hata daha bizim lehimize gelecek.

Benim de kalan maçlarımızdan sadece BJK'ye karşı puan kaybına tahammülüm var. Diğerlerini kazanmamız gerekiyor. Artık Ersun Hoca'nın da birşeyler yapma vakti geldi diye düşünüyorum ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yine içime esti birini eleştireyim dedim, aklıma hoca geldi ...

Hoca'nın ikinci yarı için hedefi neydi ? Ya da var mıydı ? Amaçsız mı çıktık ikinci yarıya. Gittiğimiz yere kadar gidelim, kadro kaynaşsın oyuncular gelişsin miydi hedefimiz ?

Belli şampiyon olamayacaktık. Fakat ben yine de ğs'yi hâlâ daha geçebileceğimizi düşünüyorum. Bu bizim elimizde. En azından lig için konulan hedefin bu olması gerektiği ve oyuncuların da bu ciddiyeti taşıması gerektiği kanaatindeydim. Puan farkı 12 oldu ligi kapatalım demesinler.

Hoş, geldi geleli benim için elle tutulur tek başarısı ğs'yi yenmemizdir. Allah yukarda, çok büyük bir iş oldu bizim adımıza. Fakat hâlâ daha dalga, deniz, kayık misali gidiyoruz Allah kerim ...

Orta sahası hariç her yeri bizden çokça vasat olan ğs'yi geçemezsek Ersun Hoca benim için başarısız sayılır bu sezon. Mevcut durumlarda herşey çok zor gözüküyor fakat, görev süresinde oynadığımız ve kaybetmememiz gereken puanlar da ne yazık ki Ersun Hoca'nın eksi hanesine yazılıyor.

ğs'nin Sivas-şb-bjk ve bizim maçta puan kaybedeceği bir gerçek. Bu fırsatları Ersun Hoca'nın kayıpsız atlatmasını bekliyorum. Yapılacak eskaza bir hata daha bizim lehimize gelecek.

Benim de kalan maçlarımızdan sadece BJK'ye karşı puan kaybına tahammülüm var. Diğerlerini kazanmamız gerekiyor. Artık Ersun Hoca'nın da birşeyler yapma vakti geldi diye düşünüyorum ...

Kalesi de bizden iyi savunması oyuncuları da
          Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kalesi de bizden iyi savunması oyuncuları da
            Katılmıyorum ...

Kaleyi hesaba katmadan söyledim. Mevcut durumda kaleyi sayarsak kale söyleminiz doğru. Fakat Muslera kalede yokken onların kaleleri de boş. Bizimkisi as kaleci eksikliği.

Fakat savunmada iyi oyuncuları kim ya da hangi maç savunmaları başarılı bulunmuş ?

Kötüleme anlamlı değil fakat Chedjou çok ezberci bir oyuncu. Çok zeki bir savunmacı olduğunu görmedim. Keza medya tarafından sürekli abartılan Semih Kaya'da sadece başarılı bir savunmacı. Başka da savunmalarında iyi topçu diyebileceğimiz kim var ? Telles mi, Gökhan Zan mı, Balta mı,Sabri mi,Çamdal mı, Günter mi ?

Orta sahalarının iyi olma sebebi de Wesley ve Melo'nun hâlâ takımda olmaları ve bu futbolcuların futbol bilgileridir. ğs'nin başındaki hocasından, yıldız dedikleri yerli oyuncuları ve milyonlar ödeyip aldıkları kazıkları falan birilerinin ittirmesiyle bu konumdadır.
            En son Tolga tarafından düzenlendi; 18.02.2015, 15:54.
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katılmıyorum ...

Kaleyi hesaba katmadan söyledim. Mevcut durumda kaleyi sayarsak kale söyleminiz doğru. Fakat Muslera kalede yokken onların kaleleri de boş. Bizimkisi as kaleci eksikliği.

Fakat savunmada iyi oyuncuları kim ya da hangi maç savunmaları başarılı bulunmuş ?

Kötüleme anlamlı değil fakat Chedjou çok ezberci bir oyuncu. Çok zeki bir savunmacı olduğunu görmedim. Keza medya tarafından sürekli abartılan Semih Kaya'da sadece başarılı bir savunmacı. Başka da savunmalarında iyi topçu diyebileceğimiz kim var ? Telles mi, Gökhan Zan mı, Balta mı,Sabri mi,Çamdal mı, Günter mi ?

Orta sahalarının iyi olma sebebi de Wesley ve Melo'nun hâlâ takımda olmaları ve bu futbolcuların futbol bilgileridir. ğs'nin başındaki hocasından, yıldız dedikleri yerli oyuncuları ve milyonlar ödeyip aldıkları kazıkları falan birilerinin ittirmesiyle bu konumdadır.
              Özel mesaj kutusunun icadından haberin var mı?
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Batman çizgi romanlarındaki şu zikzaklı "foşurt, kaboom, pat, küt" resimleri canlandı birden gözümde bu mesajı okuyunca.
                En son Hunk tarafından düzenlendi; 19.02.2015, 02:45.

Yorum

• Hocanın Napoli maçına dair mesajları camiaya ve taraftara işık olur da onu takip ederler inşallah.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Daha iyi günlerin hocam. Henüz ihocular sarmadı sana. Hele onun koltuğu bi sallansın doğrudan sana saracaklar. Kendini birden darağacında bulacaksın. Henüz iyi günlerin.

Yorum

• hacı amca bosingwa nın stoperde ne işi var.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• En buyuk destekcilerindenim. Fakat kadro seciminlen kendi ayagina sıkıyorsun. Herkesi doğal mevkisinde oynatmak varken, böyle bir maçta deneysel varyasonlan çıkmak nedir?

Bosingwa: Sağ Bek
                        Medjani: Stoper
                        Fatih Atik: Orta Saha

Bu çok mu zor?

Yorum

• seneyede şans tanıyalım ama seneye de olmazsa ondan sonra gider.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Orta saha eksiğimiz barizken Aytaç yerine Erkan'ın bildirilmesi hata
                            Bosingva nın stoper medjaninin Orta saha Fatih'in sağ bek sonerin bırak orta saha ilk 15 te bile olmaması Lazım.
                            Oluşturmak istediğin oyun sistemini bende istiyorum ama istemekle olmaz eldeki kadro uygun değil buna.
                            Hele ki eksiğin çok olduğu bu maçta defansa gömülmek yerine oyunu geniş alana yaymak en büyük hata.
                            Haddini bilerek oynamak gerek bu kadroyla

Yorum

• 75'de yapman gereken değişiklikleri 92 de yapıyorsun!!Sen bir rezilsin,bir halt değilsiniz!!
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bosingwa stoper oynadı diye 4 yemedik heralde. zaten oynatacak adam yok.en iyisini yapmaya çalıştı. oynamaya çalışmak güzel.ama sene sonu gönderilecekse 4 yediğimizle kalırız.bir iki sene içinde taş gibi takımımız olacaktır batmazsak tabi.ayrca biraz daha dengeli oynamayı öğrenmek lazım.chealse bile o kadrosuyla gelip alanını kapatıyor, gerekmedikçe pres yapmıyorsa, trabzonspor da biraz dengeli oynayacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim