Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Allah daima yardimcin olsun hocam. Sagolasin bu son uc mac icin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Olacak bu sene başaracak!
      "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Teşekkür ederim hocam ama Mehmet konusunda üçbuçuk attık valla ne diyelim

Gerçi vardır bir bildiğin uyarmışsındır sen soyunma odasında.

Yorum

• Bu kadarını beklemiyordum, teşekkürler hocam.

Yorum

• Allah razı olsun hocam.

Yorum

• valla beklemiyordum süper oynatıyor takımı el,nde 1 yerli stoper 2 yerli ön libero olsa bence şampiyon yapar takımı

Yorum

• Bizler inandık hocam bizler inandık.

bunu hisset
                (hissediyorsun biliyorum)
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yusuf açıklamış her şeyi. http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerb...-nasil-kostugu
                  ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• MUTLULUK ersun yanal ın başında olduğu takımın taraftarı olmaktır!

hocam sen bizim lucescu muz ol, ne bileyim alex ferguson umuz felan ol. 1.5 yıllık sözleşmeni 10 yıl yapalım ömürlük imza at iyi günde kötü günde arkandayız, seninle istanbul a karşı savaşalım önderimiz ol sakın bırakma bizi.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Hocam bu nasil bir konusma tarzidir, bu nasil bir efendilik bu nasil bir futbol bilgisi bu nasil bir karizmadir Allah askina, bizimle özdeslesmeni istiyorum hocam ferguson ne yse sende öyle ol bizim icin, morinho neyse chelsea icin sende trabzonspor icin öyle kal.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Sagolasin be hocam, sagolasin...

Adam taraftari tribunlere cagiriyor, yemeyin icmeyin su takimi yalniz birakmayin Allah askina...
                        En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 01.12.2014, 23:43.

Yorum

• Vahid belası gittikten sonra takımın patlama yapacağını çevremdeki herkese söylüyordum.
                          Allah senden razı olsun Hocam.
                          Güveniyoruz.
                          Hamiş

Yorum

• hoca harıkasın.. bir yerlerde görmüştüm ersun değil futbol takımını koltuk takımını top oynatır diye.. cidden farkını ortaya koydun

Yorum

• bize geldigi ilk donem de buna benzer tempolu keyif veren futbol oynatirdi, simdi de ayni.bariz bir sekilde farkli bir hoca.o donem elinde umut-gokhan degil de simdinin golculeri olsa ilk sezonda sampiyon yapardi.simdi hocanin elinde oyun planina uygun bir kadro var..mucadele ve teknik kapasitesi yuksek futbolcular+her yakaladigini atan bir golcu..ozellikle ilk yaridaki oyunumuz bu sezon ligde gosterilen en iyi performansti.her topa uc bes kisi ayni anda basti.genclerbirligi hic cikamadi.bu sezon sonuc ne olursa olsun ersun hocanin arkasinda durmamiz gerekiyor..sabredilirse 2-3 takviyeyle seneye acik ara sampiyon yapar.aziz sikecisi ilk defa bir ise yaradi da ersun hocayi kovdu..acik ara ulkenin en iyi teknik direktoru.

Yorum

• şu şikeci teröristlerden intikamını öyle bir al ki inim inim inlesin mahluklar ..
                                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                                Бургундия синий
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim